samozadovoljevanje
menjaj si nick, ker ti že nis porednica;)..hecam se..
kako..kakor mi paše..vcasih samo z roko..in zaprem oci in si predstavljam nekaj mojega , ki me rajca in kmalu zacutim uno toploto…
vcasih z vibratorjem..vcasih si ogledam kaksn film..vcasih se kar pod tusem, curk vode…razlicno..enkrat na morju sm se celo z ..ma ne povem..vsega pa tud ne morm povedat…ne bom..tko! Itak ko se sama samozadovoljujem, je to ponavadi takrat,ko mojga res ni doma in sem ze tko in tko cist zrajcana in ne rabim veliko, da pridem do orgazma.
Najraje pa to delam takrat, da me moj gleda in s tem rajcam se njega.
Hocem ti povedat, da ne potrebujem !razlicnih predmetov” za samozadovoljevanje,dovolj je roka…roki…raje pomislim na kaj lepega in to je to.
Plastika mi ni všeč, še najbolje kakšna tekoča krema (body milk) pa svoja lastna roka 😉 V glavnem takrat, ko me daje “koncentracija” med delom kar pa je največkrat po tistem, ko sva prejšnji dan seksala ali pa je “spet” en utrujen dan za njo 🙂 Če pa je čas, to počneva drug pred drugim, kar ima tudi svoj čar 😉
Hm, a je tebi pomembno samo s kom ali s čim? Kaj pa ambient? Pripravi si oljno kopel z eteričnimi olji, prižgi dišeče svečke, nad bano pa nalimaj poster Alfa (ne nujno njega, lahko tudi Brada Pitta), iz ozadja pa naj ti prepeva Tom Jones “Pussy Cat, Pussy Cat I love you”.
Navijam zate, da ti čim večkrat uspe, da si boš lahko prepevala tako kot Britney Spears “Ups, I did it again”.