Najdi forum

Sama

Pa se mi je zgodilo to kar nisem verjela,da se mi bo…s partnerjem sva sla narazen,ker se nisem strinjala z diktatorsko vzgojo moje hcerke,ki je sicer vseskozi odlicna in vzorna ucenka ampak zagovarjam stalisce,da ima pri 19-ih letih ze lahko fanta in svoje zivljenje pod pogojem,da so vse solske obveznosti opravljene na dosedanjem nivoju.In ker sem do sedaj vso energijo in cas posvetila njej sem sedaj kar naenkrat ostala cisto sama.Prijateljev nimam,prej znance,ki so vsi v parih in se tako tudi druzijo,s sodelavci nimamo pristnih stikov,dosti je zahrbtnosti in metanja polen pod noge.Z moskimi nekako ne zelim imeti vec opravka,si sploh ne predstavljam vec neke veze z nekom,ceprav si to zelim,vem pa,da je skoraj nemogoce najti sorodno,nepokvarjeno osebo.In tako vecinoma prezivljam prosti cas ob knjigah,televiziji,delu okoli hise-sama.Ceprav sem druzaben clovek,komunikativen,rada in veliko se smejim,se trenutno drzim bolj zase,pa ceprav si tega ne zelim.Ampak res ne morem it sama na izlet,na morje,se kopat,tudi v lokal na kavo ne.

Pozdravljena, če si želiš spoznavanja in prijateljstva, se mi lahko oglasiš.

[email protected]

Pozdravljena. Sem v povsem isti situaciji, le da jaz nimam otrok. Po končani zvezi so prijatelji, le še znanci, prav tako sodelavci. Če želiš, se lahko spoznama. Več na [email protected]

popravljam svoj mail
[email protected]

Pozdravljena!
Nisem pogosto na MON … Včasih pokukam, da vidim, kaj se dogaja.
Verjetno si pričakovala malo drugačne odgovore, kot e-naslove, s ponudbami za srečanje. Verjetno si pričakovala malo tolažbe, solidarnosti, potrditve, da si ravnala prav …
Ne poznam podrobnosti, vendar si ravnala prav – po svoji vesti. Mislim, da je najpomembnejša naloga ženske/mame, da zaščiti svoje otroke. Da ne sklepa gnilih kompromisov, če ji vest govori (kriči) drugače.
Tudi sama sem ločena; po ločitvi sem bila malo samska, potem pa zopet v večletni zvezi, vendar sem letos zaključila. Tudi zaradi svoje vesti.
Ne vem, koliko si stara in koliko življenjskih izkušenj imaš. Preskrbljena očitno si, ker govoriš o hiši. Zato razmišljaš o osamljenosti, družbi s prijetnimi, zrelimi ljudmi, ki so empatični in sposobni tudi zrelih pogovorov. Hja, tako se počutimo mnogi …
Kaj narediti? Poiskati somišljenike preko spleta? Ali jih iskati po tečajih, klubih in barih? Ne vem. Še razmišljam. LP

Nihče ne hodi rad sam na izlete, na morje, v bare, v kino,…..Tudi jaz nočem ostati sam do konca življenja, tudi sam sem družabna oseba, tudi sam sem preskrbljen ampak nobena me ne vpraša če grem z njo na izlet, potovanje, what ever,…. Treba je izkoristit kar nam je dano, to je internet in forume, kjer lahko kontaktiraš z mnogimi. Po določenem času se ti nato izkristalizira kdo misli resno kdo pa bi samo črtice na pas delal. Treba si je upat napisat komu mail in se začet spoznavat. Mogoče se pa med vsemi ponujenimi maili le najde biser. Meni je dovolj samo en.

Lahko mi pišeš: [email protected]

Se bos morala odpret in se ne zase drzat.nismo pa vsi pokvarjeni .lp

Marsikateri samski moški ima podoben problem. Kje nekoga srečati in spoznati ter imeti družbo, ko se odpraviš v kino, gledališče, na kavo… Na žalost je takšno življenje. Lahko se še tako trudiš, pa nikogar ne srečaš ali pa ti je usoda naklonjena in srečaš osebo, s katero se lahko neobvezno družiš…

Sama,
rabiš nekaj časa biti sama. To je normalno in nujno zato, da ugotoviš kdo pravzaprav v resnici si. Do sedaj si bila mati, partnerka…rutina ti je precej določala življenje. Čas je da ugotoviš kaj te v resnici osrečuje in ne kdo. Tisti KDO se bo pojavil tam, kjer boš žarela. Kjer boš začutila, da počneš tisto, kar te dela živo. Predstavljaj si, da si na dopustu od življenja prejšnje sebe. Lahko se vrneš v zelo podobno rutino prejšnjega življenja ali zaživiš bolje. Ko boš zaživela tako, kot je zate dobro, se bo pojavil nekdo, ki želi biti del tvojega življenja. Srečni ljudje privlačijo, zato ti ne bo treba iskati kogarkoli. Ti boš najdena. Ne zapravi čudovite priložnosti da zaživiš res dobro. Druga oseba ni nikoli vir prave sreče zato se ne sekiraj, če trenutno ni nikogar v bližini. Ti še nisi pripravljena. Želim ti, da radoživo in veselo čimprej zaživiš novo življenje.

Pozdravljena 😊

Vabim te, da si vzameš nekaj minut časa ter preveriš nov spoznavni portal E-MI2, ki so ga ustvarili moji prijjatelji.
Širimo ljubezen, prijateljstvo in nova poznanstva za tiste, ki to potrebujemo 🙏🏻

Pridruži se nam brezplačno, spoznavaj in klepetaj 👇🏻

http://www.e-mi2.com

V kolikor ti ni odveč, pa lahko tudi všečkaš našo Facebook stran 👍🏻 in jo deliš 🗣 med svoje prijatelje 👇🏻
https://bit.ly/2GYf4xy

In uspešno spoznavanje !

Iscem žensko za druženje,hribi ,sprehodi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close