Samohranilke
Občasno spoznam in grem na kakšen zmenek z žensko. Ampak kaj, večinoma vse so samohranilke. Spoznati žensko, ki nima otrok od prej je skoraj nemogoče.
Jaz nočem takšne, hočem svoje otroke in ne od ene , kateri foter je nekdo drug.
Kaj ste se res vse pustile napumpat, potem pa pustile očeta svojega otroka.
Anonimno 5996, 23.10.2024 ob 10:48
Občasno spoznam in grem na kakšen zmenek z žensko. Ampak kaj, večinoma vse so samohranilke. Spoznati žensko, ki nima otrok od prej je skoraj nemogoče.
Jaz nočem takšne, hočem svoje otroke in ne od ene , kateri foter je nekdo drug.
Kaj ste se res vse pustile napumpat, potem pa pustile očeta svojega otroka.
V naslednjem življenju, se raje resno daj zvezo pred 30 letom 🙂
samski cinik, 23.10.2024 ob 12:02
In v čem je problem? Pumpaš jo, dokler ti paše, če da, pol pa greš dalje z lajfom. Itak je dolgotrajne veze čas povozil.
Glede na raziskave so poročeni(ali v dolgotrajni zvezi) ljudje precej srečnejši od samskih posameznikov.
Res pa je tudi, da so srečni ljudje že v osnovi bili srečnejši. Večina ljudi si pač raje za dolgotrajnega partnerja najde nekoga, ki že v osnovi bolj srečen. Manj srečni imajo pač že v osnovi manjšo verjetnost, da bodo dobili nekoga, ki bo zanje ustrezen, ker imajo v nižjo vrednost na trgu.
One 15-year study of more than 24,000 Germans, for instance, found that those who got married and stayed married were happier than the unmarried ones to begin with, and any happiness boost they got from the marriage was short-lived.
In kaj si ti čakal, da so ti vse zbezljale k drugim se pustit napumpat? Tiste normalne smo nekje do 25 leta dokončno zasedene in si ustvarjamo skupno življenje z nekom. Kje si bil? Aja, je bilo treba pohajat s klapo, pa jahat danes eno jutri drugo, ker nisi bil “pripravljen” na resno zvezo. Ja tako je življenje. Tudi midva imava takega prijatelja. Dokler je bil čas, je bil jaki frajer. Sedaj krepko čez 30, pa se je končno zbudil, hoče mlado, samsko, brez otrok, pa super karakter in postava da dol padeš….. ja valda. Mlade samske punce, ki ustrezajo tem kriterijem, ciljajo na mlade fante, ne na stare, zjahane propalice. Zdaj imaš, kar je ostalo. Vzemi, ali pusti. Zate in za vse te ženske toplo svetujem slednje, torej “pusti”.
In kaj je narobe z nami, samohranilkami?. Jaz sem tudi, pa deca ne iščem.
Tebe odbija predvsem to, da imajo že od prej froce , a ne?. Se pravi, samo to.
Od kere do kere starosti pa iščeš, če smem vprašat?. Če iščeš od 25 dalje, so že skoraj vse s froci. In prav je tako!.
Potem pa napiši oglas….BREZ OTROK, problem rešen.
Potem pa začni spoznavat drugačne ženske, torej takšne, ki niso samohranilke. Ali pa spusti kriterije, kdo pa pravi, da s tabo ne bo imela še enega otroka?
Vsega pač ljudje ne moremo imeti, dvomim, da je kdo na svetu, ki ima vse, kar si je kadar koli želel. Pa to ne pomeni, da zaradi tega nismo srečni.
Jaz sem v začetku 30, brez svojih otrok. Imam partnerja, ki ima otroka od prej. Hja, težka odločitev, ampak ga ljubim takšnega kot je in njegove otroke prav tako. Ampak sem tudi jaz bila ena izmed samskih 30-letnic brez otrok, preden sem spoznala njega. Torej so takšne ženske nekje, vprašanje je, zakaj jih ne spoznaš.
Morda smo ženske zakomplicirana bitja, ampak če moški mislite, da ste bistveno boljši, ste bolj neumna bitja, kot sem mislila. Vaše razmišljanje, vsaj pri moških tvojega kova, gre z leti takole: v zgodnjih 20ih je itak treba žurat do onemoglosti. Klapa in prijatelji so sveta stvar, še vsako avanturo za eno noč mora najprej klapa požegnat in odobrit, preden se je lotite. Tja proti 30 se začnete počasi ozirat za puncami. Seveda nobena ni v redu, ker nobena ni dovolj lepa, da bi vam jo vsa klapa zavidala, potem se najde kakšna vmes, ki je ok, a hitro pobere šila in kopita, saj ji v letih proti 30im ni več do celonočnega popivanja na žurih, ali bolje rečeno biti taksist zate in za vse tvoje pivske kolege. Potem te okrog 30 vseeno malce strezne dejstvo, da se je klapa kar malo zredčila, saj se jih je nekaj med njimi dovolj zgodaj zbudilo, so se umirili, poiskali partnerke in verjetno kdo že poriva voziček po parkih. Ampak oni so itak zgube, ki so se pustili zmanipulirat glupi babi, ki mu ne pusti več pohajat. Vsake toliko celo srečaš kakšno v redu punco, ampak prasica blesava nenormalna pričakuje resno zvezo in družino, samo zato, da te bo privezala nase in iz tega ni nič. Nekaj časa še pohajaš s tistima dvema iz klape in kakim mlajšim kolegom, ki se vam je pridružil, ampak počasi lezeš proti 40im. Klapa gre v maloro, ti se malo naveličaš, ker itak kamorkoli prideš, je tam mularija pol mlajša od tebe. In zdaj bi ti rad žensko. Tako kot iz škatlice seveda, brez preteklosti, ki se je čuvala zate in samo tebe čakala. Pa da ne pozabimo, da si še nedolgo nazaj bil mnenja, da so samske ženske čez 30, tudi take brez otrok, itak roba z napako, ker jih nihče ni hotel. Je tako? Sedaj pa ta roba z napako postane naenkrat idealna ženska zate. Ampak take ne najdeš z lučjo pri belem dnevu. Ostane rabljena roba s prtljago iz preteklosti. Kaj si pa pričakoval? 20 letnice, ki bodo vzdihovale za tabo? Ta vlak je odpeljal že pred 20 leti.
S podobnimi zadevami se srečujem tudi sam. Iščem si nekoga za lepše življenje in pred kratkim sem ravno imel samohranilko za tri mesece, hvala bogu in trkam, da ni zanosila ker nato izvem, da ima že dva otroka in oba je zatajila, potem rekla da sploh nista njena, potem pa ju bi dala v rejo, da bi rešila razmerje. Zelo očitno moraš biti bolan in se sramovat lastne krvi da se predstviš kot samski in brez otrok, otroka pa tačaš pustiš pri stari mami.
Kdo pa ste vi, da mislite, da imate pravico obtoževati mamice samohranilke????? Morda boste tudi vi nekoč postali samohranilec, zato nikar obsojanja. Če vam ni do njih pač počakajte na pravo, vsako pa še preden jo odpeljete na kavico vprašajte ali je samohranilka, da vam ne bo žal denarja za kavico.
Zakaj bi igral klovna in podpiral drugega otroka. Pa kaj ste fukjeni al kaj? Pa veš koliko je samskih žensk ki si želi otrok. Cilj je da se razmnožujemo, ne pa podpirat nekaj kar nikoli ne bo tvoje. Kot rent a car. Kak podn od človeka moraš biti, zatret lastno genetiko in podpret tujo seme, drug moški pa se bo smejal, še roko bi ti moral dat v tem primeru, bravo debil bravo, si ga vzel idiota malega.
Sem pedesetletnik trenutno še poročen in nesrečen v zakonu sem spoznal deset let mlajšo samsko brez otrok oba sva kar dobro situirana rada se imava in načrtujeva svojo prihodnost.
Tudi sam si nisem mogel misliti da bom spoznal luštno nežno simpatično postavno urejeno seksi žensko pri svojih letih da je to skoraj ne mogoče…
Se imava pa zelo rada škoda ker se nisva spoznala že prej….
Ja včash se stvari postavijo tudi tako kot si mi želimo pa prav je tako.
A ko boš ti kreten napumpal eno, in šel kar kmalu z njo narazen (glede na tvoj način razmišljanja boš itak večno sam!) Kaj si pa potem ti??
kakšni pacienti lazite po tem svetu, ljudje gredo narazen, spet druge so mlade vdove itd.. Otroci pa niso mič krivi, če ljubiš osebo sprejmeš tudi otroke, pika!
Da se zajezi neodgovorno oplojevanje vsepovprek in enostarševske družine, je potrebno ženskam storiti le to in samo to: preprečiti sejalcem sperme dostop do svojega mednožja. Tako bodo ostale spolno zdrave in prisebne.
Pustiti se bodo morale oploditi le umsko, fizično zdravemu in zrelemu moškemu. Zelo malo jih je takih, zato je bolje, da ženske ostanejo device in brez otrok. Veliko gorja ubogih otrok bo prihranjeno temu svetu. Sejalci sperme pa se naj med sabo …