Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

Pozdravljeni!
Mene pa neki zares zanima. Stara sem 24 let, imam resnega partnerja, ki me spolno odlicno zadovolji, ceprav sem spolno hiperaktivna.
Kljub temu mi veckrat zapase, da se samozadovoljim. Ali je to normalno, ali bi mi moral partner zadoscati? Partnerju se o svojem samozadovoljevanju ne upam povedati, da ne bi bil uzaljen, vendar bi mu zadnje case vse raje povedala, ker imam vse vecjo zeljo, da se samozadovoljim pred njim.
Fantje in dekleta, pricakujem vase odgovore.
Pa vesele velikonocne praznike in cim vec sexa!

To je nekaj čisto normalnega. Tudi jaz sem zadovoljna z mojim partnerjem v postelji, pa se še kdaj sama sebe obdelam, kadar se ne vidiva:)
Moj partner tudi ,pa si tudi poveva, saj to ni nek bav bav.

Zakaj pa bi bil tvoj partner užaljen, če bi mu povedala da se samozadovoljuješ? Večini fantom je to všeč, če ženska to počne, sploh pa če lahko zraven gledajo:) Pa itak je boljše, da to počneš sama, ko pa da se poseksaš z drugim??

Lepe praznike tudi tebi:)

LP- Jessica

OJ!
Hvala za spodbudne besede.
Te smem se vprasat, kaj vse uporabljas v ta namen, bi rada kake dobre ideje
Hvala

ti si prej bibec babec drkadžija:)))

Ti ze ves!

dej še kej naloži

No kot velika večina deklet se tudi jaz sama kdaj pa kdaj popeljem do vrhunca, kljub temu da imam stalnega partnerja.
Nazadnje sem si kupila dvojni vibrator in je res nor ubčutek ko imam oba v sebi hkrati. Da pa boš pred patnerjem to izvedla pa ti samo naredi in ne razmišljaj, mogoče ga preseneti da te bo “našel” v postelji samo z “igračko”, boš vidla da bo reakcija ql in te bo pol še orng obdelal on.
P.S.
Povej nam pol kako se bo to izteklo.

New Report

Close