Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SAMO ZA PAMETNE!!!

SAMO ZA PAMETNE!!!

No, pa da vidimo, koliko se vas ima za pametne tukaj! :)))))))))))

LOL

Se nimam za pametno, ampak to dejansko sem… :))))

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Jah, vsaka informacija je dorbodošla, ne? :))))) Zdaj ko nam je Primož dal števec, zakaj ga ne bi v najboljši možni meri izkoristili, tudi za statistične raziskave kot je tale naprimer! :))))))

maja pri tej tvoji raziskavi moraš odšteti firbčne 😉

uf, to si se pa dobro spomnila, sem čisto pozabila! :))) Morala bi napisat – Samo za pametne, ki niso hkrati tudi firbčni, ali pa kar – Samo za pametne – firbčni, ne odpirajte! Ampak, a je slednje sploh izvedljivo?? :))

Odpri še temo samo za firbčne in razlika so samo pametni in ne tudi firbčni! :-)))))))))))))
lp

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

hehe, dobra ideja, Enolla, a zdaj so me že skužili in nihče ne bo hotel več odpret! Razen hudo firbčnh :)))

Sporočil je bolj malo, zato ker se ta firbčnim in ne ravno brihtnim ne ljubi računati.
Pri izsledkih raziskave moraš upoštevati tudi to 🙂

ne, ne, poxl, saj ne rabijo nič pisat, dovolj je, da odprejo temo, zato pa ravno – slava števcu! :)))

se bojim da ta tema nikoli ne bo dosegla BB števca 🙂

saj ni treba :)) Cca. 220 pametnih (zaenkrat) je čisto dovolj zgovoren podatek! Me veseli, da se torej gibljem v družbi pametnih ljudi! :))))) Evo, case closed! 🙂

jaz, jaz, jaz… 🙂

jaz tudi, jaz tudi!!

Lep pozdrav !

pa še jaz – pa dobro da imam pri roki kaklulator, ker se mi na pamet res ne bi dalo seštevati

Evo, vidiš, zdaj pa ne vem, koliko je pametnih… :))) Primož uničil raziskavo…

New Report

Close