Saj ni res pa je….
hja266, 31.03.2025 ob 13:46
Tudi nekdo s slaščičarsko šolo ti bo znal prebrati stranske učinke nekega zdravila v lekarni. Boš za?
Od korone naprej, ko je zdravnik popolnoma nedosegljiv vecini ljudi, v lekarni farmacevti postavljajo diagnoze in svetujejo, kako se zdravit sam.
Stranske ucinke zdravil znam pa tudi jaz prebrat in razumet, ceprav imam uradno samo osnovno solo.
ojoj995
saj jaz vam probam, dopoveedat take stvari, pa pač nobena učiteljica, pedagoginja, psihologinja, učiteljica, vzgojiteljica pač ne želi, da jaz to javno povem. jaz pa vem kaj se dogaja. ker sem v tem noter. sicer kako bi rekel, pritabna funkcija, ampak imam vpogled v fse. vem zakaj gre povsod.
sam pač ne želite. pa nič.
Zahvali se Janşi in ZUJFU. Veliko študentov takrat ni moglo opravit pripravništva in brez pripravništva se ne moreš zaposlit v šoli.
No, sedaj po več kot 10 letih pa imamo, kar imamo.
Da smo takrat šparali denar, sedaj so nam ga pa tako ali tako pokradli (Litijska, …).
Če pa vsak starš lahko šola otroke od doma, pa grejo v šolo pisat samo izpite, potem lahko ti in tudi učiteljica slovenščine učita fiziko.
itak!, 31.03.2025 ob 15:51
Dokler je za OŠ omogočeno šolanje na domu, lahko v šolah poučujejo tudi snažilke.
Lahko uči kdorkoli, le znanje, ki ga bodo učenci ob tem odnesli, je vprašljivo. In dolgčas ob poslušanju nekoga, ki se je pač naučil iz učbenika, a ga zadeva niti malo ne zanima, je ubijalski.
Za moje pojme – raje študenta fizike, strojništva, elektro…, ki jih fizika očitno zanima, kot učiteljico slovenščine, geografije, angleščine, ki jih ne. No, lahko pa je učiteljica slovenščine kolebala med slovenščino in fiziko in bo prav ok razlagala.