saj verjetno ne ampak mogoce..
Tele ne poznam,kot berem se je šele odprla..drugače pa mi tiste restavracije tam gor,delujejo kot menze..Bljek..Žalostno,ker sliši se super…..Le malo več ogranizacije bi bilo potrebno,ne pa da se jih samo odpre…..Bolj so mi všeč zraven tisti sodčki in vinček..pa šampanjček.V prijetnem ambientu,še ob boljših kelnarčkih si lahko privoščiš kozarček..aham……jep!!
Waw, mexican food……… :)))))))))))))))))
oštja, kaj me vsi zadnje cajte rajcate z mojo Mexico…… vam bom spet utekla tjadol………. mi kedu sponzorira letalsko karto? :))
aja, no, kar se tvojga vprašanja tiče……. nism še bla tam, ma upam da me moj Mexicanc pelje en dan tud ja……. cene zgledajo nižje kukr po drugih take vrste restaurantih……. mmmmmmm….. slince se mi cedijoooooo
Mogoče imam v mislih malo več vložka v te restavracije…MAlo bolj ločeno bi moglo bit vse skupaj…Ena od druge….To je to,ne pa da se vonjave,jedi mešajo med seboj…Ljudje pa tam notri štokajo,kot da bi bili v menzi? Kapiš?
Nadalje bi lahko rekla še kaj glede samega programa…Tega namreč ni v teh restavracijah..bilo bi pa čudovoto,če bi s e marsikaj dogajalo tam notri..Od tipične muzike,pa naprej…Ja? je kej bolj razumljivo?
Skatka malo več domišlija in ustvarjalnosti,pa bi blo bolje….
Miki, jaz pa sem že bla tu :)))))))… Hehe, Štajerka na obisku v Ljubljani ;).
Hrana? No, poceni (glede na cene pri nas). Pa veliko na izbiro in zadosti velike porcije. Samo tiste enchilade pa niso imele pravega okusa… Tudi pecivo mi ni bilo všeč. Ali pa okus juhe… preveč enolično. Imamo pri nas veliko boljšo mehiško hrano (bolj okusno), mogoče pa so me tu razvadili 😉 :))).
Drugače pa: za nezahtevnega jedca dovolj dobro (glede na ceno).
No, sem že veliko boljše jedla…
Tisto za malo denarja, malo okusa, bo držalo, bi pa pripomnila: za malo denarja, dovolj velike porcije, pa za želodec napolnit tudi dovolj 😉 :))
Ko se nameravaš na naš konec izgubit, pa le povej :)).
Zelo dobro mehiško hrano po še dosegljivih cenah dobiš v centru v eni taki luknji ob Dravi (kar se izgleda tiče, je čisto mehiško 😉 ). Tja se res splača izgubit. Malo bolj nobl (tudi glede cen) je par km ven iz mesta – tam imaš (spet) ob Dravi eno tako luštno romantično mehiško gostilno, kjer imajo zelo okusne prigrizke in sladice (tudi glavne jedi – samo plošče za dva ne priporočam, ker je predraga in premalo obložena). Kaj več pa menda mehiških zadev pri nas res ni 😉 :)))))