Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saj to ni mogoče!!!!

Saj to ni mogoče!!!!

Niso normalni … :)))

Nataša

Nataša kar verjemi ::)))

Nemogoče je mogoče…pri Američanih.

Lp

Ja kje si veleposestnica::))
Lepo te je videt!
Kava?

So pa že lani napovedali, da se bosta ločila 🙂

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Ha, ha … zdaj pa bo res v trgovinah tako, kot v tistem starem vicu:
Barbi s konjem: 5.000SIT
Barbi na morju: 4.000 SIT
Ločena Brabi: 45.000 SIT (ker v kompletu dobite še Kenovo hišo, Kenov avto, in Kenovo jahto)

Hej hoj! Sem ravno razmišljala če čem napisat predlog za kofetek! Pa tuki no; a gremo na eno kavico????? Zdej je tko grozno brrr mraz, da ne vem kam bi se dale?! Predlog?
Bi te rada vidla tko da… spomni se nekaj no!!!

lp A

Če imaš čas se lahko jutri dobiva (vabilo velja tudi za ostale) v slaščičarni zraven Kratohvila v BTC centru (nasproti hale A je vhod)!!
A sem dobro razložila, če ne te pokličem in povem, ker pisanih navodil jaz nekako ne znam dobro napisat :::)))

Jaaaa! Tortica pa to. Misliš slaščičarno Orehek, iz nje greš lahko potem v notranji del tržnice, a ne? Kdaj pa se dobiva/mo???
lp A

Recimo jutri v torek, 14.12.2004 ob 16:30!
Ja to je ta slaščičarna! Imajo kotek za igranje, pa TV, pa tortice, pa pijačko, pa kavico……..

Haha, tega pa še nisem slišala. :))))

Sicer sta pa baje že nekaj časa živela narazen (Ken si je našel drugo), tako da mene novica o ločitvi niti ni presenetila. :)))

No, resno. Saj ne vejo več, kaj bi si izmislili. Ampak biznis je biznis, ni kaj! Po mojem pametna marketinška poteza.

Superca. Velja. Pripelješ princess? Bom jaz obe pripeljala, da bo žur;-))))))

A

Ej, nekaj sem se spomnila! S katerim je pa potlej nosečka? Ravno včeraj sem vidla v šparu, barbie s trebuščkom….

Ja seveda, da pripeljem princess!
Mene ne vidiš skoraj nikoli brez nje ::)))
Ti kar pripelji, da bo žur!
OK, jutri 16:30 se vidimo!!!!

…svasta….
Mogoce nosi celo dvojcka…hihi….

Ker je Barbie moderna emancipirana ženska, je šla verjetno na umetno oploditev. :))

:))) in verjetno si je izbrala primernega darovalca….

New Report

Close