samozadovoljevanje
slovanština in verstvo osnova za vse :)))))
Živjo. ob povšeter sm že probala. mi je pa kar malo nerodno da pri svojih 14 takole. hihihi =) me pa zanima če je kira že poskusila ob močen curek tuša? da samo nastaviš vsporedno z vagino. meni je oreng prietno. sm pa včeraj prvič probala s prstom pa mi ni prišlo do vžitka. kai pa morem narediti da mi bo? sm iskala po netu kaka navodila pa nič ne najdem 🙁
meni se zdi to čisto naravno in vsakdanje. rada bi znala z prsti in to zelo dobro 🙁 POMAGAJTE. kaj s tem mislite, da vam pride? a to orgazem al ka drugega? Lp, monika
ja, spet js upam da mi boste punce hitro odgovorile. iščem cele dneve po internetu postopek s prstom. js ssi ga dam noter – sredinec. mam bol kratke prste tko okoli 5cm dolge. pa si notr porinem prbližno 4cm mogoče malo več. potem pa s prstom v notranjosti krožim,suvam, ga dajem noter in vn pa ni nič ;( kaj naj še poskusim, da bo prišlo do orgazma? sm pa čula, da pri ginekologu dajo noter 2 prsta? amapk jst dam enega. pa sm učerai probala dat noter sredinec in prstanec pa me je peklo. kako to? prosim ogovorite. tudi če ne odgovorite na vsa vprašanja. samo kak nasvet ali kaj mi dajte (: vsega bom vesela.
lp, monika (:
Curek vode usmeriš na ščegetavček, ne v nožnico.
ja jaz se tud s pojštrom in mi drgač sploh ne paše.do zdaj mi je sam enkrat pršlo s prstom, haloooooooo.ful me je groza ker ne vem če mi bo s fantom lahk pole 🙁
najbl paše da ženski dajš notr prste
A v lonce, ko kuha ? 😛
a to je tud samozadovoljevanje???? :)))))))
jst sm stara trinajst pa večkrat med prho vase porinm kkšne pripomočke(držalo kkšne stvari pa tut deodorant
:)))
le bodi previdna. enkrat sem na nemškem RTL-u gledala oddajo, kjer so prikazovali kaj vse najdejo na urgenci v ženskih in moških odprtinah … ker jim neplanirano udidejo stvari!!! :)))
Meni tudi najbolj paše, ko vtikam kakšne stvari v nožnico. Najpogosteje je to tuba od deo spreja, pa tudi z banano in kumaro sem že probala.
Ful bi imela vibrator, pa ne vem kako priti do njega. Sem že gledala po katalogih in na internetu, ampak ga ne morem naročit na domači naslov. Itak bi takoj vsa vas zvedela kakšen paket sem dobila. V sekšop pa tudi ne morem, ker me starši še nikoli niso pustili same oz. s prijateljicami v LJ.
Poskusi s kakšnim toplim in živim napadalcem.
mene imajo vsi za eno pridkano, nedolžno bitje. 😉
Sem starejša, samska in ful potrebna, ampak nisem tip za avanture…. tako, da mi ne preostane nič drugega kot xxxx filmčki in ročna zadovoljitev ščeketavčka….. mmmm prav paše včasih. Ah komaj čakam, da koga spoznam, ker se mi že meša ;))).
Prosm naj da kdo kakšna navodila al pa link
jst kr s prsti al pa z banano paše
pa nastavek za tuš v nožnico to je zakon
djte javt ko boste al ste kk se vam zdi
živjo,
a mi lahko kdo pove kako se s blazino (vzglavnikom) samozadovoljuje?
ker sem poskusla že vse mogoče pa ne gre priti do orgazma
lp, venera/ 123
meni je škoda blazine … pa opravim kar s prsti
jao folki moji jedni…samozadovoljevanje je krneki to ti more fnt kurac u guzo potisnt drgač ni prijetnih ”občutkov” … če pa že ne gre drgač pa da z babo … sam zadovoljevanje je pa res glupo !!! UGLAVNM ŽIV DOLČAS…ženske kupte si dildotaa
Jst sm tud začela že v vrtcu.. In itak mi ni pršlo.. Hehe. Zdej mi pa tud kerkrat paše.. 🙂
Kaj pa številka 41 000 x.
Forum je zaprt za komentiranje.