samozadovoljevanje
Marko, si ženska, da daješ take nasvete?
Sem mislila, da si moški.
Ja, očitno si ekspert, da veš kake občutka doživlja ženska pri samozadovoljevanju z blazino.
Kaj te zdaj v resnici skrbi? Moj spol ali to, da moj nasvet ne bo deloval pri tebi? Zakaj pa ti sprašuješ o samozadovoljevanju, če si ženska in že (vse) veš, kakšni so občutki? :))
Marko, jaz nisem nič spraševala o samozadovoljevanju.
Je pa ena druga spraševala in potem odgovori moški, ha ha ha. A to si iz izkušenj odgovoril ali si v knjigi prebral ali kako veš?
Seveda iz izkušenj. 🙂 Kako pa ti (kot ženska) veš, da moški ne more vedet, kaj ženski paše oziromakaj doživlja? Ali to govoriš iz izkušnje? Si moški v resnici, kar lepo priznaj. 😉
Mogoče je kakšno simpatično sosedo opazoval skozi ključavnico ali iz omare pri corpus delicti, kako naskakuje vzglavnik, seveda je imel na srečo pri roki notesnik, da je vse lepo zapisal in naredil iz tega celo študijo. :))
To bo ja :). Saj verjetno bo tudi komentiral kateri vložki in tamponi so najboljši ;:)
Mogoče je kakšno simpatično sosedo opazoval skozi ključavnico ali iz omare pri corpus delicti, kako naskakuje vzglavnik, seveda je imel na srečo pri roki notesnik, da je vse lepo zapisal in naredil iz tega celo študijo. :))[/quote]
Če je bolj vampirske sorte bi lahko rekel, da – uporabljeni…..
Zavreš šalico vode in že imaš čaj z okusom….
Jao punce,kako slamate. Pa se vam povštri nič ne smilijo ? Ha ha ha, ne morem, da se nebi smejala ob takih vprašanjih in komentarjih. Najbolj varno in zdravo bo, da se pogovorite s svojim zdravnikom in jim poveste, čega ste potrebne. Ali pa si v knjižnici sposodite knjigo o spolni vzgoji in spoznavanju lastnega telesa, da boste sploh vedele, kje na in v vašem telesu so tiste najbolj občutljive točke. Nikakor pa si v spolne organe ne tiščite raznih predmetov. Nežna kožica v ženskem spolovilu je nežna in očutljiva. Punce, pamet v roke ! Izkušena
Jaz si pri teh rečeh pomagam z lubrikanti in masažnimi olji. Običajno z njimi nadaljujem, ko mi do erekcije že samo pride. Takrat ni potrebno nobenega grobega draženja, le malo spodbude, da pride do konca. Zanima me, če kdo pozna še kakšno takšno sredstvo, za spodbujanje teh reči. Včasih so tudi takšne spremembe dobrodošle.
Sm že use poskusla..ma men je osebno najboljši vibrator!!!
Al pa če mi jo fant s prsti…rud to ful paše….
kako to misliš z blazino?
probaj na motorinčku po ravnini s poniexpresom,boš vidla kako boš RJULA-pozor pri vožnji-pa rezervne hlačke imej s seboj
tale blazina zgleda super za te zadeve
http://www.babykerf.com/wp-content/uploads/2012/07/32-weeks-5.jpg
A s prstki nc ne boli k ne upam probat?
Jaz tut ne. Pa nevem, sploh kje mam luknco, ker se mi nikoli ne odpre. Sej začutm mokroto pa to. Mogiče je problem tut to, da nimam še mene. Pomoč?
probejete s curkom fuuul paše, pa naprimer s prsti po ščegiju…
Pac jaz sem poskusila kar ob kavc in to ful pase
Poskus še s pravim pravcatim curakom.
Kako se samozadovoljuje s prsti?
Mmm dj pridm jst pa ti svojo anakondo not spustim
Forum je zaprt za komentiranje.