Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Saj vem da je še prezgodaj

Saj vem da je še prezgodaj

A bodo končno zaprli takega ala pogumnega, kot je bil npr. v soboto, ko je namerno zbil medveda in se s tem še hvalil po omrežju? Prejle sem videla posnetek v enem izmed cajtngov in je jasno razvidno, da je šlo za namernost. Ko mu bo na vrata pozvonil, bo pa jok in stok. Da bi ga napadla zaradi ogroženosti, bi še človek razumel, da se brani, ampak to, da je jasno razvidno, da se je žival umikala, pa upam, da bo tale dobil porcijo za celo življenje. Če ravno ni bil ravno neprišteven ob 4h zjutraj za volanom.

Zakaj so divje živali vedno bližje urbanosti, je druga tema. Navsezadnje ljudje vedno več posegajo tudi sami v habitate živali.

O tem imaš odprto temo.

Nič hudega. Je vsak dan tu odprtih kup ponavljajočih se tem.

Ja lepo je tvitat in na fb modrovat, kakšna škoda. Pa saj se vidi, da medved med hišami in vrtovi hodi. Pa pismo rosno, kako si ljudje sploh upajo otroke ven in v šolo spustit.

Pa da ne bom narobe razumljena, ne odobravam namerno poškodovanje. Ne vem pa kako mislite, da se posega v habitat živali.

Danes srečaš srne sredi mesta, marsikje so se divji prašiči skoraj na kmetije preselili. Medvedi imajo za svoj dom kmetije in čebelnjake v krajih, ki niso posegali v njihov življenjski prostor.

Sem proti mučenju živali, a to pomeni, da vsi blokovski psi, mačke, krokarji,zajčki, podgane, kače, žabe, dihurji, ježi, skakači, miši…. , ter vse živali, ki kmetu ne pomenijo za pomoč so zlorabljeni. Zakaj se ne pritožujete nad pasjeljubci, ki na vseh zelenih površinah puščajo iztrebke živali, ki jim pogosto pridajo še svoje.

Veliko sem storila za zaščito ib skrbela za dobrobit živih bitij, ampak vse ima svoje meje.

Gradimo, prodiramo v gozdovena primer. Navsezadnje tudi izbruhi nalezljivih bolezni živalskega izvora ne priletijo kar sami od sebe.

Kam naj se medved umakne, če imate vikend hišice, se greste gorsko kolesarstvo, turizem in še marsikaj drugega? K vam domov menda potem.

 

New Report

Close