Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

kako pa to gre pol z pojštrom????a mi lahk kera pove prosm?

oii
mene tut zanima kuko se samozadovoljuje…
pliss opište natančn.. kuko to s prsti ? pa djte še kkšren drug način povedat plissss
ful me zanima.. pa probala bi več načinov ne samo enga….
plis za odgovore..
potrebna samozadovoljevanja

Da v ljudeh ni več tolk naravnega, da bi se znali zadovoljevat… Kriza, res…
A lakoto in žejo še občutite? Ali tudi to ne veste več kako se čuti oz. poteši?

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

hahahahhahah XD ma ne morš noo XD ob ograjo? u jebemti XD

uh samozadovoljevanje s prstki? neki čist izi,najprej roko porineš u hlačke potem porineš DVA prstka u nožnico z drugo roko vzdražuješ ščegetavček in potem ti priddeeee 🙂 uuuh paše :3

Se podpišem. Od kdaj rabimo razne priročnike, kako se zadovoljevati, seksati, uživati?

star sm 22 začel sm pa pri 16-ih..kok paše k si ga zdrkam, včasih mi tolk velik pride =)

mene pa zanima koliko prstvov lahko vtaknete tja notri??meni namreč uspe sam eden

ni problema

probajte s Tabascom.
Peče..ampak fajn peče.

jz si ga začel pri 13 zdej sm pa str 22 to tok paše

začeu sm pr 10, in to tak paše učas si ga tut 3x na dan.. usak dan si ga drkam.. str sm 15. je že skrajni čas da dobim eno pogumno najstnico..

ooooooooooh bedaki!

4 prste lahk dam not xD

MENE JE FUUL SRAM MAM KOMAJ 11 LET(ŠE NIMAM MENSRTUACIJE) SAM SEM FUL POTREBNA PA NE VEM KAJ SI NAJ VTAKNEM VSE V PIČKO PRST NIČ VRATA NIČ ŠTANGA NA DVORIŠČU ZA PLEZANJE MALO SAM NE UPAM KER ME DOL GLEDAJO RADA KAJ NOVEGA NEVEM EDINO ČESI MASIRAM ŠČEGETAVČKA MI PRIDE PA TRAJA DESET SEKUND PA KONEC PA ŠE RADA BI NEKAJ BOLJ DIVJEGA SEXI PA KO BOLJ PAŠE RAZEN VRTNINE SEM PROBALA PA NE PAE PEČ PLISS POMAGAJTE

ti pomagi tole skrpucalo prevedit, da bo saj kdo vedu kaj si hotla povedat :)))

jas sem zelo potrebna pa bi vas prosila če imaste kakšen nasvet za to razen (prsti bedarija)
pojšter in vrtnine obstaja kak predmet ko je približno tko debeli kot kurac ker bi si ga takoj vtaknila v muco plisiiiiii pomagajte

ni prakse brez teorije, torej Misli seksi od Amande Lowe zate , potem pa preidemo na praktične nasvete
ps.
sam še nekaj, kaj pa ti je storila tvoja mačka da bi ji rinila kaj not? ne muči živali, no

..swašta…včeri grem scat v večjem nakupovalnem centru…medtem ko lulam:)…opazim da me z moje leve gleda starejši gospod (50+)…ok…končam in si grem roke umivat…aa ovi si ga drka tam da je veselje…pride drugi not…oni kot da bi bil sam drka pa drka…pride še en mali star okrog 10let…a ovi drkač je že stopil en korak od pisoarja in drka vprič nas vseh…ga pošljem v tri-PM…in grem ven..

kok so eni fukjeni:)..a je ta človek bolan?

vabim v tivoli na podobne oglede :))

zdaj so se preselili na stranišča, saj veš, mraz pa to, lahk kaj zmrzne)))

saj, če zmrzne ni nič hudega. se vsaj pokvarlo ne bo :)))

saj, če se meso ne uporabi, je bolje da se zamrzne, drgač se usmradi))

za vegetarijance ni zime :))

sem mislil da ni zime za eskime)))

sem mislil da ni zime za eskime)))[/quote]

velik misliš ti vidim 🙂 praksa tut, al sam teorija?? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close