samozadovoljevanje
Punce zanima me, če je katera že poskusila samozadovoljevanje ob blazino (vzglavnik)?
Če je puhasta morš merkat, da nau preveč perje okol frčou…
Kakšni so vam občutki, ali vam bolj paše na prstke? Meni osebno bolj ob blazino
paše!
Ko pa to zgleda????????????
Me veseli da so še ženske k priznajo da se samozadovoljujejo…
Lp, Uroš
Uboga blazina,te bo mama po riti natepla.Kakšen fant naj te zadovolji,ne pa je..t mrtvega predmeta.CCC
Tudi jaz sem poskusil.
Ja, jest sm tud prjel babo pa jo drgnu po povštru, sam je rekla da ji ne paše. Pol sm pa pouštr drgnu po babi, pa je rekla da sm falu, da ji ne paše, pol sm pa njo in njeno, brez pouštra, začel drgnt po stopniščni ograji, je pa tulila od užitka.
neroda tole je , da krepneš od smeha , hiiiiii
po ograji???????
… o, kristus… ograja???
Uroš mislim da to koncno postaja manjsi tabu in da vse vec zensk to prizna.
uh, kako se tega nisem spomnila
pa saj vsi vemo, da se vsi samozadovoljujemo! ampak priznam pa da se zdaj, ko imam tipa, precej manjkrat kot prej. na povšter se pa še nisem. pa se mi tudi ne zdi posrečen, ker je premehak.
Ja, tudi sama to počnem pri rosnih 16 letih..in užitek je nepozaben…
Ene se z mikserjem 😉
ob blazino paše 😀
Če bi narava (bog) hotela, da tega ne bi počeli, bi nam dala krajše roke.
jaz sem s povštrom začel že v vrtcu 🙂 Seveda ni prišlo iz metulčka niti kaplje, ampak do užitka je pa prišlo. Bratu se ni niti malo dopadlo da sem se nagec izživljal nad njegovim povštrom.
Nekje v 5. razredu pa sem prešaltal na ročno delo. Moj povšter je bil namreč že cel v flekih 🙂
sm punca stara 14 let pa se tud samozadovoljujem že tri leta če ne več .. skor usak dan. sm že ob pojštr. al pa u bani si od tuša šlauf napelam u mednožje pa vodo spuščam ful paše al pa s zobno ščetko uno ki vibrira.
sm punca stara 14 let pa se tud samozadovoljujem že tri leta če ne več .. skor usak dan. sm že ob pojštr. al pa u bani si od tuša šlauf napelam u mednožje pa vodo spuščam ful paše al pa s zobno ščetko uno ki vibrira.
Jst se semozadovoljujem zelo dosti. Zelo pase tudi ce si baloncek vodni das na prs pa zmočiš pa si das not pa ven.
Deite še kšne predloge za samozadovoljevanje. Nimam več idej.
je blo na netu, da se je ena s pnevmatskim kladivom zadovoljevala, sam je umrla – te to tut zanima?
v koker te ne, pa ti je dolgčas, bi mogoče kako knjigo prebrala o tem, da ni recimo najbolj pomembno kero povrtnino si porineš noter al pa ker poušter naskočiš, ampak se lahko raziščeš tut na druge načine…. seveda pa je pospravljena podstreha osnova za vse
Forum je zaprt za komentiranje.