Najdi forum

Splash Forum Koronavirus SAMO VPRAŠAM koliko časa še mislite nosit maske in si kol v mozak zabijat

SAMO VPRAŠAM koliko časa še mislite nosit maske in si kol v mozak zabijat

čist tko me zanima hahha no ja jaz mislim da forever

Samo povem : maske bomo nosili, dokler bo potrebno. Ko se vsi precepimo in premagamo epidemijo, takrat bo konec ukrepov. Do takrat pa jih spostuj

Uf. Še kar lep čas. 🙂

Meni ni hudega, tako, da lahko forever.

Tudi nosenje zascitne maske je za nekaj dobro. Jaz si z nosenjem maske tako prisparam kar nekaj denarja, ki bi ga drugace dala zobozdravstvu. Tako nihce ne vidi, da sem brez sprednjih zob.

Delajo daljnovod. Vsak dan je tukaj cca 15 do 20 delavcev. Maske, distanca… Kaj je to? Je prišla oni dan ljubljanska delegacija cca 20 ljudi. Maske, distanca. Nič od tega, ne obstaja. Jih je veselje gledat kako se normalno družijo, skupaj spijejo kavo, se domačini jih pridemo pogledat. Potem pa vidiš iz gozda prit trop vrtcevskih otrok. Ta prva z masko, ta zadnja z masko. Nikomur ni jasno, zakaj imajo sredi sprehoda po gozdu maske na facah. masko. Kot da sta se prepleta dva filma.

Mene pri vsem skupaj moti samo to, da ti isti delavcu potem v trgovinah dajejo maske na face. Pa zakaaaaaaaaaj……

Na prostem letos nič več.

Jasno je zakaj, ne gre se za “virus” gre se za uboganje.
Če ne ubogaš boš kaznovan.
Vsa sreča pa sem totalno kontra temu nesmislenemu uboganju in sledenju množici.
Draga, tolikokrat sem v tem času gledal gradbene delavce vsepovsod, brez maske, brez distance, da ne vem kaj nej rečem
Ko se pa zbere 8-9 ljudi na ptuju v znak protesta pred kafano, na parkingu ki je v lastništvu privat osebe (in smo imeli dovoljenje) policija protuzakonito omenja neke zakone o cestah. Ker niso mogli nič druzga napisati, so napisali to. Distanca je bila, ni nas bilo 10 na kupu, 8-9 in na drugem kupu 8-9. Sej pravi cela ta ŠTALA je politično vodena od Diktatora JJ in njegovega lizača dupeta psihopata Hojsa.
No, malo globlje še, tak so zmenjeni oz, sodelujejo načrtno v Velikem Resetu.
Prekleti motherfuc-kerji.
Policija pa ni vredna nič ker samo sledi ukazom, bedno da bolj bedno ne more bit.

Polovica bo umrla od cepiv,druga polovica od corone,maske bodo ostale same .

Meni je pa zdaj v zimskem casu kar fajn, da se nosijo maske, mi vsaj v trgovini nihce ne diha za vratom, pa ljudje tudi manj kasljajo in smrkajo po stacunah, tako da, tudi ce se bodo nosile se naslednjih 300 let, mi je vseeno.

Glede ostalega pa mislim, da je cas, da se zresnimo, ker je vse skupaj en velik nateg clovestva!

Me prav zanima, cez kakih 30 let, kako bomo komentirali leta 2020,2021,2022…

Draga, tolikokrat sem v tem času gledal gradbene delavce vsepovsod, brez maske, brez distance, da ne vem kaj nej rečem
Ko se pa zbere 8-9 ljudi na ptuju v znak protesta pred kafano, na parkingu ki je v lastništvu privat osebe (in smo imeli dovoljenje) policija protuzakonito omenja neke zakone o cestah. Ker niso mogli nič druzga napisati, so napisali to. Distanca je bila, ni nas bilo 10 na kupu, 8-9 in na drugem kupu 8-9. Sej pravi cela ta ŠTALA je politično vodena od Diktatora JJ in njegovega lizača dupeta psihopata Hojsa.
Policija pa ni vredna nič ker samo sledi ukazom, bedno da bolj bedno ne more bit.
[/quote]

Ja sem vas spremljala na fb,da dol padeš koliko policajev je bilo za tako malo ljudi;)
Ali si res dobil kazen 1700 eur?Ne morem verjet,da se to dogaja.
Aja pa nekaj so palamudili o zakonu”o cestenem prometu”hahahaaa,se mi zdi,da so bili čisto zmedeni.

[/quote]

Mater si ti pameten!
Še dobro, da te imamo.

Res čudno, da je tvoj edini job pisanje po forumu.

Mater si ti pameten!
Še dobro, da te imamo.

Res čudno, da je tvoj edini job pisanje po forumu.
[/quote]

Lej če to moti….obvoz.

Nekateri ne nosimo nikoli. Ne v trgovini, ne v službi.
Drugi pa boste (bodo) nosili tako dolgo, dokler se ne boste uprli debilizmu in poniževanju.

Lej če to moti….obvoz.
[/quote]

ki jo to zelo moti…
Ni problem delati obvoz.
Samo, da pa delamo nič koliko obvozov, da ne naletimo na tega Ludija, pač ni normalno.
Saj se znajde in podela pa res vsako temo, ki se nanaša na sedanjo situacijo…
Prepričana sem, da je ta osebek odvrnil od sodelovanja na SČ mnogo pametnih ljudi, ki bi imeli kaj poučnega in lepega napisati. Za razliko od njega….:(

ki jo to zelo moti…
Ni problem delati obvoz.
Samo, da pa delamo nič koliko obvozov, da ne naletimo na tega Ludija, pač ni normalno.
Saj se znajde in podela pa res vsako temo, ki se nanaša na sedanjo situacijo…
Prepričana sem, da je ta osebek odvrnil od sodelovanja na SČ mnogo pametnih ljudi, ki bi imeli kaj poučnega in lepega napisati. Za razliko od njega….:(
[/quote]
Blesavo multinično prizadeto bi lahko imelo vsaj en nick, da bi se lahko drugi obvozili. 🙂
Tako pa multinično zaradi svoje blesavosti in zlobe, noče narediti obvoza, ker uživa v širjenju norosti.

Blesavo multinično prizadeto bi lahko imelo vsaj en nick, da bi se lahko drugi obvozili. 🙂
Tako pa multinično zaradi svoje blesavosti in zlobe, noče narediti obvoza, ker uživa v širjenju norosti.
[/quote]

Blesavo multinično prizadeto….
A znaš še kaj bolj “pametnega” napisat?
Ne gre, kaj?
Ker si tut ti prizadet, nor, enako ali pa še hujše kot on Ludi…
Res, sami prizadetki ste tu gor.
In potem naj delamo obvoze mimo takih i.d.i.o.t.o.v. WTF

Gripa, atipične in običajne pljučnice, viroze, nahodi in angine so čudežno izginili.

Kaj dela denar in pohlep. To vidimo v tej plandemiji in namerno povzročeni krizi.

Zgražam se, koliko ljudi se še vedno hodi testirat. Zdaj, ali gre to za same hipohondre, ali pa za tiste, ki bi z lažnim pozitivnim testom radi prišli do bolniške, ker se jim ne da delati. Drugače si ne znam razložiti.

In to je samo biznis. Tudi za gripo, pljučnicami, kaj šele hujšimi pljučnicami, so ljudje vedno umirali in bodo. To se bo vleklo, ker se izplača:

– zdravnikom,
– politikom,
– policiji,
– višje plačanim uslužbencem v JS,
– “dilerjem” z maskami in lažnimi testi,
– tistim, ki so iz mask naredili modni trend,
– učiteljem,
– sodnikom….
– vstavi poljubno __________…

Dokler boste zdravi hodili na teste in boste rekli vsemu, kar vam bo oblast zapovedala, ki je plačana od teh, ki so Corona krizo ustvarili, tako dolgo bomo brez svobode, veliko bo jih ostalo brez služb, ustrahovani, brez koncertov, gostinstvo bo propadlo, gospodarstvo… Vse. Vi pa kar ploskajte novodobnim gestapovcem.

se strinjam

Lej če to moti….obvoz.
[/quote]

On naj končno naredi obvoz. Na forum Teorije zarot, kamor spada.

Ne govori traparij. Nič ni čudežno izginilo. Covida nisem imel, imel pa v lanskem letu 4x angino, potrjeno z brisom.
Pa če je od 4000 testiranih na covid 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pozitivnih, pomeni da ima preostalih 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} neko drugo obolenje.

[/quote]

Sem gledal video. Magarci plavi, ne se jim pustit. V glavnem, kolikor vem, distance ni potrebno držati, dovoljeno je zbiranje do 10 let. Distance nikjer ni omenjene, niti maske ne. Na prostem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On naj končno naredi obvoz. Na forum Teorije zarot, kamor spada.
[/quote]

Tja spadaš ti, ker te očitno resnica ne zanima. Samo, da se sliši dobro, pa magari je laž, pa da si v večini, pa si že heroj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne govori traparij. Nič ni čudežno izginilo. Covida nisem imel, imel pa v lanskem letu 4x angino, potrjeno z brisom.
Pa če je od 4000 testiranih na covid 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pozitivnih, pomeni da ima preostalih 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} neko drugo obolenje.
[/quote]

Še Ihan je včeraj povedal, da niso zaznali niti enega primera gripe in da je to dokaz, da maske in distanca delujejo. Samo za covid pa to ni dovolj. PA kako lahko to reče nek strokovnjak. Že samo zato, ker se maske marsikje NE nosijo, bi tudi gripa morala biti.

Kot odgovoren človek, pa če sem proti ali za, če verjamem v virus ali ne.. bom nosil dokler bo to potrebno. Tud men je že tega dovolj ampak treba bo pač zdržat. Tako je stanje ki še bo trajalo… Sprijazni se ali pa pač ne pa bodi nula od človeka…

Super, saj zobe imaš zase ne zaradi drugih ovca debilna.

New Report

Close