Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Salno sesuvanje WIN XP, moder zaslon…popenila bom.

Salno sesuvanje WIN XP, moder zaslon…popenila bom.

Pozdravljeni,

prosim za pomoč. Sem srednje vešča uporabnica računalnika, uporabljam pa Win XP. Ne vem zakaj, ampak meni se stalno sesuvajo. Uporabljam protivirusni AVG, ki je redno updejtan…komponente računalnika so močne…a kjub temu, vsaj nekajkrat dnevno, F*****G MODRI ZASLON. Sem se potrudila in XPje reinštalirala, a po nekaj minutah…urah..spet. Sem tik pred tem, da rečem MS ju Zbogom in presedlam na Apple Air ali kaj takega:(.
Prosim pomagajte, kaj delam narobe?

Imela sem že WIN7, ampak sem imela tam stalno težave z nekim virusom, ki je v mojem imenu pošiljal okrog neumno pošto….groza.

Hvala za pomoč.

Uporabnica

Prosim, registriraj se in mi piši ZS, imam rešitev zate, resno. LP

Hm…a ima kdo kakšno idejo in rešitev, hitro varno in poceni, za katero se ni treba registrirati tu?
Hvala.

U12

Glede na opisano bi lahko bil kriv ram, grafična kartica ali kaj tretjega. Včasih je kriva tudi umazanija, ki se nabere znotraj in povzroči slab kontakt. Če gre za stacionarni računalnik, odpri, posesaj, če veš kje se nahaja ram vzami ven in daj nazaj, sicer predlagam, da predaš zadevo nekomu, ki je to že počel.
Ena izmed opcij – Ukmarjeva 6, MON servis.

Lp

Vsekakor je tukaj kriva kakšna komponenta in ne sam operacijski sistem. Tako imenovana “moč” nima nič pri tem. Najbolje bo, da če imaš kakšnega prijatelja, ki se razume na to, da ti pogleda.

Obiščite: Goran’s Blog[/url]

Z Win XP na Mac Air, ker je bil na Win 7 virus.

LOL.

Svetujem ti, da se ustaviš, malo premisliš kje si, kam hočeš in kako boš prišla do tja.

Napiši svoj mail, da te lahko kontaktiram. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close