Same fotke božičnih “srečnih” družin
Julij Cezar, 26.12.2024 ob 14:02
kaj takega kot idealna druzina obstaja le v knjigah in filmih na diva….o idealnih druzinah te farbajo se mediji in drzavna propaganda…kfo ti je kriv da nasedas,?
Nasedam? Mi je kljub “srečni” fotki kristalno jasno, kakšne družine so to. To je zate nasedanje? Najprej se pozanimaj, kaj določena beseda pomeni, šele nato pametuj. Pa s tabo se mi ne da ukvarjati, ker boš spet temo zasvinjal. Čao!
Kamuflaža, 26.12.2024 ob 14:06
Nasedam? Mi je kljub “srečni” fotki kristalno jasno, kakšne družine so to. To je zate nasedanje? Najprej se pozanimaj, kaj določena beseda pomeni, šele nato pametuj. Pa s tabo se mi ne da ukvarjati, ker boš spet temo zasvinjal. Čao!
seveda nasedas….zacni pri predsedniku vlade….pridiga o spodtovanju, podpori druzine…pa pustil zeno in otroka kot zadnjo smet in se spentljal z lajdro…..drug primer je klakocarka….locena, brez partnerja, natika se okrog in ptedava o druzini in enotnosti…
Kamuflaža, 26.12.2024 ob 13:55
FB: poplava fotk družin slikanih pod smrekico. In vsi so “srečni”.
V reali pa nasilje v družini, živčna vojna ipd.
Bruh!
Vsaj nekaj ti je izboljšalo razpoloženje a ne? Misel kako fejk so in kako nesrečni so. Ti je pobožalo dušo a ne? Hvalabogu za FB in IG. Le kaj bi počeli vi brez tega.
p.s.
Veš obstaja možnost da so bili tisti trenutek pod smrekico resnično srečni. Za trenutek. Življenje pač ni črno belo. Slika ujame trenutek, ne življenje. Imaš lahko več občutkov dnevno. Celo v minuti imaš lahko več kot en občutek. Bi vedela če bi se svoje zagrenjenosti, privoščljivosti in zlobe znebila. To so očitno edini občutki, ki si jih ti zmožna. Niti trenutka sreče ne dobiš. Oz. pardon, verjetno te osrečuje misel kako so drugi nesrečni.
kul908, 26.12.2024 ob 14:11
Vsaj nekaj ti je izboljšalo razpoloženje a ne? Misel kako fejk so in kako nesrečni so. Ti je pobožalo dušo a ne? Hvalabogu za FB in IG. Le kaj bi počeli vi brez tega.
p.s.
Veš obstaja možnost da so bili tisti trenutek pod smrekico resnično srečni. Za trenutek. Življenje pač ni črno belo. Slika ujame trenutek, ne življenje. Imaš lahko več občutkov dnevno. Celo v minuti imaš lahko več kot en občutek. Bi vedela če bi se svoje zagrenjenosti, privoščljivosti in zlobe znebila. To so očitno edini občutki, ki si jih ti zmožna. Niti trenutka sreče ne dobiš. Oz. pardon, verjetno te osrečuje misel kako so drugi nesrečni.
Izboljšalo razpoloženje? Da te ni sram!
Samo glupo se mi zdi igrati srečno družino, ki to ni. To je vse. Ali ne smem izraziti svojega mnenja?