samoporjavitvena krema
Jaz sem kupila Diorjevo samoporjavitveno kremo za obraz, vendar nisem bila zadovoljna, ker ne naredi enakomernega tena.
Lansko leto sem si kupila pa Olgo Tschechowo, ki ni znana pri nas, ampak v Italiji. Je zelo zelo dobra, ker omogoca naravno porjavelost. Vse prijateljice sploh niso mogle verjeti, da sem namazana s kremo, ker so bile prepricane, da sem se nastavljala soncu. Poleg tega pa mi pase na moj tip koze. Skoraj vsaka krema mi povzroca mozolje, ta pa le izdatno vlazi in sploh ne masti. Tako lahko nadomesti preko noci hidratantno kremo. Res je super!!!
Pa se ni tako zelo draga!!!
Zivjo!
Dobri so vsi proizvodi od Clarinsa ali Lancoma, barva je lepo rjava in nic oranzna (vsaj na meni), so pa precej dragi. Najbolj mi je vsec gel od Lancoma, ker je rjave barve in ga tako lazje enakomerno namazes, poleg tega ima tudi blescice, tako da se koza lepo sveti. Stane nekaj cez 5.000 SIT, zato ga imam za bolj “posebne” priloznosti.
Lp Mojca
Odločiti se je treba ali za denar ali pa za kvaliteto.Druge variante ni.Glej:(http://www.si.vebso.com/ );v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Lep pozdrav Aleš!