Samo toliko…
Ko mine ta izpit, se ti razpišem. Do takrat pa žal ne gre, ker ko se enkrat k pisanju spravim, pol me je težko vstran dobit :)))
pa še kaj preveč bi napisala
Sicer pa se učim, in bolj kot se učim manj vem. Tak da je četrtek lahko usoden za mene :((((
Vi ki ste ali hodite na fax, ali vi imate tudi taki glupi sistem: najprej kolokvij iz vaj, pol pisni del izpita, pol ustni del izpita(kjer se piše) in potem še ustni-ustni del izpita? Ali imamo to samo mi na našem glupem faxu?
Imam strešno okno.Njen balkon je višje in gledam iz kavča navzgor.Ona ima odboj svetlobe in mene spodaj ne more videti,jaz pa njo v vsej njeni goloti,samo balkonske letve preprečujejo totalni pogled.
Tudi tebe Arči kdo opazuje,ne skrbi,nas je polno takih falotov,voajerjev,ki smo točno takrat tam,ko ti misliš,da ni nobenega!
lepa si v srajčki
Sp
Arči,majke mi boga!Res je!Točno ve,da jo gledam,saj zato pa to počne,ker sem ji povedal,da jo gledam!
Ti pa kar hodi naga po hiši,imamo filialo tudi na vašem koncu….
Če je lepa?No ja,joški po mojem okusu,muca bohotna,drugače pa res malo preveč suha za moj okus,ampak šenkamu konju se ne gleda v zobe,mar ne?
Arči,lepa si,pa kar naga hodi,boš koga razveselila!
Sp