Samostoječe nogavice za v službo
Ne, samostoječe nogavice imajo svoj namen in nikakor ne pašejo v profesionalno okolje. Pod hlače lahko oblečeš dokolenke ali krajše nogavičke. Pod krilo pa poletne hlačne nogavice, 12den, 10den ali celo 8den:
https://www.polzela.com/si/product/hlacne-nogavice-brez-prstov-sun-time-12den-89150/
https://www.polzela.com/si/product/nogavica-fler-ajda-summer/
https://svet-nogavic.si/hlacne-nogavice/97-3278-riviera-8-den.html#/27-barva-kozna/30-velikost-2
Ahh…
Obstajajo tudi poletne najlonke, 8 denske, ki so tako zelo tanke, da ti ne more biti v njih vroče. Poleg tega so idealen make up za noge. Kupiš si take, ki imitirajo zagorel videz nog in imaš čudovite noge, prekrijejo ti marsikatero nepravilnost, kapilare itd. So praktično nevidne. Imaš tudi take, kjer so prsti prosti, da jih lahko nosiš z odprtimi sandali. Jaz jih kupujem v Müllerju.
Ko jih oblačiš, si prej namažeš roke s kremo, ker jih lahko strgaš že s hrapavo kožo. Paziš, da nimaš zatrganih nohtov. Enako namažeš pete. Na sestrini poroki sredi poletja sem imela take najlonke pod lahko frfotajočo oblekico in me niso niti najmanj motile. Pa super je izgledalo, ni šans, da bi kdo opazil, da koža “ni moja”. Super je, ker se ti podplati ne limajo za čevelj, v bistvu manj švicaš v noge, tudi pred žulji te ščitijo. Vroče ti v njih ne more bit, saj so popolnoma tanke in zračne, še bolj kot da bi imela oblečene lahke poletne hlače.
Pod hlačami pa imaš lahko najlonke dokolenke. Samostoječe nogavice so meni osebno zelo tečne. Tista guma, ki te stiska okoli stegen, brrr.. imam pa že raje cele žabe, ali pa kratke nogavice.
Kratkih nogavičk in dokolenk ne maram, ker mi počasi dol zlezejo in bi se jih potem lahko videlo izpod hlač. Bom še probala s temi res tankimi žabami ala summer od polzele. Sem pa včeraj probala samostojoče nogavice, rjave in res tanke pod trenerko in mi je bilo čisto OK, še v trgovino sem šla, bala sem se da mi bodo dol zlezle, ampak so lepo ostale na svojem mestu.
ni šans, da bi kdo opazil, da koža “ni moja”
[/quote]
Lepo, da se smehljaš. To je kot pri dobrem naravnem make upu, ko nihče ne opazi, da si namazana. Tankih žabic se tudi ne opazi, ampak zelo izboljšajo naraven videz in zabrišejo drobne pomankljivosti. Kot npr pikice, ki so vidne po britju, mozoljček, neenakomen ten, kapilarce na zadnjem delu kolen.
Se ne opazi, ce si morda dvajsetletnica, cim si pa sterejsa, pa verjemi da takoj vidis, se posebej, ce ima zenska obuto mal visjo peto. Ko koza na nartu postane prav nagubana, kaksna zilica se izboci. Tako da s tem lahko samo sebe tolazis, druge ne mores.
Drugace imamo pa v sluzbi dve, ki vcasih to nosijo, pa vcas mal hecno zgleda, ko se mal cudno vsede al pa za njo hodis, pa se tisti silikonski trak vidi. No, razen ce nalasc zelita zbujati pozornost.
Lepo, da se smehljaš. To je kot pri dobrem naravnem make upu, ko nihče ne opazi, da si namazana. Tankih žabic se tudi ne opazi, ampak zelo izboljšajo naraven videz in zabrišejo drobne pomankljivosti. Kot npr pikice, ki so vidne po britju, mozoljček, neenakomen ten, kapilarce na zadnjem delu kolen.
[/quote]
A ti si pa tako mičkena, da nosiš še žabice, imaš pikice in kapilarce, pa se že briješ?
A pustite svojim dragim da vas božajo po nogah ko imate oblečene samostoječe štunfe? Meni osebno to zelo paše da me boža božanski občutek.. sploh pa zaj, ko so malo topli dnevi da sem lahko v kikli ko grem v službo, doma pa sem ponavadi sploh zvečer da je čim manj na meni, sem samo v štunfah in tangicah.. a jih doma tudi nosite, samostoječe štunfe??