Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Samozadovoljevanje z nenavadnimi pripomočki

Samozadovoljevanje z nenavadnimi pripomočki

Z ženo se oba rada skupaj in vsak zase igrava s čudnimi pripomočki in me zanima če še koga to rajca.

Ona se recimo rada pofuka z banano, bučko cukini…

Meni najhitreje pride če v malo večjo cukini bucko nardi luknjo in mi še svezo natakne na kurac, dejansko še nisem zdržal dlje od 10ih porivov v luknjo, ki kar pozauga kurca in res mi noro pride.

Ima kdo podobne izkušnje, isčeva tudi kake nore ideje.

Jaz najbolj uživam z masažno palčko. Veliko bolje kot vibratorji.

Tudi jaz jeseni že več let jesenske velike buče(predvsem muškatno) načnem tako da vanjo zvrtam luknjo ravno za kurca in jo uporabim.

Hudo je ker je buča velika in jo res dobesedno pofukam in si predstavljam kako ritasto pocko.

Pa še žena je zadovoljna da jaz skrbim za buče.

V začetku sem si natikal kondom, sedaj ne več:)

Z umetnim v imitaciji pasjega kurca….tista misel, da sem kot kot goneča psica, mi naredi tak orgazem, da se mi kar zbledi pred očmi….

Pisi mi [email protected]

Meni paše kak prst mini dildo v rit med samozadovoljevanjem 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
packa22 let, 20.08.2024 ob 07:44

Z umetnim v imitaciji pasjega kurca….tista misel, da sem kot kot goneča psica, mi naredi tak orgazem, da se mi kar zbledi pred očmi….

Mmmmm… Si pa res packaaa 🙂

….sem, priznam. 😀

packa22 let, 20.08.2024 ob 09:32

….sem, priznam. 😀

Dej mi pisi na mejl, rad bi te malo spoznal 😃

Mmmmm…packa tebe bi pa rad spoznal in da skup popackava ( [email protected] )

jankozametke, 20.08.2024 ob 10:54

Mmmmm…packa tebe bi pa rad spoznal in da skup popackava ( [email protected] )

Veš, nas je več takšnih prasic, samo nobena noče sama sebi priznat, da je prasica…

Bi se packala zmenoj?

To verjamem, da jih je več samo zelo teško najti in spoznati. Vse so preveč sramežljive in zaprte vase.

Jaz si med samozadovoljevanjem pomagam z labelo….bradavičke, ščegija in ritko si masiram z rožnato labelo…..če katera še ni probala, naj da čim prej, ker ne ve kaj zamuja….super orgazem doživim….

monika 19 let, 20.08.2024 ob 12:45

Jaz si med samozadovoljevanjem pomagam z labelo….bradavičke, ščegija in ritko si masiram z rožnato labelo…..če katera še ni probala, naj da čim prej, ker ne ve kaj zamuja….super orgazem doživim….

Zdrsne labela tudi v ritko?

….itak da zdrsne v ritko, kolikor globoko pač gre.  Me pa noro noro rajca, ko potem to isto labelo podtaknem kateri drugi, da si z njo maže ustnice…npr mlajši sestri 15 letnici ali pa sošolki…..mmmmmm

monika 19 let, 20.08.2024 ob 13:11

….itak da zdrsne v ritko, kolikor globoko pač gre.  Me pa noro noro rajca, ko potem to isto labelo podtaknem kateri drugi, da si z njo maže ustnice…npr mlajši sestri 15 letnici ali pa sošolki…..mmmmmm

Lumpaa 🙂 hahaha

Dej ce si za stvar oisi na [email protected] pa lahk se tam kaj vec poklepetava.

Moj edini pripomoček je vakumska tuba…..me tko dobr sprazne

Monika19

Bi te zanimalo mi razdevicit ritko? 😇

Meni pa zelo paše z olupljeno kumarico ali pa manjšo bučko. Je lepo sluzasta in lepo drsi med ritnicami po ritki in po pički med žnabli. Pa še tak lepo v pičko zdrsne….mmmmm

aleksandra867, 21.08.2024 ob 09:53

Meni pa zelo paše z olupljeno kumarico ali pa manjšo bučko. Je lepo sluzasta in lepo drsi med ritnicami po ritki in po pički med žnabli. Pa še tak lepo v pičko zdrsne….mmmmm

Jaz Bi pa to kumarco pojedel, se jo da dobit?

Prodam domačo zelenjavo

Iz kje pa si? Opis?

Potreba, 22.08.2024 ob 06:36

Iz kje pa si? Opis?

Koga sprašuješ?

OI Packa sem 29 let star sportne postave ce te zanima mi piši na [email protected]

New Report

Close