Salon Pikica na i
Kupila sem bon na znani spletni strani s popusti za ta salon in sicer za 45 min masažo hrbta, kjer lahko izbiraš med štirimi različnimi vrstami masaže.
Prvo neprijetno presenečenje je blo, ko sem sem zaprosila za termin – žal so zelo zasedeni in lahko pridem samo dopoldne, ko pa imam službo. Dopusta nisem imela namena jemati, zato sem vztrajala in gospod je končno našel prost termin tudi zame. Prvi minus: dajo popuste kar vse povprek in sploh ne pomislijo, če imajo dovolj kapacitet, da bodo lahko vsi koristili bone v roku.
Dalje, ko pridem tja me na vratih pričaka neurejen gospod, ki je dajal vtis da je ravnokar zapustil kavč pred televizijo in mi prišel odpret vrata. Ker sem prišla skupaj s fantom (naročila sva namreč dve masaži) se je seveda pridružila tudi gospa – prav tako neurejena. Iskreno, če bi cel dan vkuhavala marmelado, bi sama izgledala bolje. Drugi minus: Neurejnost zaposlenih v kozmetičnem salonu je zeloooo slaba reklama za njihove storitve.
Ok, preživiva to, naju peljejo v sobo. Ni bila ravno presežek čistoče, oprema v sobi (brisače, omare, kavč…) vse staro in zvlečeno skupaj iz stotih koncev. Začneta z masažo – in to ne tisto, ki sva jo naročila ampak masažo celega telesa, ki je bila bolj eno samo božanje, nič podobnega masaži, pa sem že bila na kateri. Dec, ki je “masiral” mene, je uporabljal toliko olja, da sem imela vse mastne lase, še nikoli tako, mi je bilo kar nerodno na poti do doma. Ko sem slučajno preverila kakšno olje je to ugotovim, da so vse neke no name in to celo čez rok.
Splošen vtis je bil totalno neprofesionalen. Nekako tako, kot če bi šla jaz delat nek 30 urni tečaj iz masiranja in doma na podstrešju eno sobo malo zatemnila, odišavila, dala not radio in masažno mizo. Vmes pa, ko bi delala na vrtu, pa če se lih kdo najavi, si bi pa vzela še pol ure in ga šla malo božat.
Skratka, dala sva za dve masaži 26 evrov, ena je bila 13, ma js ne ponovim več tega, pa če mi jo da zastojn.
drage dame,
prosim povejte vsem na okoli če gredo prvič v salon pikica na i v Lj, Smrekarjeva 30 naj se izognejo na 5 km pa tudi če je zastonj.
reklamirajo masaže po 65€ in delajo akcije preko kuponov da je 70% popusta…
vse zavajajo.
naročila sem se na masažo mi je gospa rekla naj prinesem seboj brisačo!! halo vsi saloni imajo rjuhe ali brisače da te pokrijejo… pa ok mogoče zato ker je z popustom.
pridem na lokacijo in me pričaka urejena gospa z zeeeloooo dolgimi nohti….
ok me pelje v zgornje nadstropje stanovanjske hiše v sobo, bilo je videti čisto,, tudi folija za enkratno uporabo je bila na masažni mizi, ki je bila zelo dobra.
želela sem sproščujočo in močno masažo. ko je ona mene začela klofat po hrbtu… logično saj z prsti ne more ker ima nohte… pa ok sem preživela.
ko pa sem se stuširala doma sem opazila modrice po hrbtu… zdornji del hrbta v modricah. jaz sem plačala in še hvala sem rekla za pretepanje, nabolje da si takoj najdem psihiatra ker je tole prešlo vse meje dobrega okusa.
nisem še uspela ugotovit katera institucija bdi nad to dejavnostjo saj očitno že vsak šalabajzer z ulice lahko masira….
PA NE REČI DA VAS NISEM OPOZORILA.
po pameti in v preverjene salone pa tudi če malo več stane.
Ja, jaz še do tja nisem prišel. Sem danes 27.3 klical za termin, ker sem kupil kupon na kuponko.si in so mi rekli da lahko prideva 1.6. To je daljša čakalna doba kot pri zobarju. Pol je pa še moja žena klicala na drugo telefonsko in brez kupona, pa imajo glej ga zlomka že to soboto. By the way imajo ločeni telefonski za kupone in druge masaže. Za kupone je na koncu 889 za normalno naročanje pa 885. Psihopati eni. Mene ne vidjo tam in mi bodo iz kuponkota vrnili denar, vsaj tako so rekli
Pozdravljeni,
tudi sama sem preko strani kuponko.si narocila kupon za masazo. Velikokrat sem jih klicala preden so se mi prvic javili. Ko so se mi koncni javili, mi je gospod povedal, da ima prvi prosti termin sele cez dobra dva meseca. Po vseh kritikah, ki sem jih prebrala, mi iskreno povedano prav nic ni prijetno iti na to masazo.
Božo26 rada bi vprasala ali so vam denar iz kuponkota na koncu vrnili in kako ste to dosegli?
Pozdravljeni,
Moje ime je Laura in delam diplomsko nalogo na temo nordijska hoja. S klikom na spodnjo povezavo, lahko rešite spletno anketo in pomagate pri ustvarjanju diplome. 😀
Povezava do strani:
https://wwja sjaw.1ka.si/a/26633