Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek samoplačniški ultrazvok srca

samoplačniški ultrazvok srca

Kje v Ljubljani , ali v Novi Gorici? Koliko se čaka, kakšna je cena, strokovnost? Vaše izkušnje, prosim.

Šla v ljubljano moste (znan center), ne priporočam. Ne zaradi slabega pregleda, pač dohtar je mal šk šk. Tip ni čist ok :). Drugače pa na vrsti sem bila v dveh dneh, cena 90e.

In kakšna je korist od tistega ultrazvoka srca? Ti potem bije kot novo?

Priporočam dr. Marka Gričarja, Črnuče. Izreden strokovnjak in človek.

Veliko sem jih tja že napotila in vsi ga hvalijo v superlativih.

Odgovor na objavo uporabnika
Bjim, 25.03.2024 ob 18:32

Priporočam dr. Marka Gričarja, Črnuče. Izreden strokovnjak in človek.

Veliko sem jih tja že napotila in vsi ga hvalijo v superlativih.

On dela UZ ?

ne vem876, 25.03.2024 ob 18:25

In kakšna je korist od tistega ultrazvoka srca? Ti potem bije kot novo?

Vsak že ve, zakaj gre na UZ. Če potem bolje bije srce, lahko vpraša le največji bedak.

Nyd nekateri hvalijo. Nekje blizu Aleje v Šiški. Mogoče kdo osebno pozna, ima izkušnje?

vsak vidi, 25.03.2024 ob 19:14

Vsak že ve, zakaj gre na UZ. Če potem bolje bije srce, lahko vpraša le največji bedak.

Iz prve roke ti povem, da se motis.

poslali so me, 25.03.2024 ob 19:53

Iz prve roke ti povem, da se motis.

Nisem imel težav. Na UZ so mi odkrili napako, ki sicer ni usodna /še/. Dobro, da sem šel.

Tudi jaz si iščem. Moj kardiolog je kar  malo pozabil name. UZ imam vsaki 2 leti .  Iščem si novega kardiologa. Ne kot 2. mnenje .

bom šla, 26.03.2024 ob 08:00

Tudi jaz si iščem. Moj kardiolog je kar  malo pozabil name. UZ imam vsaki 2 leti .  Iščem si novega kardiologa. Ne kot 2. mnenje .

Pri teh čakalnih vrstah zamenjat zdravnika?  Zelo težko t.j. časovno nesprejemljivo. Lahko računaš na čakanje od 6 mesecev naprej. Privat je precej prej, a če moraš večkrat na pregled, je veliko finančno breme.

dr.gričar, 25.03.2024 ob 18:47

On dela UZ ?

Ja, on je kardiolog in seveda dela tudi UZ srca.

pri teh čakalnih, 26.03.2024 ob 08:23

Pri teh čakalnih vrstah zamenjat zdravnika?  Zelo težko t.j. časovno nesprejemljivo. Lahko računaš na čakanje od 6 mesecev naprej. Privat je precej prej, a če moraš večkrat na pregled, je veliko finančno breme.

Če ima preglede na 2 leti pač čakalne niso problem. Se pač toliko prej naročiš. Cena je pa okoli 90e za privat. Ni nek znesek. Ampak če imaš redne preglede na 2 leti je to brezveze, itak veš da ga imaš, pač poskrbiš da si v roku naročen.

New Report

Close