Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek samoporjavitvena krema

samoporjavitvena krema

Pozdravljene!
Mamice,je katera od vas uporabljala samoporjavitveno kremo v nosečnosti?
Ali pa se takrat odsvetuje oz. je škodljivo za plod?
Hvala za odgovore in lp.

Menim, da je nosečnica dovolj lepa, da se ji ni treba packat z kazi samoporjavitvenimi kremami.
Sploh pa, sedajle v POP inu je bilo, da bo letošnje poletje moderna svetla barva. Torej adijo brown!
LP

Ni tolk skodiljiva za plod kot samo kozo….glede na to,da pigment koze ni povsod enak, se temu primerno tudi barva drugace vpije…in tudi s tusiranjem,ne gre enakomerno dol..torej…je boljse bit malo bel ali ves lisast pa je presoja vsake posameznice…

sem testirala tud samoporjavitvene kreme…nikol vec…

A letos k pa v solarij hodim bo pa bela barva moderna..mater no:((((

Probaj si prej narediti piling, pa nanašaj manjšo količino kreme in dobro razmaži, pa ne boš lisasta. Jaz imam zelo problematično kožo, nekje je zelo suha, nekje je ok in po tej logiki, bi mi mogla nekje krema bolj prijeti, nekje pa manj, pa mi enakomerno prime povsod.

Poskusi s katero od teh krem, ki so v bistvu vlažilne, imajo pa malo samoporjavitvene kreme primešane. Dela jih že skoraj vsaka firma. jaz imam od Dove summer glow in je ful fajna. Enakomerno porjaviš, pa nič ni flekov:-)

Jaz se mažem samo po nogah, da ne bi koga zaslepila s svojo bleščeče belo barvo 🙂 To se mi zdi še najmanj problematično. Tale summer glow se pa začne po nekaj dnevih nemarno luščiti in izgleda, kot da se človek že kakšna dva tedna ne bi stuširal.
Uporabljam pa kar samoporjavitveno zadevo od Balee, samo zdaj iz glave ne vem točno, mislim, da se ji reče Sun dance. Se mi je zdela okej. Najprej moraš pa res narediti piling in se namazati enakomerno in na tanko, pa ne vsak dan. Ne bi se pa jaz s tem mazala po dekolteju in obrazu, se mi zdi preveč tvegano v smislu estetskega učinka.

New Report

Close