Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sam neki?

sam neki?

Ta prvi boste čez par trenutkov spizdili.
A sem koga od vas danes slučajno užalil,ker danes se mi ga tako biksa in serje,da…….mater,da grem zdaj uni stari babi posekat drevo….pa naj si upa pisnit…posekam še njo!
😉

Oprostite!Predvsem žabico sem malo preveč drkal zjutraj…je kar umolknila 🙁

kera je to .. žabca :)?

Jani je tuki še cel popoldan tko da… če ne boš mogel posekat babe.. drevesa.. se pa kej tuki oglas :))))

Jaz se te nič ne bojim !
Imam zadosti dolg jezik , da te trikrat z njim ovijem :)))

Je pa tako – kdor se igra z orožjem , bo z orožjem pokončan , pravijo , pa je to treba vzet v zakup ;)))

LŽVK

Ne se jezit, ker boš ratal grd:))))))))))) CMOKA….evo…..upam, da je kaj boljše…………….:))))))))

Sp…ne seri…meni je drkanje vsec…no tkole z besedami;))…me ni bilo doma…saj ves..je treba tud mal delat..ne samo ga tule srat,haha…in kakor sem jaz tebe vceraj, si ti mene danes…nic bat…enkrat eden, drugic drugi…to je čar neta…in zaradi tega ne sme boleti glava…kissko…na frisko;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Oh,kdaj sem že nosečnico……hmmmm….fakal?
pismo a sem že res tolk star?
😉

jaz

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jejžeš… A veš kje bi že vsi skupaj bili, če bi vedno vse tako resno jemali? Zato: ja, smrtno si me užalil, zdaj pa ne bom čokolade s tabo delila 😉
:))))))) Saj te noben več reno ne jemlje 😛 :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

… so bolj zanimivi , če niso preveč lepi , ergo ….

Pa tudi tisti z gubicami in sivimi laski so , hmmmm, njammmm …. in tako , no 😉

se podpisem…to je to.hihihi

Sorry žabi!RTI!
Zdaj pa ti load your weapon and fire your guns…..
Kam se skrijem?
😉

A napišem eno jedrsko?
😉

Niki…ja…vse tiste nepravilnosti…dajejo piko na i…če jih znas nositi…kazati…da je tko lepo…to videt…aneda…ampak na pravilen…nacin…

Jebenti……..a spet nisem kaj prav rekla???:)))))))

Žaba!Filozofiraš…sicer Niki to paše…ampak jaz sem bolj za posvetne reči danes!
😉

Ma ne seri…tole danes…ni bilo nic z menoj vceraj..ko sem te ornk na suho…no res pa je…da danes nisem nic brala za nazaj, ko me ni bilo tule…in ne vem…kaj si me…obrekoval…hahaah…le cakaj se…pa sibaj k uni baburi…in samo zazagaj…

Hja………….kaj pa če si sive laske barvajo???:))))))))

Samo tega mu ne naredi , pliiizzzz !!!
Ne čokolade !!!!!!!!

Če mu vzameš čokoladu , se bo zapustil , zapil in zadrogiral , še do seksa mu ne bo več …. ojej , razglašam nacionalno katastrofo !!!!

Ja Reno!!!!!!!
A gremo gemblat?
Niki?Zrihti kej v Perli…al pa bom jaz,saj mi je eden tam doli nekaj več…?
khmmm..sonči bo rekla..gofla..
😉

bod ti za karkoli hoces…meni pa dovoli da filozofiram, če ne se tebe zafilozofiram…cmoka

ahaaaaaaaaa 🙂 ok :)))))))))

:))))))))) no, pa pač karamelnih bombonov ne dobi, da me potem ne bodo razglasili kot krivca za začetek apokalipse :))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ti pa samo tiho…masinca ze dela brbrbrbrbrbbrbr

Ko žabe pišejo…..se smoti začnejo kolena šibit….in….ah nič,je prestara tista gospa,in pravzaprav jo imam kar rad..
😉

kar probaj…dobis atomsko nazaj…hihihi

New Report

Close