Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek samo brez sexa, prosim…

samo brez sexa, prosim…

n še enkrat poskusim….

možni predlogi:

a) Kraj:

1. Ljubljana
2. Portorož
3. Bled
4. Atomske Toplice
5. ????Tvoja Izbira

b) ČAs:

1. Petek 12/12
2. Petek 19/12
3. sreda 31/12
5. Tvoj predlog????

no čakam…………….pohote moje…hihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

a 4
b 1 (čimprej, hehe)

+ ol inkluziv (s tabo) :)))

A2 B3
ALI
A5 B5
;)))

send $

opa..sem te po nedolznem tm..spet mal ukurcala..okej..kdaj bi men pasal..a lahk vse dni..in v vseh krajih;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

SONCI, POL PA KR TI ORGANIZIRI, K MAS VOLJO IN CAS!:)

send $

jaz sem za laibach..19.12….oziroma..za tam ko bo vecina..se prilagajam..sam..naj bo to petek..in ta petek ne morem..za druge pa zaenkrat se ni blema;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jaz bom sam napisala dne tega in tega..tam pa tam..vas cakam..vsa naspidirana..nasmejana polna energije hot..na mizi seveda..ker to me caka itak bozja kazen..ce bo razko res prsu;))in gorje tistmu k ne pride…okej;))..ma ne..naj se lepo vsak zjasni..nc ne bom jaz posiljevalka kle..nasga kletkarskega naroda..haha..vsi majo jezicke..naj spregovorijo…novjo sam lizal venomer

Na žalost zgleda, da smo se res zmislili prepozno … vsaj kar se mene tiče …

Ne 12. in ne 19. namreč ne morem prist. Drugi vikend imam cel vikend polno zaseden (še zanje motoristično srečanje letos, ki ga ne smem zamuditi) … naslednji teden 19. pa imamo službeni žur (in tega tudi naj ne bi zamudila) … tako da … Mi je zelo zelo zelo žal … :(((( Jaz odpadem … tudi če sem se zelo veselila, da bi vas še enkrat srečala pred novim letom … :(((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mene ma tuuuuuuud…!!!

Da se ga malo zrolam… z ledijam… pa z dobro kavico… pa z dobro muzkoooo…

A in B… razmišljam… hmmm… NI VAŽNO… itak se bom takrat… “pokakav” ;(

a – navijam za Maribor 😉 :)))
b – mi je vseeno, samo okoli božiča ne, ker imam house-party 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

a povabla pa nas ne bi na house??

send $

:))))))))) No, je bolj takega… uradnega tipa 😉 :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pa kaj mislis da nimamo mi cunj??

ma pridem v rekelcu, kravati, metuljcku, svetlecih solenckih

reci!

send $

:))))))) Ne, ne… Ne tako uradna :)). Samo št. gostov je omejeno na… hmmm… ne, bi preveč izdala.

pa bodi sama..;(

ti bo že žal!

send $

nenene..midva bova lizala kot nazadnje..mmmmmmmmmmmmm

a temu se zdej tko rece..k ga hocta dva intimno zurat..haus..parti..z omejeno stevilo gostov..lumpa si tko da ves;))..ma ne..ti kar uzivaj..u druzbi svojga;))

:))))))))))))))))))

Ne, tokrat pa nas bo res več… je že zadnji čas, da nas je 😉 :))). Psssst – zdaj pa roko pred usta 😉 :))

ej, mali …. ti kar pridi……. in se pokakej……

hihihi………..

mislim, da se bomo še teple…….. za ……….

ti rito obrisat ;))))))))))))))))))))))))))))))

Ne, ne… kako se že reče pravilno književno, da gremo na pipalico :)))
Ne, saj sem pozabuuuuuuu!! Jeah :))

V glavnem… dosti skret papirja prinesti s seboj… ker ga bomo tako srali :))))

New Report

Close