Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Šala tisočletja: milijonski Jankovič govoril ob 1. maju delavcem

Šala tisočletja: milijonski Jankovič govoril ob 1. maju delavcem

Jankovič je pridigal o socialni pravičnosti zbranim delavcem ob 1. maju. Seveda ni težko ugotoviti, da ima govornik več premoženja kot vsi tamkaj zbrani skupaj. V času vodenja mercatorja je sili delavke da morajo delati skoraj non stop za mizerno plačo.

Rajši poslušam njega kot tvoje večno nerganje.

Jim je dal mizerno plačo, ampak tud plačal prispevke, tako za zdravstvo, kot za pokojnine.
Cerkev pa za svoje zaposlene še to ne zmore ali noče, čeprav ima premoženja še mnogo več kot Jankovič.

Mene še nisi poslušala in ne nergam, če pa si gledala poročila ali sindikalne shode, potem pa lahko slišiš večno nerganje.

Janković je zaposlil več ljudi kot tvojo politični idoli!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kadar človek govori oziroma pove resnico, ljudem,kot je Moja soseda ,stopiš na žulj in le-ta zacvili natanko tako kot si predvidel:
Raje poslušam njega kot tvoje večno nerganje.
Ljuba Moja soseda. le za kaj tako lepega se mu lahko zahvališ kot to, da si verjetno njegova rojakinka. CCCP!

torej si ga poslušal tudi ti, a si videl koliko ljudi je bilo na Rožniku, več kot pred parimi leti, torej praznik je začel ponovno živeti.

Tajkun Zoki pridiga ostarelim partijcem….”gliha skop štriha” 🙂

sam da partijcem še ni kapnavo v njihove betice, da jih Zoki&co. žejne pelejo črez vodo…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

uh če je pa tolk particev samo v Ljubljani, pol se jim pa ni treba bat, da bi izumrli, hahaha!

veš kolk se ti je fajn smejat, smeh je itak pol zdravja, daj no še kakšno smešno foro napiš, pa ne izgubit živcev, se ti bodo roke preveč tresle,pa bo prehitro konec, hahaha.

Latha2, nihče mi ni stopil na žulj, tudi ti ne s svojo bedasto opazko.Nisem Jankovičev “fan”, in ga tudi povzdigovala nisem, zato mi ne pripisuj takih neumnosti, zapisala sem le primerjavo, ki je več kot upravičena. Razumeš? Ne, verjetno ne. Mimogrede: kaj te briga moj rodovnik!

New Report

Close