Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Samo……

Samo……

Počasi sem se začela zavedati svoje okolice. Oči kot, da sem imela prevezane, roki in nogi sem imela privezani in široko razprti. Na svoji razprti in voljni ženskosti sem začutila oblastne prste, ki so tipali in raziskovali, spoznavali in obvladovali.
Na svojih že trdih bradavičkah, sem začutila oblastno sesanje, grizljanje, roki sta gnetli in mesili. Ugotavljala sem, da se z mano ukvarjajo vsaj trije. Čedalje bolj sem postajala mokra…..nekdo je divje zalizal v moj nabrekli ščegetavček, palec je vdrl v mojo vročo odprtinico, še en prst se je poigraval z rito in čedlje bolj sem čutila, kako se mi približuje silovit orgazem. Enakomerni in ritmični potegi vročega jezika, po moji muci, so me peljali čedalje bližje……………..dokler se nisem napela in v glasnem kriku dosegla tako težko pričakovani orgazem………
Ko pa sem spet prišla k sebi, sem opazila, da sem v svoji spalnici, da nisem privezana in da je na beli svileni rjuhi pod mano velik madež moje mokrote. Sem torej samo sanjala?

mokre sanje, se to imenjuje, ja:)

Ena izmed boljših zgodbic 😉

*-?

Uauuu, Caramelca…

Vse čestitke za napisano….že dolgo ni bila tukaj napisana tako sladka zgodbica….:))))

In tako jedrnata….

kako bi sem ti že nevošljiva – grema v akcijo

“KA BI TI JAZ DELO”bi rekel IZI iz Tv Dober dan:-)

To pa najbolj sama veš,a je bila realnost al ne,paše bolj realnost vsaj meni osebno.

New Report

Close