Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samo ženska lahko žensko

samo ženska lahko žensko

zadovolji..ups……..baje……v vseh ozirih telesa…..ker samo ženska pozna svoje telo,svpje želje, hotenja,pričakovanja….. !?

mar to velja tud za moške?….

lp

leta letijo - iščem stevardeso

poskusi 😉

Kaj razo? Da bi moški zadovoljeval moškega?????? FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehaj provocirat!

Po mojem ja, če govoriva o “poznavanju” telesa. Če pa govoriva o “strasti” pa moraš biti vsaj biseksualen. Seveda pa boš tule dobival odgovore iz srednjega veka. Kre ženske več razmišljajo o ženskah kot človeškem telesu so tudi definitivno boljše ljubimke. Moški smo omejeni le na štorasto nabijanje…

Jst bom tako rekla, vsaka pozna najbolj SVOJE telo, ne na splošno telesa vseh pripadnic ženskega spola tega planeta. In ker sem malce bi-sex, sem imela tudi te izkušnje ampak povem lahko to, da me je kdaj bolj zadovoljil kak tip, kot neka ženska. To je bolj fama kot karkoli drugega, ker eni pač paše to eni drugi spet nekaj drugega.

Se podpišem…..

tud jaz se podpišem…
… in to v glavnem čist druge stvari…kar eni močno odgovarja drugo celo moti….

Nekateri so res omejeni, tisti, ki pa niso, ohoho, tisti pa – ma, nimam besed:))))

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Ja… za tiste moške pa nam ženskam zmanjka besed, ja!
Res je… najdejo se taki in drugačni!

a si moreš mislit…kaj tidve na tvoje pišeta…jej jej……

ta svet….sploh nobenega spoštovanja več do PRAVIH decov..hahahha

čeprav no…če slučjano se ženska “zmoti”….zna bit tud pravo presenečneje za nas……kajne?

leta letijo - iščem stevardeso

To je res,vendar se moramo moški v zadovoljevanju ženske vedno učiti,se nadgrajevati in vedno uveljavljati novosti v sexu,sicer postane ta sčasoma rutina in ne več tasko strasten.

Ti si zblojen.

New Report

Close