Samo ljubezen šteje – življenjska zgodba mojega znanca
anonimna izpoved, 29.01.2023 ob 10:27
Evo vam dragi moji, za dobro jutro vam pišem eno resnično zgodbo, kakšen papak je moj bivši sodelavec. Star je 55 let in že 30 let poročen. Z ženo se je poročil, ker je iz dobre bogate familije in sta lepo podedovala. Vsa ta leta je bil njen postrežnik, ji več ali manj brisal rit, ona ga je pa s kešom zalagala. To je že šlo nekaj časa, ampak mu je dokurčil njen grd odnos do njega. Je pa v 2022 spoznal eno bivšo striptizeto, se vanjo baje zaljubil, ločil od prve sponzorke in jo fajn odrl. Sva pred nekaj dnevi govorila, pa mu jaz pravim “čuj, pa ti res nisi zdrav, da si bogato ženo za mlado striptizeto zamenjal, ta tako nič nima, pa vsi so se po njej drsali.” Me pogleda in reče “Jaz jo ljubim in to je edino kar šteje.”
Najprej se mi je zdel pravi bedak, ampak mi je dal mislit. K vragu vse, bajte, pleh, dnar, če ni ljubezni. Ona ima res da umazano preteklost, je pa poštena in srčna ženska, ki ga ima iskreno rada. Tako da ja dragi moji, vam povem, če ni ljubezni, ni nič. Je edina stvar, ki šteje v življenju.
Se popolnoma strinjam, imam bajte, imam pleh, imam denar, nimam pa njega. Srečna sem samo z njim.
Ženske s preteklostjo kot so striptizete in prostitutke (sigurno je šlo za oboje), sploh ne znajo in ne zmorejo imeti rade, kaj šele ljubiti. On se je mogoče zatreskal po 30 letih, vsi pa vemo, kaj prinese zaljubljenost potem ko mine, zelo trd padec na tla. No, saj bi bilo fajn, če bi se motila, pa vem, da se ne …