Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style samoporjavitvena krema

samoporjavitvena krema

Helow bejbe!
A ima katera kaksen predlog glede samoporjavitvenih krem?
Poskusila sem ze dve(Nivea, Garnier) ki pa sta biliobe prevec oranzni. Rada bi taksno ki ni oranzna. Ali je katera poskusila Diorjevo?

Jaz sem poskusila od IsaDore, pa sem zadovoljna.

Na meni sta obe (nivea in Gariner) dobro delovali. Mogoče maš tak pigment?

Ne vem od časa je to odvisno, a pri meni je vse skupaj izgledalo preveč oranžno.Diorjevo sem samo poskusila namazati na roko in je zgledalo kar precej boljše. Za nakup pa se še nisem odločila.
Mogoče katera pozna še kakšno?

Jaz sem kupila Diorjevo samoporjavitveno kremo za obraz, vendar nisem bila zadovoljna, ker ne naredi enakomernega tena.
Lansko leto sem si kupila pa Olgo Tschechowo, ki ni znana pri nas, ampak v Italiji. Je zelo zelo dobra, ker omogoca naravno porjavelost. Vse prijateljice sploh niso mogle verjeti, da sem namazana s kremo, ker so bile prepricane, da sem se nastavljala soncu. Poleg tega pa mi pase na moj tip koze. Skoraj vsaka krema mi povzroca mozolje, ta pa le izdatno vlazi in sploh ne masti. Tako lahko nadomesti preko noci hidratantno kremo. Res je super!!!
Pa se ni tako zelo draga!!!

Pa punce-kaj zej sred poletja-zunaj je 30 stopinj-razmišljate o samoporjavitveni kremi?Gremo na sončka pa bo!Od krem si pa itak ves lisast,pa še kratkotrajen učinek majo!

Sicer ga pa čez solarij ni!

Solarij je prevec nevaren. Skoz vec polemik je , pa se full, ampak res full kozo guba. Sem poplnoma proti solariju, ampak vsaka je svojega telesa gospodar.
P.S.: Najbolj nastradajo oci, kljub ocalam.

Jaz sem kupila kar mleko od DM. Na obrazu, in zgornjem delu telesa je lepo reagirala. Noge pa so bile malo lisaste. Morda nisem enakomerno nanesla. Vsekakor bom še poskusila.

Nivea krema po sončenju s samoporjavitvenim efektom je zelo dobra. Dobiš res odtenek barve kot na soncu brez flekov. Sama sem preizkusila zato lahko trdim.

Zivjo!

Dobri so vsi proizvodi od Clarinsa ali Lancoma, barva je lepo rjava in nic oranzna (vsaj na meni), so pa precej dragi. Najbolj mi je vsec gel od Lancoma, ker je rjave barve in ga tako lazje enakomerno namazes, poleg tega ima tudi blescice, tako da se koza lepo sveti. Stane nekaj cez 5.000 SIT, zato ga imam za bolj “posebne” priloznosti.

Lp Mojca

Jaz sem probala Sun Dance (dm), vendar pa pušča fleke in po umivanju in ob potenju takoj gre dol.

Obstaja ena krema ki je obarvana in tako vidis kje si jo namažeš. Baje od Estee Lauder. Vendar ne verjamem da se jo dobi v sloveniji. Ali pač?

Mojca, jaz tudi uporabljam ta gel od Lancoma, mi je zelo vsec, ker naredi kozo res lepo, vendar me moti, ker pusca barvo. Pa tudi vec dni prej ga moram nanasati, da dobim zazeljeno barvo, drugace je koza presvetla.
Ampak tiste blescice notri sop pa res the best!!!!! Se splaca!!!!!!

LP; Bepop

Krema se dobi v Dom Müllerju.

Klara: si jo ze uporabljala? kaksna se ti zdi?

Pri Oriflame-u imamo 4 različne kreme za samoporjavitev: krema za samoobarvanje (2 kremi: ena za telo in ena za obraz) in krema za zagorelo polt brez sončenja (enako: za obraz ena in druga za telo). Zagotavljata naravno in enakomerno porjavelo polt. Nanesti jo moraš vsake 2-3 dni.

Te kreme še nisem uporabila. Sem pa od Helene Rubenstein Summer Face – zelo OK!

Odločiti se je treba ali za denar ali pa za kvaliteto.Druge variante ni.Glej:(http://www.si.vebso.com/ );v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Lep pozdrav Aleš!

New Report

Close