samo geji imajo ženske prijateljice
Zamimiv zaključek.Bistvo je, da me ne ti in tudi nihče drugi tukaj ne pozna.
Drugače bi ti moji znanci in prijatelji lahko povedali, da sem marsikaj razen naivna.
V bistvu pa kdo sem sploh ni pomembno za tak forum. Tuki bom pač Ona.[/quote]
Ona, ne obremenjuj se zaradi m111. Nanj zelo vplivajo lunine mene. ;)))[/quote]
Ni sile malo je takih , zaradi katerih, bi se obremenjevala. Neznanci s foruma pa sigurno ne pašejo v to skupino. 😉
Ooooooooo povemo resnico in gremo na osebni nivo, hja kaj češ, probaj pa boš vidla če sva se motla :)[/quote]
Ooooo na katerem nivoju sta bla potem vidva?[/quote]
A to da ti povemo da se motiš ko govoriš nekaj ker vemo kako 99,999% tipov misli, ti pa ”veš” da pa je tvoj prijatl ta izjema ki ni med 99,999%? 🙂 je tak nizek udarec kot tvoj, mi govorimo o moški logiki in verjetnosti da imaš narobe, ti pa misliš da veš kaj midva počneva ali veva
lepe zenske imajo veliko prijateljev 🙂 Kaj pa tiste … manj lepe? Hm? Mislim da ni guzve.
Brez naivnih zensk bi bil delez samskih decov veliko vecji. Skratka iskana roba. Posebaj na takih forumih.[/quote]
Zamimiv zaključek.Bistvo je, da me ne ti in tudi nihče drugi tukaj ne pozna.
Drugače bi ti moji znanci in prijatelji lahko povedali, da sem marsikaj razen naivna.
V bistvu pa kdo sem sploh ni pomembno za tak forum. Tuki bom pač Ona.[/quote]
A nisi ti razlagala kako imaš otroke in si samska? Če ni glih tip umrl in si vdova, potem si prekleto naivna da si se pustila napumpat tipu ki je odšel… toliko o logiki da si vse prej kot naivna 🙂
Govorim o čvekih po telefonu , sem ter tja kaka kavica in kdaj je tudi njegova draga zraven.Nic pretresljivega.Sva kolega, ki sta se spoznala na enem večdnevnem seminarju in naju to veže.Sčasoma sva ugotovila, da imava dosto skupnega. Če bi mene motila, podobna zadeva pri mojem tipu pa težko rečem. Nisem prav ljubosumne narave, težko si je pa pridobit moje zaupanje. Vgalvnem ne bi vedela, nimam tipa.
Naivna je ko pes.
Balzam
Kaj pa zenske, ki se druzijo skoraj samo z zenskami….kaj menis o takih?
Ma štemal bi jo ko betonsko steno. Baba naivna, naj mu kosmato pičko pokaže, kamor že dolgo sonce ni posijalo, je kot batmanova votlina. Vendar za pravega, se bo hitro zrihtala, da bodo netopirji kar letele iz jame https://www.youtube.com/watch?v=D6qwcjxDosc#t=1m48
Naj se le čaka un, pri katerm ji bodo popustile zavore s katero zadržuje svoje silno željo po dotikih in predajanju razbeljenemu klinu, ki bi vanjo vrtal kot rudar. Ta zgleda taprav, sam se mal boji, zato previdno hoti s svetilo, ker ne ve koliko netopirjev ga čaka. Potlačenih čustev, zamer, neizpolnjenih sanj, nepredelanih travm, neizživeto zaljubljenost, hrepenenje… Tip že ve kaj dela, malo tipa, baba pa tudi tako naivna, da zase ne ve. Ja sigurno je “samo prijatelj” ja, hahahaah.. ZA crknit, babam ene stvari navjo nikol jasne. Ene od teh so FRIENDZONE, da ne rabi dodatnih čevljev, oblek, da tip ne rab čustev, da sprazne jajca pa tako naprej… Naivčina totalna:) Sam poriva se pa sigurno dobro. Naivne se dobro sprostijo med fukom in se predjajajo, kot da je zadnjič.
Po moje ga je zadnjič fasala še predno smo bli v EU. Al pa pizda, da ga ni nazadnje še v Yugi fasala, kdo bi vedu…
Ooooo na katerem nivoju sta bla potem vidva?[/quote]
A to da ti povemo da se motiš ko govoriš nekaj ker vemo kako 99,999% tipov misli, ti pa ”veš” da pa je tvoj prijatl ta izjema ki ni med 99,999%? 🙂 je tak nizek udarec kot tvoj, mi govorimo o moški logiki in verjetnosti da imaš narobe, ti pa misliš da veš kaj midva počneva ali veva[/quote]
Preberi kaj je je napisal tvoj predhodnik, ki si ga citiral in potem nadaljeval. In ja, vem kako vecina tipov razmislja in funkcionira. Se pa najde tut tisti 0,1 % med njimi. Vecina med vami ni zmozna civilizirane debate in sem med zadnjimi, ki bi ji kdo lahko to ocital.
Kaj pa zenske, ki se druzijo skoraj samo z zenskami….kaj menis o takih?[/quote]
Z nekom se vendar morate pogovoriti o cevljih, torbicah in parfumih 😉
Za koji kurac bi tip (k ni homo in ni MAMA/sorodnica (ne velja za hot sestrično ipd:)) z babo čvekal po telefonu, če je ne misli nabrisat EVENTUALY oz ob (prvi) priliki…
Afna ne bit tako očitno prizadeta, ker je en nehote zadel, da ga že zelooo dolgo nisi fasala, kaj šele dobro.
Malo za štos no, nehote je zadel. Kot drugo pa itak.. Čim dovolimo 0,1% izjem, je itak VSAKA prepričana, da je ravno njen “prijatelj” med temi 0,1%. Zatorej naredite ženskam uslugo in povejte, da JIH NI:)
Ok, lahko ima tip samo prijateljico ja, samo če je grda, tako njemu in drugim. Al pa če hoče kot je rekel Matkič, do njene frendice, pa pride prvo čez greznico notr kot v kaznilnici odrešitve, sam da je tam ven prišel…
No nekaj v tem smislu. Reši ga dolgočasnega zakona, tista njegova žena ima pa tudi ali že drugega al pa jo boli ščegi zanj oz. je tako naivna kot ti pa tudi verjame v “samo prijatelja”. women will be women, 4EVA&EVA;D
Kaj pa zenske, ki se druzijo skoraj samo z zenskami….kaj menis o takih?[/quote]
Z nekom se vendar morate pogovoriti o cevljih, torbicah in parfumih ;)[/quote]
No ja…moski najbolj ve, kateri parfum najbolje disi, kaj bom to zensko sprasevala. Cevlje pa ti sploh obvladas, ker poznas mojo stevilko noge. Ene rdece prosim….☺
Kere klasične mate kle, razlijete svojo vsebno na forum, k pa kdo nehote pohodi vašo nerazrešeno mino pa takoj…
[img]https://media.giphy.com/media/3EAKxecqGTEe62dcKQ/giphy.gif[/img]
Eni očitno še vedno mislijo, da vsak, ki ti prečka pot je tvoj prijatelj. So kolegi, so znanci, so mimohodci. Pravih prijateljev je malo. In o tem je govora, če prou razumem.
Dej naj ta naivna tetka vpraša “za foro” tega seminarskega prijatelja, ki imata tako veliko skupnega, da se kar malo pokličeta, ko se rabita:) Če bi bil za kaj več… Sej itak se lahko sekundo zatem po žensko izmuzno, da se je samo hecala… Samo, da ne bo noseča, še predno se bo zavedala, take k ga dolgo niso fasale so loterija, ne veš kdaj se ji premakne, pa se bo začela vesti kot najbolj zaljubljena najstnica. Men ni bolj smešno, k se stara baba zaljubi. To se dobesedno obnaša kot kura k gre čez cesto. Zato mora to ženska dat ven al pa predelat, ko je mlada, ker za staro babo se en spodob, da se zaljubi. To jih ravno dela privlačno, ko so že postarane, da ne serjejo več s čustvi, pa fukajo kot fizički radnik. Te cugar/milf pa to, to so vse brez čustev prikazane, če bi začela kakšna z “ljubim te” bullshitom, se tud EN kurac neb hotel spraznit vanjo, verjemite, ker bi se bal. Razen za ekstra obupane in/ali z mommy fetish.
Te statistike so živi kurac. Ker čim dopustiš izjemo si res, da nekomu dal upanje, vendar si zajebal vse ostale. To je kot tisto, teoretično je možno, da se bo pijanec (sploh un k ga je molzti začel že pred 40im) pozdravil, da bo gambler, k je zafukal bajto, da se bo ozdravil.. Da bo bajsak je že 20let debela, shujašla.. In navsezadnje, da je en samo prijatelj. Je mogoče a verjetnost je v rangu, da boste zadela vsaj 6+1 na lotu.
Sploh pri malo starejših oz. vsaj odraslih se na delovnih mestih oz. preko službenih/izobraževalnih poteh/”sejmih” tok spolne energije preteče, da ne morete verjet. To se tok fuka, da glava boli. Večina vez k se sklene v kasnejšem življenjskem obdobju se okoli službe, saj imaš s temi ljudmi največ skupnega. In sumim, da si ja te gospod samsko gospo že dodobra zacahnal, le ne zbere dovolj poguma v scagavih jajcih, da bi namignil kam pes taco moli. Njej se pa ne sanja, ker je naivna kot sobarica, tako je tudi prišla do prvih otročičkov, kot je omenil M.
No druga verzija pa je, da samski gospe zelo prije pogovor in pozornost poročenega moškega in hoče tukaj od nas potrditev, da ni zgolj prijatelj oz. da je, ker alternativa (da si jo želi) bi jo vrglna na bolniško za en teden najmanj, saj bi jo tako šraufali metulčji v trebuščki ki kaj takega že dolgo ni občutil in bi bilo še huje kot prvič:)
Tako da si ga očitno želi med svojimi stegnji, mi jo pa k temu lahko še bolj prepričamo oz. totalno odpremo/aktiviramo.
Želi si ga v vsakem primeru, to je jasno, samo v trenutku pisanja ne vem ali ve ali ne:)
Ne ga spodbujat…
pa, kot sem enkrat že rekel: ženska si izbere za prijatelja moškega z lastnostmi, katere bi želela, da ima njen partner, vendar z njim ne seksa. Za partnerja velja ravno obratno. Morda ji njegove lastnosti grejo celo na živce.
prijatelj: ima dobre lastnosti, ni ji pa všeč kot tip, moti jo njegova pretirana uvidevnost in prijaznost
partner: ima uporabne lastnosti in ji je fukiš, motijo jo pa vse druge lastnosti 🙂
to je res 🙂 velja najbolj za +35-letnike, ki so že par let v zvezah in imajo mulce doma, pa malo so se že partnerjev naveličali. malo katera stvar je tako fajn, kot “seminarski” seks, najdeš si enega, ki te najbolj zakuri od vseh, imaš 1 (2, 3, …) dnevno avanturo, čez dan delaš kot žival, zvečer seksaš z istim tempom :)))
in noben se z ničemer ne obremenjuje, nobenih telefonskih številk in mailov, ne zanima te finančni status “partnerja”, nobene resne veze v planu s krediti in mladiči 🙂 nebesa 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.