sam na začetni tečaj salse (cubana Ljubljana)
V reklami piše da je prijavljenih veliko punc in da vabijo predvsem fante. Zato me zanima kakšne imate vi izkušnje s tem
iščejo moške, 11.06.2021 ob 21:18
Res so večinoma ženske na tečajih. Tako da ja iščejo moške. Ne boš imel nobenega problema dobiti soplesalko.
Tudi na recimo jezikovnih tečajih ipd. so v večini same ženske. Očitno moški niste ljubitelji tečajev
Moški smo zato da gremo na pivo.
Kaj pa vem. Enkrat sem se vpisal na salso in je bila večina že poparčkanih. Nato je uletela ena 20 let starejša in si me je prisvojila. In ker nesreča nikoli ne počiva, je naslednjič pridivjala še neka druga pred katero sem se že nekaj časa spretno izmikal. Med tistima dvema so se kresale strele, jaz sem pa komaj čakal, da bo konec tečaja.
Če se nekdo iz pravih razlogov vpiše na tečaj salse, je vseeno s kom pleše, važno je, da se uči plesat.
Eni ljudje ste večni sanjači. Delate stvari, za katere bi verjetno želeli, da bi vas veselile, pa vas ne. Pa še zategnjeni ste. Običajno je, da zna človek uživat v situaciji takšna kot je. Če pa čakate na popolno situacijo, se boste pa načakali, če jo boste sploh dočakali.
koprčan, 12.06.2021 ob 18:28
Kaj pa vem. Enkrat sem se vpisal na salso in je bila večina že poparčkanih. Nato je uletela ena 20 let starejša in si me je prisvojila. In ker nesreča nikoli ne počiva, je naslednjič pridivjala še neka druga pred katero sem se že nekaj časa spretno izmikal. Med tistima dvema so se kresale strele, jaz sem pa komaj čakal, da bo konec tečaja.
Ene ženske znajo zasrat še tako lepo stvar kot je salsa.
7u5r, 12.06.2021 ob 19:19
Če se nekdo iz pravih razlogov vpiše na tečaj salse, je vseeno s kom pleše, važno je, da se uči plesat.
Eni ljudje ste večni sanjači. Delate stvari, za katere bi verjetno želeli, da bi vas veselile, pa vas ne. Pa še zategnjeni ste. Običajno je, da zna človek uživat v situaciji takšna kot je. Če pa čakate na popolno situacijo, se boste pa načakali, če jo boste sploh dočakali.
Mislim da sam sanjači majo vedno tist filing da bodo pa oni tukaj spoznali ljubezen svojega življenja, in pol ko je ne najdejo so razočarani in jezni nad organizacijo