Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Saj res…

Saj res…

Ste naredili že kaj takega, za kar ste že v naprej vedeli, da ni prav?
In zakaj ste to naredili?

1. da
2. pojma nimam, se mi ni dalo analizirati
🙂

Ido…pošteno….

:))))

ha ha ha…..

zakaj se skrivati za nečem in delati nekaj kar nisi, pa čeprav te ne poznajo in ne vidijo tvojega izgleda in duše…. 🙂
bodi vedno to kar si in imej hrbtenico in nikoli in nikdar ne škoduj drugim, ker se ti to lahko takoj vrne kot bumerang.
življenje je pač takšno čupavo in dlakavo in ga je potrebno voziti včasih po gladkem, včasih pa po luknjah 🙂

ti je bilo potem res žal?

ne izzivaj……dane bom hud…hahah…pa ti nekja napišem…hi

leta letijo - iščem stevardeso

Ma sem hotla slišat kakšen primer in posledice. Pa dobr, ej, ido, dobr si napisala…:))

ti bi rada konkretizacijo in se ob tem naslajala? ha-ha-ha prava pupica

ne ne, ido,…..sam da vidim kakšen približek kakšnemu primeru sem, dober ali slab…..mislim, da dober ampak me zanima kok dober oz. boljši…
:))

povedano….

mislim, da dokler nečesa ne izgubimo….nam nima biti za kaj žal….si kapirala?….

no lahko pa tudi tole napišem…..

Mogoče se ti bo tole zdelo pocukrano…žajfasto……. toda, če bi vedela,občutial, da nekdo vidi nebo v tvojih očeh, da si ti žesnka, ki je išče…….in ne ve…..je to Ljubezen ali strast?
Ali še bolj predrzno……Stvari ki so se ti do o takrat zdele razumljive, enake…..
Bi se ti zgodilo, da ti besede zastanejo v grlu, ko se z dlanjo dotaknem tvojih obrvi, ko s prstom drsim po tvojem nosu, vse do ustnic. In ti …ti me nežno ugrizneš v prst….auč….
In moja usta bi sledijla sled prsta, dokler se nama usta ne spojijo v nežnem poljubu…doda se hi p nato najina jezika prepletata, okusa najinih sokov se mešata. Odpnem ti gumb in…

No…bi ti bilo žal…….pa ne zato ker si to doživela ampak zato ker nisi !?
sem se približal tvojemu vprašanju?

papa

ha-ha-ha
o bog, jaz bi o mojih neumnostih lahko napisala knjigo, v njej bi se pojavila tudi intervencijska,ki je morala posredovati, ko so dedce, ki so se stepli zaradi mene spravljali narazen, nekatere peljane na urgenco na šivanje.

razo ti si za top listu nadrealista- opa idealista

ja. ker mi je bilo čist vseeno če je prav al ne. meni je takrat ustrezalo : )

egoistično do kraja, ampak jebi ga…mladost

razo….nikol mi ni bilo žal za nečem kar nisem doživela. Sanjarim pa ja….žal mi pa ni bilo…..

ido…pol morš bit pa dobra bejba…..da jih vozjo na šivanje….

Alenka….pa smo te 1x dubl….da nis bla zmer tko anglčk…..

a sem kdaj rekla da sem?

jep…

kdaj?

Zate bi dal tudi jaz nemudoma roko v ogenj.

sem premal tle da bi rekla da nisi rekla …..

Od nekdaj rada delam kaj, kar vem da ni prav, pa da nikomur ne škoduje:)

Preudarno in modro:-)

če nikomur ne škoduje, potem ne more biti prav, če komu škoduje prav tako ne more biti prav-vse kar je v življenju lepo je nezakonito, nemoralno ali pa redi…

al pa redi kot npr krofi ta trenutek….bemti pa bo spet z aerobiko samo izenačeno…….

eh, čokolada, njama

New Report

Close