Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samobor

Samobor

ste že bili dol? kako je? ste kaj kupili???

liter mleka, pa kilo kruha.

Nič posebnega, jaz živim v Samoboru. Verjetno imaš v mislih jutrišnji semenj. Najde se marsikaj, en del je podoben boljšjaku. Definitivno za pogledat.

Mene sicer moti, ker je veliko ciganov, ki prodajajo.

Je pa Samobor lepo manjše mesto.

Mi smo pred 2. letoma kupili hrastove stole za jedilnico. Delajo jih sicer nekje v Slavoniji.

Smo z stoli zelo zadovoljni in proti našim cenam so bili 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje.

Kukšna je pa carina na uvoz vsega tega v Slovenijo?

v mislih sem imela današji sejem ja, ampak nisem šla. Je prišlo nekaj umes in mi ni potegnilo. kaj se pa da še tam videti zraven pohištva? je še kaj?

Jaz sem danes bila, ker grem rada v soboto zjutraj vsaj na tržnico, ker je boljša ponudba kot med tednom.
Na sejmišču pa je bilo takole:
sadike – zelenjava in rože
sadje in zelenjava, ena stojnica, kjer prodajajo sir – takoj pri vhodu
masivno pohištvo
suha roba- košarice, stoli ipd.
oblačila in obutev
sončna očala
potem starine – nekako kot bolšjak
orodje
vrečke za sesalce
avtomobilski deli – manjši
potem imaš 4 hišice, kjer se okrepčaš z jedmi iz žara. Ko si sam postopek pobliže pogledaš, predvsem čistočo, te seveda mine.
potem imaš še en del kjer poteka prodaja živih živali in pa kmetijskih pridelkov na veliko –
krompir ter žita v vrečah
gašeno apno
bučno olje
čebula
itd.

Parkirnina se plača. Najbolje je priti do 12h, potem počasi že pospravljajo.

Če te zanima še kaj, vprašaj.

ojla… mene pa zanima, kje točno je ta sejem? parkirišče sem na google maps našla, a sejem je potem nekje blizu? se splača pogledat še samobor, mestno jedro itd? kaj pripročate? …

Mene pa nekaj zanima. Moja hči je zelo velika fenica od one direction. A se dobi tudi kakšne te “zvezdniške” majice v Samoboru? Hvala že vnaprej :D.

melon playground is a sandbox game where players can experiment with physics and create dynamic scenarios using various objects and characters.

Samoborčanke je definitivno treba probat, če si že tam.

Join us at Evangelistic Center Church for inspiring services, community outreach, and spiritual growth opportunities. Evangelistic Center Church  https://drjimthemidnightcry.com/ A place to experience God’s love, grow in faith, and connect with a supportive community.

Tja smo pred 40imi leti hodili približno 1krat na mesec.

Nakupili bolj malo, se niti ne spomnim, ker mojkm staršem tista oblačlla in vse ostalo niso bila ravno všeč.

Smo šli pa dol jest, se malo razgledat, če smo kaj kupili, so to bile kake flance.

Sta pa pred cca 3emi leti moha tašča in tast predagala našim otrokom, če gredo na tržnico v Samobor z njimi. So doživeli pravi kulturni šok. Morali so čez razkužilo za obutev, tam boljšak. Mislili, da je to oh in sploh tržnica.

Očitno na nekem višjem nivoju z butiki ali kaj vem.

Jump into https://MelonPlayground.run, a fun sandbox game where you can play with physics and smash things! Use your imagination and destroy it all!

Jaz bom šla raje kar v Alejo, je bližje.

Stara tema, a vseeno. Ob nedelhah hodimo v Samobor na večerje, ker je pri nas vse zaprto.

Večkrat tudi v trgoino ob nedeljah. Celo ročne ure, nekaj nakita smo tam kupili, da o vsem potrebnem za vrtnarjenje ne govorim. Od sadik naprej.

Gremo tudi na kakšen koncert, predstavo, predavanje. Precej je športnih dogodkov.

Živahno, neverjetno bolj, kot pri nas. Celo na razne tečaje smo že hodili.

Center starega mestnega jedra – začutiš utrip mesta,promenada,  izredno prijetno za popoldansko kavico in samoborsko kremšnito.

Sejem zelo ugodno za nakup balkonskega cvetja, sadik. Preizkušeno. Mi se v soboto odpravljamo tja. Vedno dopoldne sejem, nato obvezno staro jedro, pa res nikoli nam ne gospodari ura. Poseben dan za ljudi, ki v življenju ne kompliciramo in si vzamemo čas zase.

Design wild scenarios using tanks, melons, and missiles — then press play and watch the madness unfold! Play Melon Playground  Game

New Report

Close