samo geji imajo ženske prijateljice
bojda moški in ženska ne moreta biti prava prijatelja brez drugačnih hrepenenj s strani vsaj enega, zato me begajo tipi moških, ki imajo po njihovo večje število ženskih kot moških prijateljev in niso istospolno usmerjeni; kako pa potem razlikujejo med girlfriend material in pa po njihovo ”samo” prijateljicami? pravi prijateljski odnos je globoka stvar in pri odnosu ženske in moškega so meje lahko hitro zabrisane
To so čiste osnove za razumet. Vpraši se, če ma tvoja mama kšnga ful dobrga prjatla, k se dobivata na pijačkah zvečer, medtem, ko tvoj foter doma gleda poročila ? Marsikater debil bo danes temu reku nepotrebna ljubosumnost, nezaupanje partnerju, ki izvira iz njegove nizke samozavesti ipd jajca, v resnici pa to ni ravno nek normalen pojav, to je neko novodobno sranje, pranje možganov ljudem s strani medijev, z romantičnimi Hollywoodskimi filmi. Rezultat tega je da imamo vrtoglavo število beta fegov, ki namesto, da bi fukali babe, prijateljujejo z njimi, jim pišejo pesmice, kupujejo darila, nosijo rožce za valentinovo,…
jaz imam samo enega moškega prijatelja, da med nama ni seksualne napetosti (vsem ostalim “samo-prijateljem” sem jaz všeč, če drugega ne, za seks, oni pa meni ne, niti za seks). klativa se okrog 1-2x/mesec, športava, spiva in preoblačiva se en poleg drugega, oba gola plavava po jezerih, itd. razlog, da nimava želje po kavsu je, da sva si preveč podobna karakterno. oba imava partnerja in tudi porihtano seksualno življenje, drugače pa bi res bila verjetno štala.
Po moje je res nekaj na tem. Moški in ženska sta težko “samo” prava prijatelja, brez da se ne bi vsaj enkrat povohala.
Odvisno, kaj te privlači in kaj si želiš od prijateljstva, če je to zgolj fizični izgled, potem takšno prijateljstvo zamre takoj, ko začne pojenjat spolni privlak, oz. se le ta iztroši s spolnim zbližanjem, ali pa svojstvene značilnosti osebe, ‘duševna sorodnost’, miselna podobnost, razmišljanje, občutek razumevanja in bližine, karakter… Slednje pač ni omejeno na spol.
jaz imam samo enega moškega prijatelja, da med nama ni seksualne napetosti (vsem ostalim “samo-prijateljem” sem jaz všeč, če drugega ne, za seks, oni pa meni ne, niti za seks). klativa se okrog 1-2x/mesec, športava, spiva in preoblačiva se en poleg drugega, oba gola plavava po jezerih, itd. razlog, da nimava želje po kavsu je, da sva si preveč podobna karakterno. oba imava partnerja in tudi porihtano seksualno življenje, drugače pa bi res bila verjetno štala.[/quote]
Ti imaš pa bujno domišljijo. Ti si tudi ena tistih, ki mislijo, da vsi buljijo vanje, ko se nekje pojavijo?
[img]https://media.giphy.com/media/p3XSUOYq6Vj9K/giphy.gif[/img]
Imam prijatelja s katerim si zaupava vse in med nama ni čisto nobene kemije oz želje. Enostavno se slišiva in vidiva , ko en med nama to potrebuje. Njegova partnerka pač to prijateljstvo sprejema in ne vidi problema.
To ti mislis.
jaz imam samo enega moškega prijatelja, da med nama ni seksualne napetosti (vsem ostalim “samo-prijateljem” sem jaz všeč, če drugega ne, za seks, oni pa meni ne, niti za seks). klativa se okrog 1-2x/mesec, športava, spiva in preoblačiva se en poleg drugega, oba gola plavava po jezerih, itd. razlog, da nimava želje po kavsu je, da sva si preveč podobna karakterno. oba imava partnerja in tudi porihtano seksualno življenje, drugače pa bi res bila verjetno štala.[/quote]
Ti imaš pa bujno domišljijo. Ti si tudi ena tistih, ki mislijo, da vsi buljijo vanje, ko se nekje pojavijo?[/quote]
Če uporablja sila zapleten in oblikovno dovršen jezik obcestnih gospodičen, kakor tukaj na forumu, potem mora pritegniti pozornost (plehkih) moških, ki jih nikoli ne zmanjka. 🙂 Problem domišljavosti je ravno v tem, da se ne sklada z objektivno stvarnostjo, ampak je izjemno subjektivna, ker vidi tisto, kar si želi videti – precenjevanju samega sebe.
Ženska pove, da se tipu ne dvigne, ko se gola sprehaja okrog njega, in še vedno ugotavljate, da je domišljava :))))))) a ste v umobolnici dobili prost izhod pred prazniki? :))))
res, prisežem, da v realnem nisem še srečala nobene tako zelo tumpaste osebe. 🙂
Lepolaska misli da se tipom dvigne že če samo ona gre mimo oblečena, kaj šele gola. LOL
Zdravo,
Malo čtiva za bolj “high-end debato”. 😛
– http://henrymakow.com/why_do_women_love_gays.html
– http://www.henrymakow.com/womenlovemenwhoshunthem.html
PREPROST TEST:
Teorije ne bodo pripeljale nikamor.
Afna pričakaj ga gola na postelji naslednjič in počakaj ali bo rekel:
“Prosim obleci se nazaj, nočem pokvariti najinega prijateljstva.” ali
“Končno.” oz.
Se bo brez besed slekel in ga že nekaj minut kasneje veselo zabijal v desetletjih dobrega fuka (se)stradano luknjo.
Tale test seveda ne velja, če ima kako tvojo kolegico za drago 🙂 Ker bo sumničavost, pol je treba bolj previdno 😀
Tale test seveda ne velja, če ima kako tvojo kolegico za drago 🙂 Ker bo sumničavost, pol je treba bolj previdno :D[/quote]
Sami strokovnjaki tuki na M/Ž čveku. Samo morate priznati, da vas Matjažko vse prekaša.
Jaz vsaj vem kak je dobr fuk, kar za vaju nism glih prepricana.Pejte raj fantje mal izkušnje nabirat , namest da tuki sproščate svoje frustracije nad neznankami.
To ti mislis.[/quote]
Jaz to vem. Ne vem pa, kateri del se ti ne zdi verjeten.[/quote]
Brez naivnih zensk bi bil delez samskih decov veliko vecji. Skratka iskana roba. Posebaj na takih forumih.
Brez naivnih zensk bi bil delez samskih decov veliko vecji. Skratka iskana roba. Posebaj na takih forumih.[/quote]
Še posebEj na takih forumih.
Brez naivnih zensk bi bil delez samskih decov veliko vecji. Skratka iskana roba. Posebaj na takih forumih.[/quote]
Zamimiv zaključek.Bistvo je, da me ne ti in tudi nihče drugi tukaj ne pozna.
Drugače bi ti moji znanci in prijatelji lahko povedali, da sem marsikaj razen naivna.
V bistvu pa kdo sem sploh ni pomembno za tak forum. Tuki bom pač Ona.
Tale test seveda ne velja, če ima kako tvojo kolegico za drago 🙂 Ker bo sumničavost, pol je treba bolj previdno :D[/quote]
Sami strokovnjaki tuki na M/Ž čveku. Samo morate priznati, da vas Matjažko vse prekaša.
Jaz vsaj vem kak je dobr fuk, kar za vaju nism glih prepricana.Pejte raj fantje mal izkušnje nabirat , namest da tuki sproščate svoje frustracije nad neznankami.[/quote]
Ooooooooo povemo resnico in gremo na osebni nivo, hja kaj češ, probaj pa boš vidla če sva se motla 🙂
Zamimiv zaključek.Bistvo je, da me ne ti in tudi nihče drugi tukaj ne pozna.
Drugače bi ti moji znanci in prijatelji lahko povedali, da sem marsikaj razen naivna.
V bistvu pa kdo sem sploh ni pomembno za tak forum. Tuki bom pač Ona.[/quote]
Ona, ne obremenjuj se zaradi m111. Nanj zelo vplivajo lunine mene. ;)))
Ok, recimo da se motim. Bi pustila svojega tipa da hodi v savno ali pa v kino s njegovo prijateljico? Hej ali pa ce je ucvreta skupaj na dopust, recimo na morje za 14 dni 🙂 Saj se Sifrer pravi da si je potrebno za prijatelje cas uzet.
Jaz vsaj vem kak je dobr fuk, kar za vaju nism glih prepricana.Pejte raj fantje mal izkušnje nabirat , namest da tuki sproščate svoje frustracije nad neznankami.[/quote]
Ooooooooo povemo resnico in gremo na osebni nivo, hja kaj češ, probaj pa boš vidla če sva se motla :)[/quote]
Ooooo na katerem nivoju sta bla potem vidva?
Tudi jaz se sprašujem, če sta moški in ženska lahko le prijatelja. Zdi se mi, da ne. Jaz svojega tipa ne bi pustila v savno ali na morje s prijateljico, pa čeprav se zavedam, da bi me lahko prevaral kjerkoli. Pa tudi, če bi bila sama v takšni situaciji, bi mi bilo čudno, če bi me moj tip pustil samo na morje s prijateljem. Imela bi občutek, da nekaj skriva in da komaj čaka, da odidem. :)) Nekaj posesivnosti in ljubosumja mora bit. Če tega ni, v razmerju ni strasti oziroma energije.
Forum je zaprt za komentiranje.