Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo za Zajčka

Samo za Zajčka

Jaz se nikoli ne sprašujem kako bo jutri.. kerimam dovolj težav že z danes hehehehehehe… aja to :)) no tuki bom do 9. potem pa jo šibam….. v bela svetto :)))))

Ja.. saj potem ni blo dolgo, ko sem ujel svojo putko in odšel spat :)))))))))))

Marija.. ob tej uri….. sem jest glih ugašal :))))))))))) Ja res smo šli včeri zgodi spat.. no.. kakorkoli že, enim paše prej, drugim poznej…. 🙂

Uh Barbi…. mokre sanje :)))))))))) ja seveda, spomnim, kako da ne :))) Pa Samo edini 😉 No jest sam še nisem poslušal CD Siddarthe, samo neki odlmkov, tako, da ne morem soditi, bomo pa to nadoknadili :)))

Dobro jutro Barbi in enega lupčka :))))

Jej, Dobro jutro. Zdaaaaaajle se bova odvlekla na sprehod, jutranji so krajši veš sprehodi. Joj, kdaj si moral že ti vstati, ni čudno, da greš zgodaj spat.

He,he, Jani, zjutraj je najboljše poslati cmoke,
ker so še tako sanjavi,
in tale Cmok je zate!

Pameten odgovor, ja mislim, da je.
Če bi se ubadali še z jutri, le kam pridemo. :))))))))))
pa čeprav včasih, je treba mislit…

Predvčerajšnjim sem jih poslušala, haha….ej ko se spomnim besedila..

Hvala zajček :)) Ja, danes smo res malo zgodaj vstali… veš, je treba, pred tahujšo vročino postoriti vse, potem pa vse štiri od sebe in….. VRačam cmoka, zajček in.. še enega :))))

aha :))))))))))) ampak, res samo včasih 😉

hehehehehe…. to mi pa lahko delaš :)))))))))))))))

Oh, Mišon, zvečer sem šla zgodaj spat, kar v navadi moji ni.
Sem rekla, muce ne bo, ja jo pogrešam..čebelice tako zvečer nikoli ni, ježek jo je odkuril na morje….saj nikogar ne bo gor..

Si mi pa zato polepšal tole sobotno jutro. Zelo !!! Ker so me tvoje besede pobožale, ker je tole bilo tako lepo prebrat…
Hvala!

Lepo sobotno jutro , tudi dan imej danes…
in kot sem že rekla ( pa to ne rečem kar tako – nikoli ),
si moj prijatelj, ja !

he, he, Jani, da si čisto priden :))))))))))))
nobenih afenguc teorij :)))))))))))))))

Jaaaaaaaaaaa :)))))))) Jani pliden bo. Čist. N’č afne guncu. Zajček srečen Jani dal bo gmah :)))))))))))

He, he, Jani, kje je tista črtica na tastaturi, apostrof zgoraj?
jaz je ne najdem….

P’r m’n je na vprašaju…. tam na konc…. za nulo…. 1234567890’+ to je prva vrstica ;))))))

Zajček, veliko sreče pri iskanju in cmoka :)))) aja.. a sta s Kenom že nazaj?

Ne:))))))
šele zdajle greva, a boš počaku tuki ?

A veš, da jo že en teden iščem, tole glupo črtico, pa je ni. Pismo rosno, ampak je tudi ni tam, kot pri tebi, izgleda, da je sploh nimam.
Hej, kaj takega !

Tuki me počaki, prideva hitro nazaj :))))))

Ja tam k jo mam j’st, je vprašaj in ta črtica….. tko da, zajček… veselo iskanje in vesel sprehod 🙂 Počohaj Kena še namesto mene :))))

Jani čaka tuki.. k prbit :))))))

Je ni črtice, pa naj se sliši še tako čudno ):
Hecna tipkovnica, ni kej.
He, he, sem ga počohala, madonca Jani, a ne bi ti raje zajčka pobožal ? :)))))

Ja, paše pa zmeri, ane?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aha!! Cmoka, Marija :))))

Jani,
MTLESTOC!

heh, heh, heh!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

A samo sto? NO.. pol ti jih jest vračam ene 300, pa pejt zdej že, če te gazda čaka ;))))))

Pih, frajer na baterije, kva b’ pa še rad? A stotka
teb ni več dost al’ kej?

MTLVKSC!

oh ti lubčki :)) tudi sred tako vročega popoldneva kot je zdele prov pašejo :))

B. pošilja Janiju lubčka, pa lupčka, pa cmokca, pa … še kej ? 😉

… kr vroče rata ane :)))

New Report

Close