Samonapihljive blazine (Hofer in še kje…)
Zanima me, če je kdo kupil v Hoferju samonapihljive blazine (15,99 Eur) in kako je zadovoljen? Mi jih kupujemo že dve leti ampak so povsod drugje tako drage, da jih še zdaj nimamo. Bi pa rabila štiri, zato se kar ne morem odločit za nakup. Tale cena je pa smešno nizka in zato me skrbi kvaliteta. Sicer piše 3 leta garancije…
Res je tudi to, da do zdaj še vse kar sem kupila v Hoferju (razen hrane)- nimam pripomb…tako da se vse bolj nagibam k nakupu, ampak če kdo lahko priporoči, bo odločitev lažja.
Ostali pa, ki jih imate in ste jih kupili kje drugje – s katerimi ste zadovoljni?
Hvala in lep vikend vsem!
živjo, a to mislis te samonapihljive blazine ki so ubistvu zelo tanke (okol 5-10 cm)…za te ne vem, ampak jaz sem kupila blazine za lezat v Iglu trgovini v BTC-ju in ko mi je ena spustila so mi jo brez problemov se isti dan zamenjal….tako da je bila garancija res tko kot je treba.
Videla sem pa tut te tanjse za napihnit ( npr. za v sotor) ampak vem da so bile cene zelo razlicne mislim da tut po 70 eur, tako da je odvisno s kaksnim namenom jo kopujes…je pa pri teh stavreh pomoje zelo pomembna garancija…ker nikoli ne ves na kaksno naletis;)
Lp
A si že probala te samonapihljive blazine? Jaz sem probala tisto z Igluja, ki naj bi bila oh in sploh in mi je podn … isto kot navaden armafleks Meni je ok samo tista ta prava za napihnit … problem ima edino mož, ker vsako leto eno tako prepikne, ker je pretežek, in ne vem, kaj naj kupimo njemu.
Te za napihnit smo pa naročil pri Quelle in so super.
Mi smo jih kupili lansko leto.
Čisto slučajno…
Doma sem jo odrolara, napihnila in se navdušila.
Dejansko je bilo čisto ok gor se leči.
Ker smo itak rabili napihljivo blazino /turbo maximus za otroka za kamp, smo jih obržlali. Nobene pripombe niso imeli na kampiranju in so zelo lepo spali.
Edino, mogoče se majčkeno zarola prevleka v kombinaciji s peno in se mal moraš potruditi, da zadevo poravnaš. Poskusi preveriti, če te boljše isto naredijo.
Pa mogoče še to: moj je enkrat spal na turbo maximusu po zimi v neogrevanem stanovanju, kljub vmesni deki je zmrnil. Ker se zrak v blazini shladi. Pri peni se to ne more zgoditi
Midva sva jih po podobni ceni nabavila še v Hofru v Avstriji, preden so pri nas sploh Hoferji bili. Še danes obe (imam dve dvojni) držita, na njih se super spi, zraven je tudi material – nalepka če zadeva slučajno spusti. So pa te tavelike samonapihljive malo zoprne za spravljat, imam kar nekaj minut dela da zadevo pospravim nazaj v vrečo. Torej: b.p.
tudi midva sva danes vzela v hofru 2 blazini. jima na uč čisto nič ne fali, leži se na njen enako udobno kot na 3,5 cm high peakovi. za 10 dni kampiranja na leto bo dobr, če se pa izkaže da me kaj še vedno žulji, bom pa drugo leto kupila še dve, pa bova vsak na dveh spala za 32 €. tolk mehko pa tudi v postelji ni, preverjeno otroka bosta pa na turbo maxsimusu 140 širine.
ena z blazinami, 22.05.2009 ob 11:31
Mi smo jih kupili lansko leto.
Čisto slučajno…
Doma sem jo odrolara, napihnila in se navdušila.
Dejansko je bilo čisto ok gor se leči.
Ker smo itak rabili napihljivo blazino /turbo maximus za otroka za kamp, smo jih obržlali. Nobene pripombe niso imeli na kampiranju in so zelo lepo spali.
Edino, mogoče se majčkeno zarola prevleka v kombinaciji s peno in se mal moraš potruditi, da zadevo poravnaš. Poskusi preveriti, če te boljše isto naredijo.
Pa mogoče še to: moj je enkrat spal na turbo maximusu po zimi v neogrevanem stanovanju, kljub vmesni deki je zmrnil. Ker se zrak v blazini shladi. Pri peni se to ne more zgoditi
Ja, j razlika, če gor leži nekdo, ki ima 50kg, ali pa nekdo, ki kma npr. 110+ kg
Drugače jih imajo pa še v Obiju, Bauhausu -čimcnej, ni ravno najbolje -bolj kot ne za eno sezono.
Pa kakšno kitajsko skladišče po Sloveniji zna tudi imet kar OK te napihljve blazine. Saj so vse več ali manj narejene pri “Kitajcih”; končna cena je pa odvisna samo od tega, koliko “posrednikov” je vmes do končnega kupca in koliko stroškov je treba še plačat iz prodajne cene ( plače zaposlenih in pa najem skladišča za robo).