Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sam neki?

sam neki?

Eh, saj sem vedela, da bi morala takoj popravek poslat: reno= resno, če imaš tipkovnico z bolj dolgim reakcijskih časom. Gemblat pa kdaj drugič. Sicer pa tako raje loto 🙂

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

opa…no comment

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Aha …. pa polupčkat tudi ;))))

Ja , potem so pa butasti in taki pri meni odpadejo ! Tako !

sivčki naprej !

Miši!
Čokoladice lahko ješ kar sama,da boš lepa in kje za prijet!
Nekaj drugega pa si res ne pustim vzet…pa naj bo skrivnost,ker me Sonči takoj za goflo ozmerja!
😉

Lima Tango!

A na AJ?
A verjameš,da me še nobena ni tam?Moram ženi reč,ko bo enkrat slabe volje,da probava!
;-))))

Ia,ia,ia!
A si na morota mislila…tist,kr je skozi za oljko cel dan privezan dol v Novalji?
😉

Ne resno…..poznam enga moškega, ki vem, da se barva……….oz. si barva sive laske………… Pol je pa tako grdo videt…….ker je očitno, da je pobarvan………..

… ti, kako se pa drka žabo?! Ko bi vsaj žabaca!!!!!

Čuj , jaz imam še od 8.marca v takvinu en kupček kart za Perlo – alora , navali narode :)))
Meni je tam prav luškano , če posebej , ko je lady’s night , imajo pa tudi gentlemen’s night , Kapitan Hook (diskoteka) je prav kul in tudi malo pogemblat ni slabo – zadnjič sem priigrala celih 20 eur , hehe (z enim šenkanim žetonom )

Alo , hitro sem !

Žabico se pa drka tako,da ji venomer poizkušaš vsilit občutek krivde!
Za drugo je baje imuna!

Ups!Atomski udar z vzhoda mi grozi!
😉

Počakam,da me sestrojebec povabi…..;-)

verbalno nasilje…..
To pa je druga pesem.
Zakaj pa ne bi z rokco?! Sam vprašam, noooo……

Nimam tolk dolge!
Mi posodiš jezik?
😉

Pizda…in to ti obvladas…tko

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a bi ti nehala kurt…bemti bom se tebe…njega sem itak ze,hahaha

… a res ?!
Ni mogoče !

Pa tam je najslajše – za dober začetek :)))
Res , no … če je v redu opravljeno , začne dečko kar debelo požirat in tisto je spet tako …. no , saj razumeš … ;))))

Kaj , a kuhaš ekspresso ?
Mmmmnjam …. že tečem …. :))))

To mi pa moraš demonstrirat!

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Kadtad ;))))))))))))))))))))))

A se tebi kaj hoče ljubit?

Z možem seveda,da me ne bodo spet tu kaj obtoževal!!!!

Kajj pa ljubimca?Še vedno zanemarjaš?

RTI!
😉

… da boš imel alibi , kje da si bil celo noč ;)))

Žabi!
Če bi jaz pizde obvladal,tako,kot bi jih rad….pol tu ne bi bilo ne Sp-ja,ne D.-ja in sploh ničesar od mene!
Dumdumka je bila ta!

Nikad?
😉

New Report

Close