Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sama Sranja !

Sama Sranja !

Sicer nimam časa, zato bom samo napisal in prebral zvečer.

Namreč, predlagam, da če se kdo strinja z mano, da bi udeleženci tega foruma stopili skupaj in dali uradno prošnjo, da se naš forum preimenuje v Forum Sama Sranja.

Tako bi nas lahko že na daleč zavohali, da smrdimo, da bi se nam čistuni izognili. Edino to me skrbi, da bi se morali zopet preimenovati. Ker smo enkrat že šli iz osebnih imen v živalska, bi verjetno sedaj se spodobilo, da bi dobili imena primerna imenu foruma. (En drek, sračko, scaunca, mokrača, smradko, govnar in podobno….)

Kar pomeni, da bi bili tudi varnejši pred zunanjimi vsiljivci, ker če bi nas kdo hotel provocirat, bi si natikal imena kot: WC net, glade, wick, splakovalnik, itd…..

No ja, da ne bo ime predolgo, je lahko pa v končni fazi kar Sekret.

Moderatorja ne bo nic sram, ker bo “zunanjim” pojasnil, da je ime foruma pac Angleško, mi bomo pa vedeli, da gre za sranje.

Wauuuuuuu, Saško, si me prehitel! In to kako – ah
seveda, sem na uni strani morala dat en odgovor,
ker pač nisem “pametni popusti” človek, ampak baba,
ki nima jajc, pa vseeno za jajci stoji!

Sem pa po času, ki ga porabim tu gori – bemti sveca –
med prvimi petimi! Prosim za kratek aplauz in naj bo
še močan, da ga slišim, sveca vam ………. !!!!

Toliko torej – od danes dalje na uno stran samo še
preko – sranja, govnarjenja in kaj vem česa še!

Moje ime odsej naprej bo Smradljiva seronja!!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ne dovolite, da se prepiri iz srednjih, prenesejo semkaj !
Pa še nekaj, hudo me moti tako omalovaževanje tega našega foruma. Daleč od tega, daleč od sranja je tale naša gmajna, Primož!

lp, Jana

nova
Uredništvo priporoča

Vse kaže, da sem nekaj zamudil…….

Jana, popolnoma se strinjam s tabo. Naj nam Srednja ne pokvarijo tele naše gmajnice. Vsi ki smo stalno tu gor, moramo skrbeti za to, da ostanemo to kar smo. Pa naj Primož še tako zatrjuje, da je tole le virtualnost…. no ja, saj od začetka je bila, samo s časom moraš ugotoviti kakšna je oseba na drugi strani. Če se pretvarja, se ne bo dolgo, ker se bo sama zapletla v svoja nasprotja. Zato, spoštovani, dragi prebivalci naše velecenjene gmajne, pustimo jim svobodo, naj splaknejo tista Srednja z vsemi mogočimi wc neti in podobnim čistilci… MI SE NE DAMO…. moj star ata je imel včasih navado govoriti: “‘Bemti a smo se zato boril?” Isto se sprašujem tud jest.

Torej, bodimo, kar smo, kar smo skozi bili in negujmo to naša poznanstva za bodočnost. Kaj pa majo na Srednjih… ma je lepše it na Mladi o…. ker tam se vsaj lahko nasmeješ :))

Jani – ja pošteno kuha….. samo tokrat ne vročina!

NIč ne skrbi, Jani, nič pomembnega nisi zamudil.
In – raje počivaj, ne naprezaj preveč ne svojega
bodya, ne svojih malih sivih celic – raje počij in
postoj – ker bo zagotovo vse prišlo za teboj !!!

Moram končati, ker se mi meri čas!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči, najbolj narobe bi bilo, umakniti se, ali šteti čas !!!

Tisti, ki ne razumejo in nas nočejo razumeti, nas bodo že razumeli….enkrat ! Zaenkrat pa, ohranimo to kar imamo tako, kot je !! Se strinjam z Janijem !

Jana, poznaš me, osebno, veš ka sem in kaj
nisem, veš, da nimam jajc, imam pa jajčnike.
Ne bom se umaknila, ne zaradi pisanj in ne
zaradi ugibanj, kaj sem na tej strani in kaj si
želim biti. Ne bom se umaknila zato, ker bi vse
lahko vzela kot začetek prepira, pa ne morem in
ne bom. Saj smo odrasli ljudje, pogovoriti se je
porebno na dostejen način. Ne bom se prepirala z nikomer. In če sem že nekje pri vrhu, pa naj bom vsaj po eni stvari nekje pri vrhu!!! Sebi tudi časa ne bom merila, ker čas, žal je že tako, čas meri – mene!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Bravo Mariči ! He, he, ne predamo se mi kar tako brez nežnega boja :))))

Marija, če se ti zdej sekiraš zaradi Ritneža….. ma čisto brez veze. Kaj nam pa more? Nič. Lahko ukini forum? Lahko. Pa kaj? Gremo drugam. Torej, nič se ne sekiraj, čas naj si meri kdo drug, mi pa ostajamo to kar smo. Važno, da smo parjatli :)))))))

Prov lep popoldan, pa lep vikend v imenu mene in moje gripe. Je rekla, da se bo ustavila pr men, da naprej ne gre. Torej, ste lahko brez skrbi :))))

Jani

Sem cepljena proti gripi, Jani, in še proti marsičemu.
In sem postala že pravi imun in sem kar dobro
poučena, da je imunost dobra, vrlo dobra zadeva.
In to je, prijatelj moj dragi, moj 1263 post, kar ne
pomeni le tega, da sem nekje pri vrhu, ampak me
je spodbudilo, da bi bila še višje, ne le peta, ker
mi gre na živce biti peto kolo, rada bi bila vsaj med
prvimi tremi in to je zdaj – moj cilj! In – kaj je že to –
sekiranje ??? Ja, saj, vsaka beseda že ne leže prav
dobro, pa vendar – bomo, nekako bomo. Nekoč, dolgo je že tega, davnega meseca septembra lani, sva se z Angel veliko razpisali o besedah: kaj besede lahko naredijo. Bila je ena zelo simpatična tema in precej sva potegnli iz nje. BEseda poboža – takrat je luštkana; ubija – no, če si mrtev, se ne sekiraš več! Beseda žalosti: kolikor časa sam hočeš! Beseda vzbuja upanje, daje tolažbo, mrtvega zbudi, živega pokoplje, dvigne človeka od tal in ga nosi, kot bi imel peruti, beseda utiša jok, ublaži hudo bolečino, daje ogromno in še več vzame …… ah, kaj vse naredi beseda. Dobro, da imam več kot velikokrat vse to pred seboj, v mislih. Kajti – tudi moje besede bi lahko – ubijale!!! Pa upam, da ne bodo nikoli. Da ne bom nikdar padla na nivo, ko bi skušala nekoga ubijati z besedami, ko bi mu z besedami priželela vse slabo! Nak!! Ne bom si tega dopustila.

Zato pa, Jani, zdaj tebi te moje besede, ki naj bi ublažile tvoje gripozno stanje: pij čajčka, pij kuhanega vinčka, samo par požirkov, vzemi 3 do 4 aspirine, te delajo čudeže, vzemi v roke časopis, ker knjige v takem stanju ne boš mogel brati, preberi kak zanimiv članek in ta težki dan bo šel hireje skozi. In jutri – zagotovo bo jutri bolje, verjemi!!

Pozdrav tebi in tvoji družini,
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Živjo čist vsem … 🙂

sem se po dolgem času malo sprehodila po forumu in kaj vidim … ista sranja kot takrat, preden je bil rojen tale naš “ta nor” tjavendan …

… kaj je z vami? res ne razumem, zakaj vsako stvar jemljete tako zelo resno in si jo ženete k srcu. Bistvo vsega je .. da se na tem forumu .. v sebi počutite lepo .. da ste tu našli prijatelje, kakršnih morda v resničnem vsakodnevnem življenju ni prav veliko .. in to je to kar šteje.

Zelo rada vas berem .. kadar imam čas :))) pa skoz vse tiste .. včasih samo par besed dolge stavke … skozi kable čutim kako zelo ste srečni, ker imate ta forum.. in en drugega. Saj imate v večini dovolj življenjskih izkušenj, da veste, da pač vsi ljudje ne ustrezajo vsem .. da eni se privlačijo, drugi se pač ne. In še dobro da je tako.

Bodite srečni da imate drug drugega in ne obremenjujte se s tem .. kaj drugi mislijo o vas .. še najmanj pa s tem .. kako vas kdo hoče prizadeti, saj vendar veste, da res prave prijatelje je hudičevo težko najti !!!

Bodite pozdravljeni in mejte se radi !!! pa … sej veste … ful ste face .. vaši otroci so lahko več kot ponosni … da vas imajo :)))))

Barbara.

ps, ok lisička .. razumem, da ti ne more bit vseeno za besede na sosednjem forumu … še mene so ful pogrele … ampak …. življenje teče dalje …..

čau!

Marija, n’č se sekirat, moj je tole okrog 1900 post, torej, ma Primož še dosti dela, da nas civilizira :))))))) Ma šalo na stran…. Marija, lepo si napisala o besedah, spomnim se tudi teme, samo, kaj nuca, ko pa imajo nekateri vedno prav in jim besede nič ne pomenijo.

Zdej grem na aspirinčke pa čajčka, vsem skupi želim res en lep vikend, čimmanj forumskih pretresov in veš Marija, če bi bil Sašo poročevalec z babjega vikenda, potem bi vamn jest lahko stregel s hrano in pijačo. Mislim, če lahko prenočiš šest orenk bab, verejtno lahko tudi dva orenk dedca :)))))

Fajn se mejte in čau!

Jani

No , tule je pa ravno pravi naslov , da povem , kar se mi zdaj mota po glavi !
Prvič – če so po Primoževem mnenju tole tu sama sranja , no , potem res ne vidim nobenega razloga več , da bi mu nudila možnost služenja na moj račun , še posebej , ker se ne more vzdržati očitne sovražnosti do mene (pravzaprav še nekaterih tu ) hkrati pa hinavsko zatrjuje , da vse kar dela , dela zastonj.
Kakšna v nebo vpijoča laž in svetohlinstvo !
Sama sem računalničar , mož tudi ( s svojo lastno firmo , torej ve , kako se takim stvarem streže , pa tudi za koliko !!!) in da ne bi komu delala krivice , sem se pozanimala , kako se tole naše klikanje plačuje in KOMU !!! Dajte malo ugibati !!!
In ker se g.Primož ob vsaki priliki spravi name – in to žaljivo , čeprav sama skrbno pazim , da ne bi v nobenem , ponavljam , PRAV NOBENEM postu nikogar žalila ( pa čeprav me obkladajo z “grdo zafrustrirano prasico , ki naj čimprej zgnije – pa pri tem g. Primož niti s trepalnico ne trepne – se sprašujem , zakaj ?! ) no , ker stvari tako stojijo , mi zdajle prihaja na um , da bi stik z vami , ki ste mi prirasli k srcu , ohranjala na drugačen način ! Zakaj le bi z mano služil nekdo , ki me prezira , podcenjuje ( če kaj zamerim , je ravno to , da me imajo za neumno !!) žali , o našem oglašanju govori kot o navadnem sranju …..
Zadosti !
Če si bom ravno zaželela oglašanja na bilo kakem forumu – saj obstajajo še drugi !
Pa tudi to ni moj življenjski cilj in naloga !

Koliko pa so tile t.i. forumi – govorim o “srednjih letih ” usmerjeni v zdravstveno ali kako drugačno pomoč , pa se lepo vidi , če se prebere teme zadnjih dni .
Pa če naštejem še kako posebej bistroumno , pomoči potrebno ( le kakšne ?!) – recimo “Kje najraje seksate ” , pa “Koga najraje berete ” , “Britje sramnih dlak” , “kdaj hodite spat” …. samo tadnje tri strani , če pogledamo.
Globoko . Sama pomoč in človekoljubje . Posebno žaljivke , ki se na vsaki strani vsaj parkrat pojavijo .

Ma , nima smisla!
G.Primož nas je ožigosal z neizbrisnim žigom neumosti , sranja , žaljivosti , nepripravljenosti pomagati , nestrpnosti , pa še , pa še , kar bi pravzaprav lahko sami očitali drugim …
In ker je tako in ker nisem rada žigosano govedo , ponujeno vsem v zakol , se do nadaljnjega lepo poslavljam !

Pa še nihče ne bo meril časa , ki ga porabimo tu gor , čeprav je drago plačan !
G.Primožu pa za slovo še svetujem , da naj svoje prispevke v bodoče napiše razumljiveje , ker mi lahko še očita , da sem ga namerno narobe razumela in izmed vseh njegovih besed potegnila iz konteksta samo nekatere !

Lp Andrejka

Sašo

lahko dvigneš telefon in me pokličeš.

ker me jezite, ostalim boš pa ti razložu..

Primož

Srečnga pa zdravga!!!

In – kaj zdaj? Andrejka – jaz sem odgovarjala in
odgovorila g. Primožu in od njega tudi dobila hudo
umen odgovor. Vse v redu in prav. Do tu. Ne bom
več odgovarjala moderatorju, ker – on je direktor in
moderator in on ima – vedno in povsod prav. In bom
ohranila vse svoje nadaljnje mnjenje – čisto in samo
zase. Saj j je jasno povedal – da ne odgovarja samo
meni, ampak s pomočjo mojih besed odgovarja vsem.
Tudi to je še prav! Ne bom pa se pustila odgnati, in
povedati ti moram, da mi ni všeč, kako si vrgla puško
v koruzo. Ne da bi se želeli boriti in fajtati s Prmožem, ker bo to pripeljalo le tja, kjer so se znašal “zrela in pametna Srednja leta”, žal smo vsi ugotovili, kaj je postal ta forum, in to od takrat, ko smo odšli Tjavendanovci semkaj.

Morda bi bil zdaj čas, da nam nek drugi moderator priskrbi nov – samo naš forum in na potem tisti modertor zaračuna storitve. Premisli, Andrejka, morda bi bil zdaj čas za drug forum! Vendar pa se jaz zaenkrat še ne bom poslovila, res ne in hudo hudo žal mi je, da si se ti za to odločila. In ravno ti, od katere je vsakdo, ki se je znašel v težavah in neprijetnostih pričakoval in dobil pameten nasvet. Ker smo tukaj prfuknjenci, ki smo kljub vsem svojim neumnostim in norostim in kaj vem česa še, kjub vsemu temu smo znali in mogli svetotovati: znali in mogli zato, ker smo vsi, ki smo se nabrali tu gori, v življenu izkusili veliko veliko več, kot Primož, četudi se je ukvarjal z ljudmi, ki jim ni bilo blagorja. Morda smo ravno zato pričakovali od njega malo več razumevanja za nas, ki smo želeli skozi vse te norosti pozabiti tiste težke dni in leta v naših življenjih, ki nas še danes, ko pomislimo nanje, mučijo in bolijo.

Andrejka ………… ne vem, kaj reči?!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala !
Tocno tako , življenje gre naprej , tudi brez tega foruma , saj imam itak vse , ki mi kaj pomenijo , v imeniku in adressbooku. Veš , v vsakdanjiku imam toliko skrbi , da mi res ni treba prenašati takega sranja se tu – saj bi bil to čisti mazohizem , a ne :)))
Pameti mi pa ne bo solil nekdo , ki se sploh ne potrudi , da bi me spoznal , zna pa spreobračati besede in z neko vzvišenostjo pod krinko mirovnika žaliti ravno nas , ki RESNIČNO nismo nikomur nič hoteli ( tu mislim na porcijo , ki jo je dobila Marija !)

Moj tolerančni prag sega točno do tu !
Andrejka

Andrejka,
sej v bistvu te razumem .. globoko v sebi si prizadeta … ampak poglej stvari iz druge perspektive …. družba prijateljev s tega foruma ti je verjetno pri srcu bolj, kot besede nekoga, ki ti v življenju ne predstavlja popolnoma nič .. potem ostani tu, in pozabi na ostalo …

… seveda pa je to samo moj predlog .. in opažanje .. ko vas vidim/berem, kako si prek tega foruma pošiljate cel kup ene pozitivne energije 🙂 .. ki pa je nikdar ni preveč.

Pozdravček,
Barbara.

Ker mi je bilo sporočeno , da sem z svojo obtožbo o služenju na naš račun sprožila odločitev o zaprtju tega foruma , se javno opravičujem g.Primožu , ker vsekakor ne bi želela biti odgovorna za nekaj, kar niso zakrivili drugi !
Če sem g. Primožu storila krivico , naj še enkrat povem , da sem ponovila , kar mi je bilo razloženo !
Vendar so bile besede moje , zato opravičilo izrekam jaz !

Primož , prosim , da foruma ne zapreš !
Sprejmi moje opravičilo !
Da pa se izognem morebitnim kasnejšim nesporazumom , se poslavljam !
Postalo je namreč očitno , da s svojim oglašanjem marsikdaj povzročim hudo kri , pa čeprav se še tako trudim , da bi bila prav razumljena.

Ob tej priliki naj se ti samo še zahvalim , ker si mi posredno omogočil po tej poti spoznati par res čudovitih ljudi , ki jih lahko zdaj imenujem svoje prijatelje !

Še naprej ti želim veliko uspehov in čimmanj skrbi !

Andrejka S.

Vidiš Barbara, hudo se strinjam s teboj ! Lepo smo se imeli tukaj, lepo nam je še vedno, stvar je le v tem, da se moramo pogovoriti.

Primož…. mel sem velik napisanga, pa ne bom poslal… nima smisla. KO boš zrihtal forum Srednja pa pridi in ukini ta forum. Do takrat pa….. VSEM PREBIVALCEM NAŠE LEPE MALE GMAJNE:

JEBEMTI, A SMO SE ZA TO BORIL?

Jani

Madonca, Barbara, tud tvoj otroc morjo bit srečni, da majo tako mamico, res. Me veseli, da si se po dolgem času spet oglasila, čeprav glih v tak… šmorn 🙂 ki se bo pa rešil, v to ne dvomim.

Jani je ful vesel, da nas je vedno več…. ZA!

Barbi, iskrena hvala ti! Res nikoli nisem dvomil v tvojo v tvojo nadpovprecno zrelost, samo z napisanim si prekosila mnoge od nas, ki bi ti bili skoraj lahko starsi..

Barbi je vec kot dokaz, da leta niso dokaz zrelosti!..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Jana,
upam da ste s pogovorom rešili nastalo zmedo in da bo vse skupaj kmalu le še preteklost.

B.

New Report

Close