Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samozadovoljevanje

samozadovoljevanje

sem mislil da ni zime za eskime)))[/quote]

velik misliš ti vidim 🙂 praksa tut, al sam teorija?? :)[/quote]
no po tivoliju al javnih sekretih sigurne ne izvajam prakse, še manj pa teorije)))

velik misliš ti vidim 🙂 praksa tut, al sam teorija?? :)[/quote]
no po tivoliju al javnih sekretih sigurne ne izvajam prakse, še manj pa teorije)))[/quote]

misla na splošno stanje 🙂
sej nisi iz lj, bi ti bil tale tivolski zrak mal daleč

no po tivoliju al javnih sekretih sigurne ne izvajam prakse, še manj pa teorije)))[/quote]

misla na splošno stanje 🙂
sej nisi iz lj, bi ti bil tale tivolski zrak mal daleč[/quote]
tud na splošno ne onaniram po javnih prostorih)))
al ti misliš, če na splošno sam teorijo furam? drugač pa, rad pridem v prestolnico, da vidim kaj mi iz provinc zamujamo..lepo vam je zoki uštima par zadev.::

ja, zoki lepo skrbi za nas, pravi ljudski oče je 🙂

no lepo da poskrbi tud za vas, ne pa kot mu nekateri očitajo, da se sam zadovoljuje)))

kr se pa tega tiče, se mi zdi pa to čist življenjsko, sam v tem primeru ima vsaj še ljubljana kej od tega.

vsak bi si še kej zase prigrebel, brez izjem, tko da morebitni poštenjaki tle odpadejo 🙂

a ti aleksandra poznaš razliko med teorijo in prakso? dava kak primer?))

ja, mal se še spomnem ja hahaaa kr ti začni, bom jaz pritegnila pol zraven 🙂

dobro, pride janezek iz šole in vpraša ata, ata, dej mi povej, ko se glih v šoli učimo pa ne razumem najbolš na enem primeru,razliko med teorijo in prakso? pa ata pomslijo in reče sinu, lej, pejd ti do mame pa sestre in ju vprašaj če bi sekasali za denar, recimo vsaka za 20.000 evrov…pa gre mali prvo do sestre in jo vpraša, a bi ti seksala za denar, ssetra tok da ga ne pokne in zavpije nikoli, pa mali nadaljuje, kaj pa za 20000 evrov, potem pa mal razmišljanja, ja, to pa bi že šlo..no pri mami podobno..pa pride mali do ateja mu pove in ata razloži, viš sine, takole je…v teoriji imamo doma 40000 evrov, v praksi pa dve kurbi))

a to bi moralo bit smešno al kako?

stvar perspektive..in v skladu duha našega časa…ljudje spremninjamo svoja načela glede na ..koristi, takšne in drugačne, a ne klicajček?

stvar perspektive..in v skladu duha našega časa…ljudje spremninjamo svoja načela glede na ..koristi, takšne in drugačne, a ne klicajček?[/quote]

če tako praviš pol že…drugače pa težko razumem ta tvoja načela, potem pa še pripelješ duha…eh:)

stvar perspektive..in v skladu duha našega časa…ljudje spremninjamo svoja načela glede na ..koristi, takšne in drugačne, a ne klicajček?[/quote]

če tako praviš pol že…drugače pa težko razumem ta tvoja načela, potem pa še pripelješ duha…eh:)[/quote]
če kdo ne razume, je to ponavadi povezano z dolžino lajtnge in širino duha::::)

naš klicaj je tradicionalen fant, do poroke ne seksa in tako dalje. normalno, da ga je šokiralo to :))
flash ti si navajen na ženske, ki se samozadovoljujejo v tivoliju, zate je to mala malca :))

tale klicajček je ženska, za to trditev grem do kolen v mlačno vodo..) ja, človk se vsega navadi, kako se ne bi česa tako sproščujočega kot so samozadovoljujoče ženske v tivolju, kaj v tivoliju , po vseh parkih po širnem svetu))

tale klicajček je ženska, za to trditev grem do kolen v mlačno vodo..) ja, človk se vsega navadi, kako se ne bi česa tako sproščujočega kot so samozadovoljujoče ženske v tivolju, kaj v tivoliju , po vseh parkih po širnem svetu))[/quote]

se boš ti lepo namočil pa spucal svoje noge v mlačni vodi:)

tale klicajček je ženska, za to trditev grem do kolen v mlačno vodo..) ja, človk se vsega navadi, kako se ne bi česa tako sproščujočega kot so samozadovoljujoče ženske v tivolju, kaj v tivoliju , po vseh parkih po širnem svetu))[/quote]

ni bejbika

ni bejbika[/quote]
barbika?))

nč od tega hahaaaaaaa

se boš ti lepo namočil pa spucal svoje noge v mlačni vodi:)[/quote]
lahk mi jih ti umiješ, saj to je v navadi pri nekaterih)

sem pa zmer misla, da te ženske zanimajo……
prov lepo bi vaju blo videt hahaaaaa
in še lepše kako bi ti poletel iz lavorja, ko bi ti mal gor nad kolena zašou z rokicami 🙂

se boš ti lepo namočil pa spucal svoje noge v mlačni vodi:)[/quote]
lahk mi jih ti umiješ, saj to je v navadi pri nekaterih)[/quote]

očitno je da potrebuješ en dolg sprehod skozi tivoli, se vidi da že dolg nisi bil…tam ti nebojo samo noge umili..ti še kake kanale spucajo.

kaj pa je s tvojo domišljijo danes?:))

jaz še vedno trdim da je eden od klicajčkev ženska , seveda ker nick ni registriran, ga lahko marsikdo uporablja, ampak vsaj en od teh uporabnikov je ženska.. a ti mu pol ne bi pobegnila iz lavorja? mislim ker se poznata)))al kako?

lahk mi jih ti umiješ, saj to je v navadi pri nekaterih)[/quote]

očitno je da potrebuješ en dolg sprehod skozi tivoli, se vidi da že dolg nisi bil…tam ti nebojo samo noge umili..ti še kake kanale spucajo.[/quote]
nisem uporabnik javnih parkov za šetanje, še manj javnih vecejev, ti si zgleda tam bolj domač))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close