Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Samo ti veš …..zakaj…..

Samo ti veš …..zakaj…..

Tistih par trenutkov…..
bi bilo dovolj…. da bi vzdržal tvoj pogled….
v teh trenutkih bi si z pogledom povedala vse, kar nam leži na duši…

Ti ne priznaš…jaz pa vem, da bi tvojemu pogledu sledil nasmeh… tvoje roke roke bi se ovile tesno okrog mene….tvoj pogled….tvoji beli zobje…. To bi
bil trenutek, ko bi se najini duši prepletli….trenutek ko bi se prepletli prsti na rokah…

Trnutek….ko bi se vpletla v moje sanje….dokončno…..navudezno pa vedar realna…..,v sanjah, kjer se nocoj srečava…..tam, kjer imaš dostop le ti……. Le tebi so vrata sanj odprta…
se sploh zavedaš, kak tvoje besede dobijo nekako *drugačen* pomen…

To so trenutki, ki niso minljivi….so trenutki, ki se jih ne bo nikoli dalozbrisati….
In tebi…da veš….. Takšnih trenutkov se sedaj oklepam. …..
To so sledovi trenutka…sledovi TEBE.
…ko čutim utrip tvojega srca……vem, da tokrat bije bolj ponavadi….

http://www.youtube.com/watch?v=w55SyTZJai4

Samo ti veš …..zakaj…..

leta letijo - iščem stevardeso

..tale prelepi post kar kliče po odgovoru..če obstaja možnost,da je napisan tudi zame povem takole: res, nekateri, prelepi trenutki, četudi v sanjah, se ne morejo izbrisati..jaz jih seveda ne želim..lepe, sanjave misli..romantika…nikomur škodljiva..
…v realnem življenju pa imam svoja merila! In nisem vroča bejba, s ferarijem..v realnem življenju se ne pustim ustrahovat,in moj pogum je večji,kot bi mi kdo pripisal…
..sem pa samo ženska duša,zašla na ta forum,ponavljam da mi je to prva izkušnja,,naj mi bo oproščeno,, zaradi moje neizkušenosti(skrajno zelena na tem področju!;tudi To ponovno priznam,,iskreno,,!!!)
Sanje so pa moje,ampak jaz v realnem svetu trdno stojim na tleh..
..kako torej??…..LP

Če človek zastane za trenutek in si za take besede vzame čas, ga res lahko
odpeljejo k sanjam, se za nekaj časa izgubi v domišljiji ali spominih…

Lepo se je kdaj pa kdaj spustiti po toboganu lepih občutkov in si vzeti čas
za sanje…čas, ki ga v mislih preživiš z ljubljeno osebo, svojo muzo ali
pa nekom, ki še ni del tvojega življenja…trenutki v katerih se ne hiti,
kjer je vse popolno…trenutki, kot bi jih rad videl jaz, ti, ali pa kdo
drug, ki si jih upa vzeti, iztrgati iz časa v tempu realnosti…

Lepo je in prav, če zna človek kdaj pritisniti pavzo in pocrkljati svojo
dušo…

…če le tega ni že pozabil…ali pa nikoli ni znal…

…tako je,,pocrkljati dušo!! Biti nesebičen/na..in to celo deliti..
..je čar, je svojevrsten čar,v tem tempu,ki pesti, obdržati otroka v sebi,spontanega,iskrenega, sanjavega,,ta moder nasvet je bil meni dan,,že v otroštvu..darilo,ki ga boom obdržala:” Ne glede na izgube v življenju,
ohrani otroka v sebi..” To je v prvi vrsti iskrenost..(kar se mene tiče..!) LP

Uuuuu, kako ganljivo, Ben. Si pokazal še eno plat 🙂
Sam da ni tazadnja :-)))

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Kaj, a misliš da ti nebi bila všeč? a?

nc nc nc…

Tega pa nisem rekla. Jaz se itak držim tistega : nikoli ne reci nikoli!
Tako, da….pustim se presenetit.

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

No, pa sem te kljub vsemu danes presenetil?

Ja, tudi Ben rad sedi na vrhu pečine ob katero butajo valovi in gleda sončni zahod…

hmmm … sem zamudila malico … pa mi je cukr padu … ampak se mi je raven takoj dvignila, samo na SVM je bilo treba pogledat. :)))

ma ne, saj se hecam. lepo. lepo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mal te slovnica “je*e”:))) a ne razo;)-dvojina, pa še kaj…

Amapk, pustimo podrobnosti, ker me bo takoj katera našla, da sem ga tudi jaz “sekljala”:))))

O tem postu pa….če ne bi bil podpisan, bi mogoče še želela razumeti pomen:))) tako pa-avtor pove več, kot vsi posti skupaj…in, ker sem očitno “kratka”: kaj si hotel povedat? Če je blo za Divo, pol ok, si izlil svoje srce…če je blo pa kot po navadi, kar nekaj…je pa bruh;)

ben..ben…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

a avtor pa pi***** dim…)))))

zaj pa je skrajni čas…da neki dorečeva..))))))

a ti tud…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

samo ti znaš….z mano…)))

ednia…dvojina..množina.istto mi dođe….

New Report

Close