Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SAMO ZA LISJAKA :)))))))))))))))))

SAMO ZA LISJAKA :)))))))))))))))))

Torej tkole dragi moj :))))))

Lepo te pozdravljam tukaj , že dolgo te ni , pa te malo pogrešam :)))

Pa te vprašam bi ti šel z menoj na sprehod skozi gozd ?

Tvoj zajček , hehehe…

Ej zajci moj..pa se ne bojis ti lisjaka..da bi vidva sama masirala skozi gozd…ne vem..ne vem..okej..saj bom jaz sonce bdelo nad vama, ce bo slucajno se mu stozilo po svezem kožuščku;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zajček….res me dolgo ni bilo v tej vaši gmajni.Sprehod?Če mi pokažeš toliko lepot gozda,da me res ne bi zamikal tvoj topli kožušček kot pravi Sonček.
Če se hecaš,te pa nekoč izbezam iz tvoje luknje in …adijo ušesa:-))

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

Moj zlati sonček , moja varnost si…
ja, bojim se ja….malo se res…..

THX ker paziš name !

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

da vidiva a? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

si me nasmejal , hehe…

boga moja ušesa:)))

ne dam ti cmoka !

nate vedno..poljubcek nazaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Lisjak..samo pazi se me..lahko cartas mojga zajcija..vse ostalo..njegova useska..pa…ne..no ce bo to nezno grizljanje..polej pa kar,haha;))!

…šel s tabo skozi gozd :)))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

He, he Saško moj ljubi , saj vem zate in ti veš , da bi zajček tudi šel s teboj :))

lupčka ej ;))))))))))))))))))

Tko ja sonček , kar lepo ga opozori , da se ne bo prenaglil in izkoristil moje zaupanje :)))))))))))))))))
uf , kako je res lepo da te imam !

ANKAMER nauta šla, tuki imata za bit pa kuonc!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

HE, HE ..tole je bilo pa tko odločno , da bo zajček kar ubogal :))))
opsa ,,,ga ne mislim nič biksat !!!!!!!

Hm , Lisjak tebi dam pa čas do 00.00 zvečer da poveš greš al ne ? ;))

Zajc vabi lisjaka,da jo…khm…….no ja,pelje na sprehod.
Pa si sigurna,da prideš tudi nazaj?
😉

Sp..kaj mi ti še vedno ne zaupaš , saj mu ne bom nič naredila :))))))))))))) zakaj torej me ne bi bilo več nazaj hehe…

Ker te bo………………………………

po…..

..žrl!
😉

Počasi,moji agentje trenutno preverjajo,če ni to kakšna past.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

Pismo, česa sem se jaz ob koncu tega posta
nadejala, o bog, niti za poveda ni……………

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe beri ga malo višje…njegovi agentje baje preverjajo če to ni past zamislil si hehehe…moram bit res opasan zajček , da se me še lisjak boji..

kidam u lijevo….tuki neki ni oki 🙂

haha Mariči ne povej , sicer pa čaki saj še ni konec:))))))))))))))))))))))

Joj , torej mi sploh ne zaupaš ? :)))))))))))))
*

Še tole zate lisjak…naj agentje kar preverjajo…ko boš hotel ti , vprašanje če bom hotela jaz 🙂

Stanje preverjeno,pasti odstranjene.Ampak zajčka nikjer,baje v gozdu poznajo samo tistega,ki ga kot sončni žarek ujamejo v ogledalo.

Spet luškano povedano.
Ampak še vedno čakam na odgovor ??

Odgovor? BI! Je zajček dobro premislil? Mi zaupa ?Se ne boji,da bi me med najinim sprehodom zagrabila lakota in želja po njegovem toplem in mehkem kožuščku?
Ampak moj instinkt mi nekaj govori…ne bodi grob,lahko je to gozdna vila v njegovi podobi.*

New Report

Close