Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samoplačniški ginekolog lj

Samoplačniški ginekolog lj

Samoplačniško bi šla rada do ginekologa v ljubljani. (pozitiven test nosečnosti, pa neke bolečine imam, zato me zanima, eč je plod v maternici, da ni izvenmaternična slučajno). Moj ginekolog ne dela…

Mi predlagate koga? A veste, če se kje pride na vrsto v 1 dnevu?
Noseča sem okrog 6 – 7 tednov, tako dabi se moglo sigurno videt kje se plod nahaja.

poskusi v Bežigrajskem dvoru vprašat

Leonišče.

Pa prideš isti dan na vrsto?

Tudi jaz sem že slišala za Leonišče, da so dobri, vendar pa me zanima kje točno se to nahaja? Nekaj piše o stari porodnišnici, pa nekaj da imajo ultrazvok na drugi lokaciji… pa kr neki… jaz bi tudi šla samoplačniško na pregled, pa bi se naročila v Leonišče, vendar ne maram komplikacij z nekimi lokacijami, in tko naprej… a katera ve kako deluje ta njihov sistem? Če hočeš samoplačniško na UZ maternice… kam moraš it?

Dravlje. Ulica bratov babnik 10. Vendar dvomim, da prideš isti dan na vrsto, so pa dobi. Jaz vedno čakam vsaj 3 – 4 dni.

Leonišče je na Šlajmerjevi zraven stare porodnišnice. Prideš tja, poveš, da si noseča in da imaš hude težave, pa te vzamejo. Sama sem bila temu priča, ko so eno gospo še isti dan vzeli. Tam pa sem bila zaradi drugih stvari. UZ imajo tam, nikamor drugam nisem hodila. Sicer ni bil v isti pisarni, kjer me je sprejel dr. Drobnič. Sprehodila sva se par metrov naprej po hodniku, da mi je naredil UZ in me pregledal.

Ker nisem iz Lj bom to storila po telefonu. Res pa tudi jaz ne poznam tega sistema, kolikor vidim na spletni strani, sploh ne omenjajo samoplačniške. Po pravici povedano, bi lahko šla na urgenco in bi mi dali napotnico za ginekologa. Vendar po mojih izkušnjah te v vsakem primeru najprej naderejo vsaj 3x zakaj sploh prihajaš. Tko da … tega se mi ne da prenašat. Rada bi, da si nekdo vzame čas in me pogleda kot se spodobi. Ne krvavim in vem, da moj pregled ni urgenten – vsaj v tem trenutku ne, zato bi res rada lep odnos brez obtoževanja zakaj sem prišla. So v Leonišču taki? Se jim gre za denar in naredijo samoplačniški pregled (neurgenten – lagat jim ne morem) tudi v enem dnevu? Sicer imam opcijo Bežigrajski dvor (havala bd65). Tam celo piše, da prideš v enem dnevu na vrsto. Delajo pa popldan.

Hvala Astrid.

Mene na ginekološki urgenci v KC še nikoli niso nadrli, pa naj je bilo sredi dneva ali pa ponoči.

Jaz pa predlagam Medicinski center Podnar – sicer ni v Lj, ampak v Sencurju (ampak ker so takoj ob izvozu z avtoceste, do tja rabis verjetno manj, kot za cijazenje po LJ); nova in sodobno opremljena klinika, fenomenalno prijazna in strokovna ginekologinja – zelo priporocam!

aja kontakt (ce smem??? upam, da me ne bodo moderatorji za usesa): tel 059 05 75 70

najlepša hvala.

Mene so nadrli že večkrat. V splošni bolnišnici Izola ob 9ih zvečer, ker sem prišla Z NAPOTNICO in krvavitvijo. Čakala sem 2 uri, potem bila deležna nadiranja neke mlade ginekologinje, ki je me je sicer zadržala na oddelku… Naslednji dan sem bila deležna ponovnega nadiranje neke stare ginekologinje – kot da sem jaz kriva, da so me zadržali v bolnici.

Nadrli so me tudi v Postojni v porodnišnici. Z zelo močno krvavitvijo sem ob 20ih zvečer prišla na njihova vrata brez napotnice. Kri je kr lila iz mene. Še po tleh je bilo krvavo. Zdravnik me je zelo grdo nadrl in zahteval, da grem na urgenco po napotnico. No… ko sem mu pokaza kri na tleh in rekla, da bom padla dol, ker se mi vrti, me je nejevoljen sprejel. In bil zelo nesramen. Zadržali so me seveda v bolnici.

Takšne izkušnje imam iz prve nosečnosti, ki se je na srečo dobro končala.

Zato je zadnja stvar, ki si jo sedaj želim nadiranje.

kako ni vidu kri na tleh da “se mu jo morali pokazati”? a malo pretiravate okoli te krvi? 🙂

pojdite h g.pusenjaku, deluje tudi na sosednjem forumu: porodnicarstvo in ginekologija. 35e je prvo pregled potem ostali zastonj.

ne, nisem pretiravala. Prepuščalo je vložek in mi steklo po nogi na tla. Spet ni bila mlaka na tleh, kavbojke so bile krvave in kapljice na tleh.

ne, nisem pretiravala. Prepuščalo je vložek in mi steklo po nogi na tla. Spet ni bila mlaka na tleh, kavbojke so bile krvave in kapljice na tleh.[/quote]

ojoj. vse dobro vam zelim! in res pojdite h pusenjaku! on je car kar se tega tice! profesionalen, dobra dusca pa se znanja ima.

http://med.over.net/forum5/list.php?19

ima pa svoje prostore kot pisejo zgoraj v Leoniscu v lj in v dravljah!

New Report

Close