Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

poročenih parov…..(tudi tistih izvenzakoskih)……da ne bom kakšnih naprednih užalil…hahaha

je to normalno?…khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

Ja seveda da je.

To je greh!

zakaj pa tako misliš……. a se nisi poročil, zato, da ti tega ne bo treba več počet?

kaj pa je zate SEX?

teb je gotovo mama gorovila, da se ti bo roka “posušila” če boš tam spod prjemal:))))

Sicer pa mislim, da je samozadovoljevanje vedno, v vsakem obdobju in za vsakogar…zelo priporočljivo in celo zdravo….
Seveda, kot pri vsem….po pameti;)

Pa uno….da se poročiš, da nebi blo treba drkat….to je pa….bolna izjava in primitivna…

In razočaran….ne, samozadovoljevanje ni nadomestek sexu!!! nikakor!

a to kar praviš, da se bo roka posusila, pa ni?!..ahahha

no povej…..zakaj pa moški ne bi smel biti postrežen, če je že poročen?…..khmmmmm

vem vem……to si me že naučila…vsaki dan…hihihi

kdaj se danes dobiva?

glej razočaran, teb pr vsem tem nek ni jasno:)))
pa te nebi rada tukaj učila:)

sam….a moškim paše samo takrat, ko imajo ženko pr sebi??

ti nikol ne zapaše…ko je ni doma, ti pa sam…ko si v službi, pa nikjer nikogar….?

Seveda pa, normalna ženska z veseljem pomaga, če ima svojega tička rada in vidi, da si on to želi….zakaj ne:)
Saj menda je freud vsem ženskam pripisal sindrom “mankajočega falusa”.:))) in normalna ženska stremi k temu, da bi ga čimvečkrat imela…vsaj v roki:) če ne kar v ustih:))))

al kako je to pr vas:)))))

mater eni se mi ful smilijo, k se poročijo…pa vedo, kaj pripada, ne vedo pa kako to dobiti:))))

imaš nasvet zame?

hahah

zate:) imam:)

drkaj…čimveč:)

se pravi……..držiš z mojo staro..hahahah

smotane babnce………le čaki…te že nekrat zbezam, na videlo…polj pa boš cvilila…hiihihihi

tud mama ti je rekla da drkaj:)))))

sam js mojmu tega ne rečem, če sem ob njem;)

rada pa gledam, ko to počne, seveda s kasnejšo asistenco ali zrcalno slikco:))))

sam to, pr starih kot si ti….po moje velja še za bogokletno:)

veš kaj je bogokletno….da mora moški biti odvisen od ženske…to je bogokletno, dragica moja…..

potem pa ste žesnke vse zgrožene, če si najde ljubico, mlado, svežo, mikavno, potrebno…hehehe

ljubček, js se za mojega ne bojim:)))) da bi si jo našel…prav res ne.

Če si jo bo, bo pa malo od njega imela;) ….ker ne bo zmogel na dveh koncih bit dovolj intenziven….katera si bo pa vzela 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa ni dvoma;)

Lahko pa jo prpele domov, bo ona kej zlikala pa oprala….medtem ko se bo on men posvečal:))))

Ženske so čudovita bitja.Zato smo z njimi.

Ha,ha,ha:-)

a ni s tabo poročen?

pa kaj če je poročen?
sej js sem pa z njim:))))

pa noben naju ni silil v to;)

torej, tako kot sva prostovoljno vstopila, lahko v vsakem momentu katerikoli tudi izstopi….bolje to, kot da pokozla sedeže:)))

kar izmotavaj se…….lubica pa res ne sme likat, pa prat…ona je za bolj prefinjene stari…hkmmm

ni vsaka krava za med porcelan:))))

Hehehehe

Ja, čimveč….:)))))

Zelo pameten nasvet….

Bejž no?:))) A ti to iz prve roke…?:)))))))))))))))))))

Iz prve…in druge…:))))

Čer, kako si?

Opa…:)))

Ma, gre nekak… Mal bolj na izi vse skup… ampak gre… Če ne pa mal pomagamo…:))). In ti, še zmer taprav?:)))

New Report

Close