Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saj veste!

Saj veste!

Ko ti draga oseba nekaj lepega pove…………………..
Si pač v nebesih!In ona mi je to……………………………………..
Kaj vas briga!?
rad jo imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!res jo imam rad!Upam,da tudi ona mene.

Te ima, te ima

ja.. kako lepo je potem… do prvega prepira ;)))))

heja Sp… dobro jutro :))))

ma ma ma ma :))))

zauh seba!

Zauh Jani. Kva dogaja

Ti a veš nekaj

TOREK je

Si ga pas res pomiril :o))))))))))

bejž, a res :))))))

ja je en full lepo jutro.. sonce sije.. matr 🙂 lepo je … kot da bi bil.. ponedeljek :))))))))))))))

zauh seba!!!

sej on to … ve 🙂

Jej, jej, jej ….. dragi sprevržko…… ko ti ljubljena oseba pove nekaj lepega, si dlje od devetih nebes, veliko veliko dlje. Si v svetu, kamor nima vsakdo vstopa… si v svetu, kjer so barve bolj izrazite, kjer so glasovi pojočih ptic milejši, kjer je pesem poljubov tako zelo sladka, da bi se poljubljal in poljubljal in si želiš, da poljubov nikoli ni konca. Si v svetu, ko ti govori le duša in srce, ko vidiš v očeh te ljubljene osebe tisto, kar je dano čisto in samo tebi. In takrat bi od sreče človek lahko tudi zajokal. Takrat si želiš, da bi te znala ljubljena oseba prebrati, ker sam ne moreš nič odgovoriti. Bojiš se, da bi z glasom, ki bi ne bil podobnem tvojemu, prekinil to čarobnost trenutka, to milino sprejetega in milino oddanega … želiš si samo zreti v oči ljubljenega in mu povedati taisto, kar je on povedal tebi, želiš si le, da bi to, kar čutiš ti, začutila tudi ljubljena oseba …….. ker jo ljubiš, ker ti pomeni toliko vsega … ker si še naprej želiš biti tako zelo ljubljen in tako zelo ljubiti …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kje sonce sije. Pri nas nič. Še dober dani pondelk. Bi scal hehehehehe

vemo:)

ko nam ta bljižni povedo kej takega
takrat se stopimo ko maslo ne de;-)

bi blo pa tega žiher več v mojih Butalah ne de

pa je tud to ziher za neki dobro (mrbit zato da
znamo bolj cenit to kar imamo ne de)

Sp. Lepo!!!

Ne vem, ljubi prijateljček, če si si prebral
tole lepo misel na vrhu portala, če si je nisi
utegnil prebrati, si jo preberi tukajle:

————
“Ljubezen ima svoj čas, sezono in razloge. Ne moreš je prisiliti v to, da bi ostala. Lahko jo le objameš ko pride in si srečen tiste trenutke svojega življenja, ko je s teboj!”
————-

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Torej:izmuzljiva roba,kaj?
🙁

“Če se zaljubite v nekoga, ki vas ne ljubi, bodite nežni s sabo. Z vami ni nič narobe. Ljubezen samo ni izbrala počivati v srcu drugega. Če pa se v vas zaljubi nekdo in ga ne ljubite, bodite hvaležni, da je ljubezen potrkala na vaša vrata, toda nežno zavrnite darilo, ki ga ne morete vrniti. Ne izkoristite prednosti in ne povzročajte bolečine. Kako delate z ljubeznijo kaže na to kako delate s sabo!”

Modro!
🙂

New Report

Close