Samo, da ni Bajuk
hvala bogu, da si se nasmejala, kar smej se, saj se smejiš v tvoji glavi porajajočim tumarijam. nasplošno ne vem, kaj je osnova tvojim zaključkom,
bodi vesela, da ti pride iz nič in gre v nič.
meni osebno nič ne manjka, ves dohodek je v “mojih rokah” in ga je dovolj za več nas.
drugi problem je nivo družbenega standarda.
Pozabil si napisat , da ko je prejel to znamenito nagrado je imela Slovenija najvišjo inflacijo !!!!!!!![/quote]
jon, točno tako! Bravo, da vsaj nekdo razmišlja z svojo glavo. Ni vse v tem, če razmišljaš z spodnjo glavo kot z zgornjo….
Kje je našel 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}??? Halooooooooo!!!!!!!!!!!!!
Za norTON
Če te pa firbec matra oz, če misliš, da čakam socialno pomoč si se pošteno zmotil…… Delam že 26-t let to pa ni malo a ne?
Če bi bila lenuh ne bi imela toliko delovne dobe in delodajalec bi me že zdavnaj napodil, ker lenuhe nihče ne mara…
In kaj je sploh dosežek? Priznanje oz titula, ki ti jo da Evropa ali ZDA, ker jim nekam lezeš oz. so presrečni, ker so te nasamarili, obenem si pa še v pravi stranki? Je dosežek, da ljudem lažeš? Doktorat tuji univerzi, kjer plačaš in v Sloveniji slovesno objaviš, da si si titule pridobil v tujini? Ne, dragi moji, meni veliko pomeni, da sem si titule pridobila na SLOVENSKI univerzi in pošteno, z delom in učenjem!
Dosežek, ki pa je zame največ vreden, je, da sem si titule pridobila tako, da sem ob na smrt bolni mami in očetu študirala, služila denar, skrbela za vse doma, se odrekla najstniškemu in “študijskemu” žuriranju in zgodaj odrasla v pošteno in delovno osebo. To je zame življenjski dosežek, na katerega sem ponosna in hvaležna vsem, ki so me ob tem spodbujali. Tudi staršem, da so me tako vzgojili! Žal se danes ne vzgaja več tako! Moj večji dosežek je tudi to, da me soobčani spoštujejo, imajo radi in pridejo k meni, kadar jim je težko in ko rabijo pomoč.
Naslednji dosežek je, da v Afriki obujem in oblečem vsako leto nekaj otrok, plačam operacijo oči fantu, ki je slep, nekaj otrokom plačam letno šolanje. In to vse skupaj za denar, ki ga dobim za letni regres! Kje je tu svetovna banka,pa ministri leta? Afrika je rak rana in očitno MORA biti revna, ker to nekateri hočejo.
To so zame stvari, ki nekaj pomenijo, ne pa papirnate titule in bahanje, kaj sem in kdo sem, pa kaj mi je kdo dal. Ja, v Sloveniji je žal opaženo le tisto, s čimer se hvalimo. In bog pomagaj, sosed ne sme biti pred menoj!
Ja Zima1, to je res spoštovanja vreden dosežek. Oh kako bi bilo lepo če bi bili vsi taki, svet bi bil mnogo mnogo lepši..na žalost pa vse nekako stremi k kapitalizmu oziroma materializmu. Škoda da smo se nekateri ljudje tako pokvarili..potem pa imamo kar imamo..na eni strani tisti ki umirajo zaradi lakote, na drugi strani pa mi ki imamo vse,pa še zmeraj nimamo zadost.
To so dosežki, res. Pa bi verjetno lahko še kaj naštela.
Izobrazba je dosežek, tudi velika in ljubeča družina je dosežek, (g. Bajuk ima tri otroke in pričakuje šestega vnuka), športni razultat je dosežek, zgraditi hišo je dosežek.
Hišo se zgradi lahko, največji dosežek v življenju pa je, da zgradiš dom. To je pa največji dosežek v življenju.
Ja, pa VSI politiki bodo pri meni dobili plus, če bodo naredili to, kar sem že leta nazaj jaz:
-se vpisala v register dajalcev kostnega mozga,
-v register darovalcev organov,
-register darovalcev svojega trupla medicinski fakulteti za raziskave.
Šele takrat, ko bodo sprejeli res odločitve, ki bodo pomagale ljudem, jih bom cenila Ne glede na stranke in ostalo. Meni je čisto vseeno, ali nekaj mojega dobi levi ali desni! In pri meni so vsi enaki, dokler ne delajo škode na račun preprostih ljudi! Take odločitve bi lahko sprejel tudi kdo drug, tudi s tega foruma!
In ti si prva med njimi , tebi glavo pere župnik in ne samo pere tudi ožel ti jo je , ker ti je župnik rekel ta je ta prav ( Bajuk ) pa k maši hodi , saj ni važno če je butelj važno da je naš , a ne mina* , res ste ortodoksni kristjani prfuknjeni do amena in ne morete skriti da vam glavo polnijo farji !!!!!!