Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

Skupaj preko 40.000 x.

heii..mene pa zanima, zakaj ko se samozadovoljujem, uporabljam dildo, zakaj vedno po tem krvavim..včasih malo včasih več.,t ako da si morem vložek naštimat..samo to me zanima zakaj vedno krvavim ko si z dildom nabijam.–potem krvavim ne takrat..

lp

Probaj raje s tušem.

a lohk že kdo pove kako zgleda z blazino? men še zmeri ni jasn 🙁

slovenke ste res perverzne.

Potrebne!

ja lej, če zmerej krvaviš te pač ne tega počet. al pa maš prevlkega dildota oz. slabe “kvalitete” (tle se jih najde zlo dost,od mehkejših,trših,gumjastih oz. kovinskih ..),možn tud da nisi dovolj vzburjena in pritiskaš premočno. je pa itak normalno če še pred tem nisi sexala (?) ..

Pri 12 je to vlki užitek…

tuj jaz sm že poskusla 😀

No pač to je tko da naštimaš povštre drug na druzga in pol se ti pač razkoračeno gor usedeš in pol pa začni razmišlat o kakih sex temah pa pač mal stoki pa se premiki gor in dol.. kokr da bi sedela na enmu tipu k ma kurca v teb.. in pol bi ti mogl pridt.. men pride in je zakooooooooooon….

ej men pa ni jasn …
k js si dam prst notr pa to sam boli… nč druzga? :(((( HEEEELP ME PLIIIIIIIIIIIIIIIIIS 😀

Lp…

..vlačite ven..ste pa res talenti…

Heeeeeeej babe.
sm se lihk hotla jiiiiit samozadovoljevat pa sm se najprej malo na vas spomenla.
a je kera kej novga probala?
men s prsti še kr neegre 🙁
AMI LOHKA PROOOSIM LEPO ENA POVE KAKO ONA TO DELA DA USAJ PROBAM ŠE TKO ČE NE DRUZGA. PLIS PLIS PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :33333
no drgač pa js večinoma ob povšrt al pa pod tušom..
in pol se ponavad igram kao da sm pr ginekologu in pač tko da je vse mal bol bujno !
drgač pa s stara 15 če kašno zanima..
pa mam fanta in sva mela učeri oralen sex.. al kako se reeče temu k on liže pa tko?
no in pač sm js ležala in čakala na njega da prie k men k sm bla sama domaaaaaa 🙂
in pol je pršu in me je prosu če mu ga lahka pofafam da se mu bo dvignu.. OMG BABE TO JE FULJJJJJJJ FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJN ! :DDDDDDDDD
in pol sm mu še kondomčeka gor spelala in pol sm se ulegla ker me je on prvezu ob pojstlo in sm dala noge naraz in me je začeu lizat. mmmmmmmmmmmmmmmmm … in mi je takoooj skor da pršll… :DDDDDDDDDDDD in pol mi je še lizu in sva se igrala in mmmm kok coooool !
zele grem pa js mal povštre drgnt. pridm takoj 😉
ufff sm tko uživala k sm vam tole pisala da mi je že z sam pisanjem skor da pršlooooooo !!!
zdej pa nazaj učit (:
LEPO SE MEJTE PUNCE MOJE PA SE TALKAMO !

heila folk.xD
deite mi nujn odgovort kko se samozadovoljuješ z blazino k me res ful zanima
fajn se meite p pliz odguvorte!!

LOLIPOPKA:

No pač to je tko da naštimaš povštre drug na druzga in pol se ti pač razkoračeno gor usedeš in pol pa začni razmišlat o kakih sex temah pa pač mal stoki pa se premiki gor in dol.. kokr da bi sedela na enmu tipu k ma kurca v teb.. in pol bi ti mogl pridt.. men pride in je zakooooooooooon….

ej men pa ni jasn …
k js si dam prst notr pa to sam boli… nč druzga? :(((( HEEEELP ME PLIIIIIIIIIIIIIIIIIS 😀

Lp…

to je kul probite z tušem

“to je kul probite z tušem “

tega pe ne verjamem, da bi bilo kul Z tušem :)) S tušem … ne rečem 🙂

a z mirčem? :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evo tud sama prznam da se samozadovoljujem pr..skorii 13. In to sm do zdej povedala sam tlele pa bf. Js prisegam na ščegija+prstke (:

a z mirčem? :))))[/quote]

japki “z mirčem” :)) bi pa ziher kaj drugega počela, kot se samozadovoljevala :))) vsaj jaz:)

a z mirčem? :))))[/quote]

japki “z mirčem” :)) bi pa ziher kaj drugega počela, kot se samozadovoljevala :))) vsaj jaz:)[/quote]

drži!! bi bil za ponucat! :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozdravljene… Moram rečt da da je zelo zanimiva tema 😉 Všeč mi je tudi to da tudi ženske priznajo da se rade poigrajo same s sabo. Konec koncev zakaj ne, sej je vse naravno. Ko sem to prebiral sem še sam ratu potreben 😉 nič se grem še jaz malo z mojim kolegom poigrat. lepo se mejte pa veliko užitka 😉

pa kolega lepo pozdravi :))))))))))))))))))))))

fak ej folk pa kuga vam je da to delate? A ste je ne čist znorel! Pa saj to je ogabno!

wake up..srednjega veka je konc:D

A BI MI KERA PROSIM LEPO POVEDALA KAKO Z PRSTI?
AL PA KAKO SVOJO ISKUŠNJO AL PA DOŽIVETJE?

včeraj sva s fantom imela zopet oralni sex! =) ko to samo napiše, se vzburim ! =O =D =) =* malo sem ležala na postelji v oblekici pa je kaj hitro slekel moje gatke in polizal okolico =P to prija! malo je manjkalo da bi prišlo do pravega sexa, tako vzburjajoče je bilo.
ooo ravno kar mi poljublja stopala, da vidimo kaj bo, se slišimo kasneje.. =DDDDDDD

tukaj sem!
sem mislila da sem poslala prejšni post pa sem sedaj videla da nisem.
no naj vam zaupam, da sem danes imela prvi spolni odnos. začelo se je z poljubljanjem stopal, kot sem prej napisala potem pa me je je začel poljubljati višje in višje, tudi po najbol intimnih delih. prst je dal v mojo vagino in rahlo potegnil da je razširil luknjo. začel je poljubljati in lizati odprtino, kar naenkrat je klečal pred mano. ‘pofafala’ sem mu, da se je vzburil. nataknila sem mu kondom in kar naenkrat je ležal nad mano in sva se že poljubljala. njegov spolni organ je bil v moji vagini in pričel se je sex. orgazem je huda stvarca 😉 sexsala sva približno 2 uri in še malo. potem pa sva zaključila z oralnim sexsom!

sedaj je šel domov, jas pa se grem samozadovoljevat na polšet.
čaw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close