Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Salon kuhinj Svea

Salon kuhinj Svea

Mene pa zanima, če je bila katera pred kratkim v Svei v Zagorju. Se splača iti pogledat ali je vseeno, če si njihove kuhinje ogledam v Lesnini? Ali je Sveo težko najti, če še nisi bil nikoli v Zagorju?

Hvala.

Jaz bi si šla kuhinje na tvojem mestu pogledati. Imajo res zelo veliko izbiro, v Lesnini pa najbrž nimajo vseh razstavljenih.
Kar pa se tiče lokacije pa boš brez problema našla. Če greš po cesti Ljubljana – Hrastnik, zaviješ notri za Zagorje in kmalu ko prideš v Zagorje boš vidla smerokaz za Sveo – zaviješ levo.

Največ boš videla v njihovem salonu.
Sicer v salonu sedijo bolj zdolgočaseni prodajalci, ampak greš pogledat, izrise greš naredit drugam.
V Lj so njihovi predstavniki v BTC hala A, kjer ti bolje svetujejo glede postavitve, kot v salonu.

Moja iskušnja s Svejo-prodajalci pa je lepa.Sami so naredili izmere in tudi kar nekaj izrisov so mi naredili.Če se ne motim je gospej ime Irena in je super,stokovna……Skratka v mojem domu je kuhinja Sveja,najlepša stvar ki se mi je naredila v mojem stanovanju.Tudi montaža je bila na nivoju.Cvetka9 kar v Zagorje v Sveji so carji!!!!!!

A ti delaš pri njih? Nam je delala izris tudi ena gospa. Nezainteresirana, da bog pomagaj.
Sicer smo z njihovo kuhinjo zelo zadovoljni.

Ne-ne delam v Sveji,je pa res da v vsakem človeku če le ima najdem prijaznost ,vludnost – ker to želim najti.Če pa je teh vrlin le premala pa kaj čem,jih imam jaz za obe strani.Kuhinje so pa carske.Lep nasmejan večer v Sveja kuhinji ti želim

Tudi mi imamo Sveo – novo. Znamka gor ali dol – primontaži se je izkazalo, da na vratih steklenega zgornjega elementa ni bilo izrezanih lukenj za montažo kljuk in okovja. Me zanima kam je šla kontrola oz. kako lahko kaj takega sploh zapakirajo.

Mi bomo tudi pri Svei vzeli kuhinjo in sicer kuhinjo Rosa. V Lesnini imajo ta mesec (in najbrž bo tudi naslednji tako) 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust. Lahko prosim pogledaš ali je tudi tam kakšen popust. Kolikor mi je znano, so cene v salonu zelo podobne tistim v drugih trgovinah.

To sploh ni res.
Kupili smo že 2 njihovi kuhinji. Enkrat v Metalki, drugič v ne vem imena trgovine in obakrat je bil ista kuhinja cenejša kot v njihovi industrijski trgovini.

Ne nasedaj popustu v Lesnini. !!!! Nama so najino kuhinjo hortenzijo pred tremi leti izračunali na osnovno ceno cca 1.300.000, potem 40 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta cca 800.000 SIT. Oba blazno zadovoljna kako fajn popust sva dobila greva z izrisa še domov, da preštudirava način plačila, potem pa hitro naročit. Me je pa firbec matral in sem šla naslednji dan mimo Trilesa na Tržaški in sem rekla, da se za foro ustavim in rečem za predračun za isti sestav kuhinje. Tip mi naračuna 550.000 SIT. Ga čukast gledam, če se je zmotil in pravi, da ne, da je taka cena. Valda naju Lesnina ni več videla in sva naročila pri Trilesu (pred tem preverila še na Merkator, ki je imel isto polno ceno kot Lesnina z 40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popustom).

Hočem ti samo povedat, da predno padeš na kake blazne popuste, preveri po različnih salonih.

LP

Nam so v Lesnini rekli, da pride ceneje, če pri njih naročimo kuhinjo. Prodajalec nam je še svetoval, da pa se splača samo pogledati v Svei, naročiti pa ne.

No, zato imam tako rada ta forum -). Hvala ti, lunca. Najbrž nam boš prišparala kar nekaj denarja.

New Report

Close