Salamanca- iščem cimra/-o
Zdravo vsem!
Od začetka do konca julija nameravam v Salamanci obiskovati tečaj španskega jezika (Salminter) in si seveda ogledati okolico; iščem osebo, ki bi z mano ta mesec delila sobo- zavoljo nekoliko manjših stroškov za dvoposteljno sobo, prav tako pa tudi zaradi družbe. Cena za bivanje ene osebe v dvoposteljni sobi za en mesec znaša 126 EUR.
Todos interesados, odpišite, por favor! Lep pozdrav od Matija.
Barbara, pozdravljena!
Na začetku naj te opozorim na napako, ki se je pojavila v mojem sporočilu- tja odhajam avgusta in ne julija, kar pa seveda ne spremeni cene. Če je pri tebi problem denar, naj ti zaupam, da zaenkrat še nimam niti malo denarja, ki ga bom rabil na svoji obliki delovnega dopusta; sem namreč večni optimist, sicer je pa pred mano še cel julij in z njim možnosti za zaslužek, poleg tega bom prevoz skušal dobiti zastonj.
Da ne bom dolgovezil, ti kar odgovorim na vprašanje- greš na iskalnik (npr. yahoo), tam vpišeš besedo “salminter” (ime šole) in potem klikneš na edini naslov, katerega najde yahoo. Na tej strani so navedene cene in oblike tečajev in tudi cene nočitev/mesec. Upam, da sem ti vse skupaj v redu pojasnil. Če si slučajno premisliš ali pa te še kaj zanima, veš kje me najdeš. LP,
Matija.
Zdravo, Penelopa; saj vem, jst bi šel tud na morje, ampak žal je pokrajina Leon (ali je Salamanca že v Kastiliji- še sam ne vem) baje nekako center, v katerega se mladi pridejo učit jezika in prav tam naj bi tudi govorili najbolj podoben jezik temu, katerega se učimo v naših šolah. Cena tečaja je 406 EUR/ 80 ur, kar se mi zdi zaenkrat najcenejša varianta in mnogi slovenci so jo že pohvalili (kar tudi priča o obisku Slovencev, ki hitro zavohajo dobro priložnost).
Mimogrede, zagotovili so mi že španskega cimra, da bom le na vsakem koraku prisiljen govoriti špansko, sicer pa… …če se slučajno odločiš za odhod v Salamanco avgusta, bi želel, da mi odpišeš.
Živjo!
Jp, jaz sem ena tistih, ki se avgusta odpravljajo na omenjen jezikovni tečaj, vendar sem si ravno danes rezervirala enoposteljno sobico. Na pot grem že 30.7. tečaj pa se mi prične 2.8. Pa ti? Že veš kako boš prišel iz Madrida do Salamance:$ ?
Vidim, da greš za cel mesec, jaz bom tam (le) 14 dni, se jih pa zato toliko bolj veselim;).
Uživaj