Samo za moški spol!!!
Rabim nasvet ampak samo od moških, ker me zanima kako moški gledate na to. Ženski komentarji me ne zanimajo, ker si vse razlagamo po svoje.
Stvar pa je v tem, da se preko mejla dopisujem z enim znancem (sva oba vezana). Pogovarjava se večinoma bolj intimne stvari, drug drugemu pošiljva erotične slikce, piševa si kaj vse bi komu delal, ko se srečava…..dogovarjava se kje se bova srečala in kako se bova p…. Ko pa ga vprašam, kdaj se bova srečala….pa ni odgovora od njega oziroma pač nikoli nima časa. Kaj naj si sploh mislim….že pol leta tole traja in tip nima jajc, da se dobiva. Zakaj pol slike in pisanje? Ali mu nisem dovolj všeč, da bi vse to v živo probal, al pač nima jajc. Moški povejte?!
verjetno si ne upa ali noče varat.
se pa itak slej ko prej vse izve.
če si želiš nove izive si poišči nekoga koga ne poznaš,nekaj novega.lp
Lahko ti pomagam izvedit če je ta moški sploh pravi in ali so to sploh njegove slike, piši na [email protected] ali pa hangouts pa ti pomagam, mam že preveč izkušenj s takimi profili, zato ga skoraj takoj prepoznam.
ne slike so 100% prave, ker se poznava in slike mi pošilja tudi celega telesa z glavo…. Nič kar si pošiljava ni pofejkano……
moj nasvet je, da si čim prej poišči pomoč, ker s tvojo glavo ni vse o.k.
Ni stvar v tem da mu nisi všeč. Verjetno uživa v fantaziranju in pošiljanju slik, iz nekega strahu pa si ne upa stvari izpeljat v praksi. Strah je lahko iz več možnih vzrokov, lahko da se boji da bi si uničil zakon, morda misli da v praksi nebi zadovoljil tvojim pričakovanjem, itd.
Njega res bolj vzburja in mu dvigne adrenalin, pa še kaj, tvoje slikice misel na prepovedan sex itd.
ni pa še prišel tak daleč da bi to dejansko izpeljal. po moje še ne upa, beri nima jajc. dvomim pa da jih bo sploh našel, saj kot praviš, to traja že pol leta
Kaj na slikah, ki ti jih pošilja, se ne vidi?
Forum je zaprt za komentiranje.